Mission: Impossible tarvinnee kaksoisagenttia

9.12.2015 15:10

Mission: Impossible – Rogue Nation komeilee tällä haavaa yhdeksäntenä kuluvan vuoden menestyneimpien elokuvien listalla. Christopher McQuarrien agenttiseikkailu on jäänyt listalla mm. Fast & Furious 7 -rymistelyn taakse, mutta tätäkin leffasarjaa aiotaan silti jatkaa. Nettoamalla yli 682 miljoonaa dollaria maailmanlaajuisesti Rogue Nation on todistanut, että samaa halutaan varmasti lisää.

Leffasarjan kuudennen osan suunnittelu on vielä pahasti kesken. Tässä vaiheessa tiedetään, että siinä tulevat olemaan mukana sekä aiemmissakin osissa mahdottomista tehtävistä selviytynyt Ethan Hunt eli Tom Cruise ja Rogue Nationia luotsannut ohjaaja-käsikirjoittaja Cristopher McQuarrie. Asetelma on sinänsä poikkeuksellinen, että koko leffasarjan aikana sen ohjaaja on vaihtunut tähän asti aina joka elokuvan kohdalla.

Mission: Impossible 6, joka tullee ensi-iltaan vuonna 2017, tuo Rogue Nationista tutuista kasvoista mukaan jälleen luultavasti myös agentti Isla Faustin (Rebecca Ferguson). Fanit ja arvostelijat ovat laajalti mieltyneet Rogue Nationissa ensimmäistä kertaa mukana olleeseen kaksoisagenttiin, ja hahmo on tuonut Fergusonille runsaasti uusia työtarjouksia aina Ridley Scottin Alien: Paradise Lostista Jo Nesbøn kirjaan pohjaavaan trilleriin The Snowman (Lumiukko, suom. 2008). Vaikka Mission: Impossible 6:n sisällöstä saati paljon muustakaan ei vielä ole kerrottu julkisuuteen juuri mitään, Showbiz 411 -sivusto väittää Fergusonin jo lyöneen lukkoon sopimuksen jatko-osasta.

Lähteet: Showbiz 411, Collider, JoBlo.com, Box Office Mojo

Kuva: Paramount Pictures, Chiabella James

Lisää luettavaa