Fast & Furious 8 ja Paul Walkerin perintö

28.1.2016 14:21

Traagisesti kesken kuvausten auto-onnettomuudessa menehtyneen Paul Walkerin tilalle on vaikea löytää korvaajaa. Fast & Furious -elokuvasarjan Brian O’Conneria näytellyt Walker nähtiin vielä sarjan seitsemännessä osassa. Siinä häneltä kuvaamatta jääneissä kohtauksissa näyttelijää paikkasivat lopulta mm. hänen omat veljensä.

Huhujen mukaan Brian O’Conner oli tarkoitus tuoda mukaan vielä Fast & Furious 8:aan jollain tavoin. IMDB-elokuvatietokannassa leffan näyttelijälistaukseen oli aiemmin ujutettu myös Walkerin veljen, Codyn, nimi, mutta tuotantoyhtiö on nyttemmin vahvistanut, ettei Cody Walker ole korvaamassa veljeään. Universal Pictures kunnioittaa näyttelijän muistoa, mutta ei aio ainakaan vielä palauttaa O’Connerin hahmoa takaisin eläkkeeltä, jolle hahmon ilmaistiin siirtyvän Fast & Furious 7:ssä.

Kaahailuleffasarjan ystäviä kuitenkin lämmittää tieto, että Vin Diesel ja Dwayne Johnson ovat edelleen sen kuvioissa mukana. He ovat muistelleet kollegaansa useaan otteeseen lämpimästi ja Diesel, joka myös on yksi tulevan Fast 8-leffan tuottajista, pitää varmasti kiinni siitä, että Walkerin perintö elää. Perinnöstä aasinsiltana toiseen perintöön: vaikkei Paul Walkerin näyttelijäfilmografiaan juuri Fast & Furious -sarjaa isompia tapauksia ehtinyt kerääntyä ja hänen kuolemastaan on nyt jo pari vuotta, talouslehti Forbes on kertonut hänen päässeen kymmenen menestyneimmän kuolleen julkkiksen listalle. Walker on ko. Listalla sijalla 9, heti Beatlesien John Lennonin ja fyysikkonero Albert Einsteinin jälkeen.

Lähteet: ScreenRant, Forbes

Kuva: Universal Pictures

Lisää luettavaa