Disney-suosikille jatko-osa

30.9.2015 12:58

Disney-prinsessojen joukkoon lukeutuva Giselle saattaa palata valkokankaalle. Lumottu-elokuvassa satumaailmasta todellisuuteen tupsahtanut neitokainen on hahmo, jota myös näyttelijä Amy Adams on kertonut julkisesti halavansa esittää uudelleen. Vaikka Lumottu sai ensi-iltansa jo 2007, nyt näyttää siltä, että Disneyllä ollaan lopulta tekemässä sille jatko-osaa.

Välillä myös Enchanted 2 -nimikkeen (eli ”Lumottu 2”) alla kulkenut elokuva on tällä hetkellä nimeltään Disenchanted (vapaasti käännettynä: ”Lumousta vailla”). Paljon muuta suunnitteilla olevasta elokuvasta ei vielä olekaan haluttu kertoa. Elokuvan synopsiksestakaan ei ole olemassa kuin arvailuja: kyseessä on joko tarina prinsessa Gisellen myöhemmistä vaiheista, jolloin Amy Adams voisi palata rooliinsa, tai tarina siitä, kuinka joku nuori joutuu yllättäen samaan satumaailmaan, josta Giselle ilmaantui.

Disenchanted-rainan ohjaajaksi on kiinnitetty mm. tanssielokuva Step Upin ohjannut Anne Fletcher. Hän on ohjaamisen lisäksi tehnyt pitkään töitä koreografina, esim. elokuvissa Hairspray ja Vähät rakkaudesta. Kansainvälisessä mediassa on arveltu, että aiemmin Tron-elokuvan uuden jatko-osan suunnitelmat hylänneellä Disneyllä on palattu Lumottu-leffan jatkon suunnitteluun, koska se vaikuttaa varmemmalta menestyjältä.

Lähteet: Screenrant, Collider, ComingSoon

Kuva: BVI Finland

Lisää luettavaa