Star-Lord, olen isäsi

16.12.2015 07:07

Vuonna 2017 leffateattereihin saapuva Guardians of the Galaxy, Vol. 2 näyttää saavan mielenkiintoisen näyttelijälisän. Guardians of the Galaxyn keskeisimmän hahmon, Peter Quillin, kauan tavoittamattomissa ollut isä on edelleen mysteeri, mutta vain osin. The Wrapin saamien tietojen mukaan salamyhkäisyyteen verhotun hahmon esittäjäksi halutaan Kurt Russell (kuvassa).

Elokuvan kuvausten pitäisi alkaa ensi vuoden alussa, mutta kaikkia sopimuksia ei tiettävästi ole vielä allekirjoitettu. Myös Quentin Tarantinon The Hateful Eight -länkkärissä merkittävää roolia näyttelevä Russell ei ole vielä tutustunut avaruusseikkailun käsikirjoitukseen, eikä hänelle myöskään ole tarjottu Quillin eli Star-Lordin isän osaa virallisesti. Elokuvan ohjaaja James Gunn kuitenkin on ollut halukas näkemään juuri Russellin kyseisessä osassa.

Kurt Russellin valinta vaikuttaa sikäli jo vahvalta, että hän sopisi Marvelin tyyliin käyttää arvostettuja veteraaniluokan näyttelijöitä elokuvissaan aina Ben Kingsleystä Robert Redfordiin. Guardians of the Galaxy, Vol. 2:n käsikirjoituksestakin osittain vastaava James Gunn on pitänyt tiukasti huolen siitä, ettei Chris Prattin näyttelemän Star-Lordin isän henkilöllisyyttä ole vielä onnistuttu paljastamaan. Sen hän on kuitenkin vahvistanut, ettei seikkailijan isän nimi ole Jason (tai J’son) of Spartax, kuten leffojen pohjana toimivissa sarjakuvissa. 

Lähteet: The Wrap, Empire Online, Screenrant

Kuva: Finnkino/ The Hateful Eight

Lisää luettavaa