Kauhuelokuva tulossa: Paha, paha kännykkä

27.4.2016 13:32

Teknologiapuolella on jo jonkin aikaa ollut keskustelua siitä, miten hankalaa kännykkävalmistajien näyttää olevan keksiä jotain uutta ja kuluttajia kiinnostavaa uusiin kännyköihin. Kännykköihin liittyviä elokuviakaan ei ole juuri viime vuosina näkynyt. Tänä vuonna ensi-iltaan on kuitenkin tulossa Stephen Kingin kirjaan perustuva kauhutrilleri Cell.

Elokuvan tuore traileri näyttää John Cusackin pinkomassa pakoon ja Samuel L. Jacksonin tuttuna viileänä itsenään, vaikka kaameat ihmislaumat vyöryvät heitä kohti. Kuten trailerissa maalaillaan, kännyköitä on maailmassa miljoonittain, ne yhdistävät meitä, mutta mitä jos ne myös hallitsisivat meitä? Leffassa kännykät alkavat levittää jotakin, joka muuttaa ihmisiä eläviksi kuolleiksi.

Cell saa ensi-iltansa Yhdysvalloissa kesällä, mutta leffan Suomen levityspäivämääristä ei vielä ole tietoa. Cusackin ja Jacksonin lisäksi elokuvassa näyttelee etsivä Mike Hammerina aikanaan tutuksi tullut veteraaninäyttelijä Stacy Keach.

Kingin Cell-kirja ilmestyi jo vuonna 2006, eli pari vuotta esim. Kim Basingerin tähdittämän puhelintrilleri Cellularin jälkeen. Leffan puhelimet näyttävät kuitenkin olevan trailerin perusteella lähempänä tätä päivää.

 

Lähteet: ScreenRant, ComingSoon

Kuva: Cargo Entertainment

Lisää luettavaa