Aronofsky & Lawrence yhdistävät voimansa

14.10.2015 08:48

Hollywoodin tämän hetken kysytyimpiin kuuluva näyttelijä Jennifer Lawrence tehnee elokuvan Black Swanilla puhuttaneen ohjaajan kanssa. Ohjaaja Darren Aronofsky näyttää saavan Lawrencen projektiinsa kollegansa nenän edestä: Lawrencea on kärkkynyt myös Boyhood-tekijä Richard Linklater.

Yhdeksi tämän hetken isopalkkaisimmista näyttelijöistä kivunnut Jennifer Lawrence on siinä asemassa, että hän voi melko vapaasti valita, mihin elokuvaan suostuu mukaan. Nälkäpeli-leffasarjan keskustähden on kerrottu neuvotelleen osasta täydellisen vaimoehdokkaan etsintää kuvaavassa The Rosie Projectissa, jonka Richard Linklaterin on tarkoitus kuvata ensi keväänä. Nämä neuvottelut on ilmeisesti kuitenkin päätetty tuloksettomina, sillä Aronofskyn uutukaisen kuvausten pitäisi alkaa samaan aikaan.

Aronofskyn elokuvasta tiedetään muuten vielä varsin vähän – eri tahojen mukaan se on indie-tuotanto, jonka ohjaaja haluaa saada valmiiksi mahdollisimman tiukalla aikataululla. Ohjaajan suunnitelmissa on ollut kumin ja bensankatkuinen Evel Knievel -elämäkerta ja fantasiagenreen istuva raina pojasta, jonka piirrokset heräävät eloon. Kumpikaan näistä elokuvista ei näytä toteutuvan mm. budjettia isompien ideoiden takia, joten Aronofsky keskittyy nyt kustannuksiltaan pienempään mutta silti Lawrencenkin huomion napanneeseen projektiin.

Lähteet: THR, Variety, Forbes

Kuva: Nälkäpeli – Matkijanärhi, osa 2/Lionsgate/Murray Close

Lisää luettavaa