Mariah Carey tahtoo ohjata oman elokuvan

31.7.2015 18:17

Amerikkalaislaulaja Mariah Carey on ilmoittanut Twitterissä tekevänsä uutta elokuvaa. Pop-laulajan ilmoitus saattaa nostaa karvat pystyyn, sillä Careyn kuuluisimpiin elokuvallisiin saavutuksiin kuuluu yhdeksi maailman huonoimmista leffoista tituleerattu Glitter. Elokuvasivusto Rotten Tomatoesin arvosteluasteikolla sen pisteytys on tällä hetkellä 2.8/10 ja Leffatykissä tarkaalleen 0.906/5.

Carey, jonka on sanottu yltävän laulajana ainakin viiteen oktaaviin, ei aio tällä kertaa venyttää kykyjään vain näyttelijänä. Uutistoimisto AP kertoo, että sylillisellä Grammy-palkintoja palkittu laulajatähti haluaa nyt myös toimia elokuvan ohjaajana. Leffa, jonka kuvaukset alkavat syksyllä, kantaa väliaikaisesti nimeä Mariah Carey’s Christmas Project.

Kuten rainan nimestäkin voi päätellä, se on suunnattu jouluohjelmistoon. Näin ollen se saattaa tarjota ylenpalttisesti kimmellystä ja keikistelyä kuusen ympärillä. Tosin, vaikka Mariah Careyn Glitter onkin parjattu raina ja tähteä on usein julkisesti kritisoitu pukeutumisesta mauttomiin kolttuihin, on hän osoittanut pystyvänsä myös parempaan laulu-uransa ulkopuolella. Esimerkiksi sivuosa arkisena virkailijana kahdella Oscarilla palkitussa Precious-kasvukertomuksessa toi hänelle kehuja sekä kriitikoilta että yleisöltä.

Lähteet: Twitter, AP, Vulture

Kuva: Suzanne M. Day

Lisää luettavaa