Will Ferrell Ronald Reaganiksi

28.4.2016 13:17

Vuonna 2004 kuollut Yhdysvaltain ex-presidentti Ronald Reagan on saamassa uuden henkilökuvan. Kyseessä ei ole vakava elämäkertaelokuva, vaan pikemminkin komedia. Reaganin on väittetty kärsineen jo viimeisellä valtakaudellaan muistiongelmista.

Muistisairasta presidenttiä tulee näillä näkymin esittämään koomikko Will Ferrell, joka ponnahti julkisuuteen aikoinaan Saturday Night Live -sketsiohjelman kautta. Siinä Ferrellin nähtiin eläytyvän myös George W. Bushiksi. Näyttelijä on lisäksi yksi tulevan elokuvan tuottajista. Reagan-leffalle haetaan parhaillaan sopivaa ohjaajaa.

Leffa keskittyy juuri presidentin viimeiseen kauteen. Käsikirjoituksen synopsiksen mukaan Reaganin eräs avustaja keksii tilanteen pelastamiseksi vakuuttaa hämmentyneelle Reaganille, että tämä on vain näyttelijä näyttelemässä suurvallan johtajaa. Kuten tunnettua, Reagan toimi ennen uraansa politiikassa vuosikymmeniä elokuva- ja televisionäyttelijänä.

Reagan-elokuvan käsikirjoitus on jo aiemmin herättänyt positiivista kiinnostusta. The Black List, joka välittää käsikirjoituksia kirjoittajilta ostajille, järjesti taannoin lukutilaisuuden, jossa Ferrellin sijasta Reaganin roolissa kuultiin James Brolinia (Ota kiinni jos saat). The Wrap raportoi tekstin saaneen hyvän vastaanoton.

 

Lähteet: The Wrap, ScreenRant

Kuva: Nordsik Film/ Aidosti outoa

Lisää luettavaa