Sitkeä fani haluaa apua suosikkielokuvansa jatko-osaan

23.2.2016 09:01

Ysärihitti Wayne’s Worldille pitää saada jatkoa. Tällä mielellä on liikkeellä kaveri nimeltä Trevor Schindeler, joka on aloittanut asiansa puolesta myös kampanjoinnin. Alkuperäisten kahden Wayne’s World -leffan pääosanäyttelijät Mike Myers ja Dana Carvey eivät ole tämän projektin takana – ainakaan vielä.

Schindeler sai idean kolmanteen Wayne’s World elokuvaan jo kakkososan tultua julki vuonna 1993. Myersin ja Carveyn näyttelemien nuortenmiesten kohelluskomediat tekivät Scindeleriin niin lähtemättömän vaikutuksen, että hän ryhtyi pommittamaan alkuperäisten elokuvien tekijöitä kirjein, joissa hän pyysi näitä lukemaan ideastaan. Hän päätyi lopulta käsikirjoittamaan itse Wayne’s Leisure World -elokuvan, vaikkei se tuntunut helpolta ilman aiempaa kokemusta. Sekään ei auttanut, sillä Hollywoodista ei kukaan vastannut fanin innokkaisiin tarjouksiin.

Pari vuotta sitten levisi huhu, että Wayne’s Worldin luoja Mike Myers olisi saanut valmiiksi oman käsikirjoituksensa komediaelokuvasarjansa kolmanteen osaan. Huhu kuitenkin kuivui kokoon, kun Myers näytti keskittäneen energiansa agenttiparodiaelokuva Austin Powersin jatko-osaan. Schindelerin yritykset tuoda suosikkihahmonsa uuteen elokuvaan ovat silti totta ja hyvin päättäväisiä. Hieman kuin viime vuonna oman Die Hardin jatko-osan puolesta kampanjoineen käsikirjoittaja Eric D. Wilkinsonin tapaan, myös Schindeler on päättänyt ottaa julkisuuden avukseen.

Pitkästi yli 20 vuotta Waynen ja Garthin paluuta odottanut mies on aloittanut joukkorahoituksen keräämisen GoFundMe-sivustolla. Hänen tavoitteenaan on saada kokoon tarpeeksi rahaa, jotta hän voisi ostaa projektilleen näkyvän mainospaikan Los Angelesissa. Samalla Schindeler tarjoaa käsikirjoitustaan kaikkien luettavaksi verkossa, jotta se viimein herättäisi ne henkilöt, joita hän on yrittänyt saada kiinnostumaan ajatuksestaan vuosikaudet.

Lähteet: CinemaBlend, Independent, JoBlo, GoFundMe, Indiewire

Kuva: Paramount

Lisää luettavaa