Tämä elokuva vaatii näyttelijöiltään lujaa uskoa

25.7.2015 15:46

Mikäli näyttelijä Ian Zieringiä uskoo, TV-leffa Haihurrikaani 3 – Ei helvetissä! oli TV-leffaksi tai leffaksi ylipäätään vaativa projekti. Entinen Beverly Hills 90210 -tähti ja nykyinen Haihurrikaani-leffojen sankari avautui hiljattain THR:lle uusimmasta hairainastaan. Hänen mukaansa leffasarjan saama suosio oli Sharknado-tekijöille iso yllätys, etenkin kaikkien tietäessä, miten yliampuvaa näiden leffojen sisältö on.

Sharknado-todellisuuteen uskominen onkin se seikka, jossa Zieringin mukaan on tekemistä näyttelijälle:

– Jos annat millään tavoin näkyä, että luisut ulos hahmostasi tai rikot ns. neljännen seinän nikkaamalla silmää kameralle, se tekee pilaa elokuvan. Herättäessäni [hahmoni] Fin Shepardin henkiin, tehtäväni näyttelijänä on toimia luonnollisesti kuvitteellisissa olosuhteissa. […] En ikinä unohtanut sitä, en edes huutaessani sellaisia älyttömyyksiä kuin: ”Taivaalta lentää haita.”

Huomenna sunnuntaina Suomessa, vain pari päivää leffan Yhdysvaltain ensi-illan jälkeen, FOX-kanavalla klo 21 esitettävä Haihurrikaani 3 panee vaihteeksi Yhdysvaltain Floridan sekaisin, kun pyörremyrsky riepottaa terävähampaisia petoja mm. pitkin Orlandoa. Thunder Levinin kirjoittama jatko-osa on tehty edellisten osien tapaan pikavauhtia ja kohtalaisen halvalla. Zieringin mukaan kuvaukset hoidetaan niin nopeasti, ettei kohtauksia juuri harjoitella.

Tällä erää tapoihin tuli kuitenkin pieni muutos, sillä leffassa vierailevana tähtenä pistäytynyt David Hasselhoff harjoitteli kohtauksia hänen kanssaan ennalta. Hasselhoffin lisäkse leffassa näkyvät takavuosien 10 – nainen kuin unelma -leffasta muistettava Bo Derek, Game of Thrones -kirjailija George R.R. Martin sekä tietenkin edellisistä Haihurrikaaneista tuttu Tara Reid, jonka hahmon kohtalosta voi äänestää Twitterissä tai Sharknado 3:n kotisivuilla neljättä Haihurrikaani-töräystä ajatellen.

Jos traileri ei näy, voit katoa sen myös tästä.

Lähteet: THR, News.com.au, Metro.co.uk

Kuva: SYFY

Lisää luettavaa