Fast & Furious ilman kuskia

24.9.2015 13:33

Fast & Furious -leffasarja on pienessä pulassa: sen seuraavan elokuvan pitäisi olla valmis keväällä 2017, mutta nyt pitäisi ratkaista nopeasti, ketkä projektissa ovat mukana. Vaikka leffan suunniteltuun julkaisuajankohtaan on aikaa vielä yli vuosi, näin tehostepainotteisen elokuvan tekeminen pitäisi saada kunnolla käyntiin jo nyt, jotta aikataulu pystyttäisiin myös pitämään.

Tuotantoyhtiö Universal haluaa ns. takoa silloin kun rauta on kuumaa, ja tuorein Fast & Furious -raina, sarjan seitsemäs osa, on jättänyt tilanteen suorastaan polttavaksi. Tänä vuonna ilmestynyt Furious 7 on tienannut jo häikäisevät 1,5 miljardia dollaria ympäri maailmaa. Seuraavan osan ohjaaja ei kuitenkaan vielä ole lainkaan selvä asia.

Universal on käynyt neuvotteluja leffasarjaa menestyksekkäästi vuoroillaan ohjanneiden Justin Linin ja James Wanin kanssa, mutta Lin on kiireinen Star Trek -jatko-osan kanssa ja Wan puolestaan keskittyy Kirottu-kauhuelokuvansa jatkoon. Näin ollen kahdeksas Fast & Furious on tällä hetkellä kuin loistoauto, joka odottaa vain sopivaa kuskia rattinsa taakse. Leffan tuottajana häärivä näyttelijä Vin Diesel tulee odotettavasti olemaan elokuvassa mukana myös kameran edessä. Hänen kollegansa Dwayne Johnson vahvisti jo aiemmin aikomuksensa jatkaa tutussa roolissaan.

Lähteet: THR, Collider, Box Office Mojo

Kuva: Universal

Lisää luettavaa