Kaksi uutta nimeä tulossa Blade Runner 2:n näyttelijälistaan

Tieteisklassikko Blade Runnerin jatko-osan ympärillä kuhisee. Elokuvan näyttelijäehdokkaista tuoreimpiin kuuluu Netflixin suosikkisarja House of Cardsissa kynsiään näyttävä Robin Wright. Mutta hänen lisäkseen leffaan etsitään vielä muitakin kasvoja.

Blade Runner 2:een viittaavan Twitter-viestin julkaissut Dave Bautista tunnetaan niin showpainijana kuin Guardians of the Galaxy -leffasarjan kovanahkaisena Draxina. Bautista julkaisi 2.4. Twitterissä kuvan, jossa hän hypistelee origamiyksisarvista. Blade Runnerinsa katsoneet tietävät, että alkuperäisessä elokuvassa vastaavanlaisia paperitaideteoksia tehtaili Harrison Fordin näyttelemän päähenkilön rinnalla pysytellyt vähäpuheinen Gaff (Edward James Olmos). Vaikka Bautista ei suoraan sanokaan olevansa vielä mukana, kuvavihje viittaa vahvasti siihen, että hän on leffassa.

Robin Wright, joka 1980-luvun lapsille muistuu mieleen myös Prinsessan ryöstö -seikkailukomedian prinsessana, käy vielä viimeisiä neuvotteluja osastaan Blade Runner 2:ssa. Niin hänen kuin Bautistankaan osalta ei ole vielä paljastettu, mitä hahmoja he mahdollisesti näyttelevät. Leffan Deckardina jatkaa Harrison Ford, Ryan Goslingin tuodessa uutta verta tarinaan. Ohjaajantuolilla istuu puolestaan tälläkin kertaa Ridley Scott. Elokuvan pitäisi olla valmis tammikuussa 2018.


Lähteet: CinemaBlend, ScreenRant, Twitter

Kuva: Warner Bros.

R. Isoviita 04.04.2016 klo 12:12

Uusimmat uutiset

Salassapitosopimuksista päänvaivaa näyttelijöille

Megaleffojen sisältöä varjellaan loppuun asti.

R. Isoviita

Doctor Strangen jatko-osa nytkähti eteenpäin

Ohjaajaksi vanha tuttu.

R. Isoviita

Avengers: Endgamelle povataan kovaa menestystä

Jo pelkkä mainospätkä löi ennätyksiä.

R. Isoviita

Seuraavan Bond-leffan näyttelijäkaarti laajenee

Tuttu nimi mukaan.

R. Isoviita

Näytä lisää uutisia...