Uusi Ghostbusters saa taas kerran lisäpotkua

Tuleva Ghostbusters-elokuva on saanut ennakkoon niin mittavasti närkästystä aikaan, ettei monikaan elokuva ole sellaiseen ryöpytykseen joutunut. Vaikka leffan ensimmäinen traileri keräsi historiallisen runsaasti alaspäin osoitettuja peukkuja, uuden Ghostbustersin uudempi traileri otettiin vähän maltillisemmin vastaan. Nyt leffaa kampanjoidaan erityisellä tapahtumalla, jonka on määrä koittaa tämän viikon keskiviikkona, eli 8.6.

Tapahtuma kulkee Ghostbusters Dayn nimellä, eli Haamujengin päivänä, mikä on hieman harhaanjohtavaa, sillä pari vuotta sitten Ghostbusters Day järjestettiin elokuussa. Silloin juhlistettiin alkuperäisen Haamujengi-elokuvan ensi-illan 30-vuotisrajapyykkiä. Koska uusi leffa tulee maailmanlaajuisesti ensi-iltaan nyt jo heinäkuussa, juhlapäiväkin on päätetty siirtää uudelle paikalle.

Ghostbusters Dayn kohokohta on haamuntuhoajatiimien kohtaaminen Jimmy Kimmelin talkshow'ssa. Paikalla ovat vanhaa kaartia edustavien Bill Murrayn, Dan Aykroydin, Ernie Hudsonin ja Annie Pottsin lisäksi uuden leffan Kristen Wiig, Kate McKinnon, Melissa McCarthy ja Leslie Jones. Uuden leffan ohjaaja Paul Feig on suitsuttanut tapausta eeppiseksi.

Kokoontumisen lisäksi useat elokuvateatterit Yhdysvalloissa näyttävät alkuperäistä Haamujengi-rainaa valkokankaillaan tuona päivänä ja faneille jaetaan kivaa oheissälää mm. Twitter-kisassa, jossa voitto voi napsahtaa kohdalle uudelleen twiittaamalla @Ghostbusters-viestejä.


Lähteet: Latino Review, HitFlix, TIME, Washington Post

Kuva: BVI Finland

R. Isoviita 06.06.2016 klo 14:22

Uusimmat uutiset

Scorseselta kysyttiin naisten asemasta elokuvissaan – ohjaajalegenda tuskastui

The Irishman-ohjaaja on viime aikoina ollut kohun kohteena myös Marvel-kommentistaan.

R. Isoviita

Jokerin vanavedessä: studio harkitsee erilaista Teräsmies-leffaa

Lisää DC-tarinoita valkokankaille.

R. Isoviita

Iso teatteriketju järjestää Star Wars -maratonin, joka todella kysyy kuntoa

Jää silti kakkoseksi Marvel-putkelle.

R. Isoviita

Netflix perui Oscar-palkitun ohjaajan leffan – kuvausten piti alkaa ensi viikolla

Leffan oli tarkoitus perustua menestyskirjailija Knausgårdin elämään.

R. Isoviita

Jeremy Renner vastasi julkisuudessa esitettyihin koviin väittämiin

Näyttelijä on ollut ison ryöpytyksen keskellä.

R. Isoviita

Näytä lisää uutisia...