Vanhoja mutta mielenkiintoisia nimiä uutuustrilleriin

8.10.2015 17:10

Kaikki kiinnostava ei todellakaan tule Hollywoodista. Italialainen L’AltroFilm on tekemässä jännityselokuvaa, joka yhdistää useita mielenkiintoisia nimiä. Näiden joukossa ovat mm. Blade Runnerista tuttu Rutger Hauer ja Reservoir Dogsissa Mr. Blondea näytellyt Michael Madsen.

Uutuuselokuva on nimetty The Broken Keyksi. Mistään ihan pienestä tuotannosta ei ole kyse, sillä rainan kuvauspaikat jakautuvat Italian, Egyptin ja Iso-Britannian kesken. Tämä lähitulevaisuuteen sijoittuva trilleri alkaa tilanteesta, jossa paperista on tullut luksustavaraa ja painetun sanan julkaiseminen on rikos. Jännityselokuvan ollessa kyseessä ovat selittämättömät murhat myös oleellinen osa sen sisältöä.

Hauerin ja Madsenin lisäksi leffaan on roolitettu myös Quentin Tarantinon Django Unchainedissa vilahtanut alkuperäisen Djangon tähti, kuulu italialaisnäyttelijä Franco Nero. Myös Charlie Chaplinin näyttelijätytär Geraldine Chaplinilla on tärkeä rooli The Broken Keyssä. Leffan on tarkoitus valmistua ensi vuodeksi ja sen ohjaa L’AtroFilmin johdossa toimiva Louis Nero (Rasputin).

 

Lähteet: ScreenDaily, L’AltroFilm

Kuva: L’AltroFilm

Lisää luettavaa