Pamela Anderson harkitsee uutta Baywatch-roolia

Punaisista uimapuvuistaan ja rannalla juosseista hyvännäköisistä näyttelijöistään muistettava Baywatch-sarja oli 1990-luvun suuria katsojasuosikkeja. Sarjan pohjalta kehiteltävä elokuva tuo valkokankaille kuitenkin uudet näyttelijät. Tai näin ainakin on aiemmin annettu ymmärtää.

Yksi Baywatchin tunnetuimmista kasvoista, Pamela Anderson, on myös saanut roolitarjouksen tulevasta elokuvasta. Anderson näytteli alkujaan rantavahti C. J. Parkeria, mutta ensi vuonna tulossa olevaan leffaan tuohon rooliin on kiinnitetty Kelly Rohrbach (Rizzoli & Isles). Anderson ei ole kertonut, minkälainen hänen roolinsa elokuvassa olisi ollut, mutta hän on todennut sivuuttaneensa saamansa tarjouksen.

Näyttelijä ei kuitenkaan ole täysin kääntänyt selkäänsä Baywatch-leffalle.

- En ole hylännyt sitä [ajatusta] kokonaan. Luovuin siitä, mitä he tarjosivat minulle, mutta katsotaan mitä tapahtuu seuraavaksi, Anderson sanaili ET Canadan haastattelussa. Hän paljasti myös, ettei ole tutustunut elokuvan käsikirjoitukseen, mutta pitää alkuperäistä sarjaa niin suurena osana elämäänsä, että hän antaa paljon arvoa myös tulevalle elokuvalle.

Baywatch-leffassa näyttelevät mm. Zac Efron, Alexandra Daddario, Priyanka Chopra ja Dwayne Johnson. Sarjassa mukana olleen David Hasselhoffin on myös huhuttu pistäytyvän jossakin elokuvan roolissa, mutta ei Mitchinä, sillä se rooli on nyt varattu jo toimintatähti Johnsonille. Hasselhoff kommentoi Baywatch-elokuvaa USA Todaylle n. kuukausi sitten, jolloin hän totesi, ettei ole kuitenkaan ollut yhteydessä sen tekijöihin vuoteen, mutta odottelee yhteydenottoa.


Lähteet: EW, CinemaBlend, Variety, ET Canada, USA Today

Kuva: Fremantle Media

R. Isoviita 25.02.2016 klo 14:23

Uusimmat uutiset

Tutkimusväite: Kissaelokuvien tekeminen kannattaa

Miljardit kilisevät.

R. Isoviita

Christopher Nolan jatkaa härnäystä Tenetillä

Uusi härnäke julki.

R. Isoviita

Netflix paljasti The Irishmanin maailmanlaajuiset katseluluvut

Martin Scorsesen elokuva kiinnostaa, mutta...

R. Isoviita

Clint Eastwoodin uusin elokuva johti haasteeseen

Tuotantoyhtiötä syytetään.

R. Isoviita

Näytä lisää uutisia...