Töykeyksistä tunnettu ravintola yllätti asiakkaansa

1.11.2015 18:03

Pyhäinpäivän juhlinta on perinteisesti ollut suomalaisittain säyseämpää kuin esim. rapakon tuolla puolen. Yhdysvaltalainen ravintola The Wiener’s Circle repäisi Halloweenin henkeen sopivasti tänä vuonna oikein kunnolla. Kyseinen ruokapaikka vaihtoi ilmeensä takavuosien komediasta tuttuun ulkoasuun.

Karkin sijaan ravintolan asiakkaille ja ohikulkijoille tarjottiin lähinnä kepposta, sillä The Wiener’s Circle naamioitui McDonalds’ia muistuttavaksi McDowell’s-purilaispaikaksi. Ravintolan logon M-kirjaimen muodot ja väri, työntekijöiden puvustustyyli ja jopa ruokalistan Big Mickiksi nimetty erikoishampurilainen vihjaavat vahvasti McDonaldsin suuntaan, mutta eivät kuitenkaan ole sen brändiä. McDowell’s on peruja Eddie Murphy -komediasta Prinssille morsian, jossa Murphy näyttelee kyseisen ravintolan palkollista. Naamioitu ravintola levitti sosiaalisessa mediassa viestiä, jossa se lupasi Eddie Murphylle ja tämän kollega Arsenio Hallille nimikoidut työvaatteet, jos nämä sattuvat poikkeamaan hiukopalalle.

Pikaruokapaikan irtiotto on poikkeuksellinen, mutta The Wiener’s Circle on aiemminkin kerännyt mainetta erikoisuudellaan. Tämä Chicagossa sijaitseva pikku ravintola on kuuluisa siitä, että sen työntekijät eivät kohtele asiakkaitaan suurella ystävällisyydellä. Aterian lisäksi sieltä saa tunnetusti haistattelut ja kansainväliset käsimerkit kaupan päälle, ellei jopa muutakin.

Lähteet: SlashFilm, Yelp, Redeye, The Wiener’s Circle

Kuva: Paramount

Lisää luettavaa