Pelkoa ja inhoa Las Vegasissa -tähdestä Star Wars -pahis?


Hollywoodin suunnalta on kantautunut huhu, jonka mukaan näyttelijä Benicio Del Torolle olisi tarjottu mehevän kuuloista työtä. Pelkoa ja inhoa Las Vegasissa- ja 21 grammaa -elokuvissa näytellyt Del Toro kiinnostaa nyt Star Warsin tekijöitä. Hän on yksi niistä nimistä, jolle on tarjottu pahisroolia tulevaa Star Wars: The Force Awakens -rainaa seuraavassa sarjan leffassa, eli Star Wars: Episode VIII:ssa.

Tähtien sota -tekijöiden listalla on ollut myös aiemmin Dr. Strange -roolista kieltäytyneen Joaquin Phoenixin (Walk the Line) nimi, mutta Phoenix on sivuuttanut tarjouksen. Phoenixin kanta on tällaisiin elokuviin siis sama kuin ennenkin. Del Toro on ehdoissaan ilmeisesti joustavampi, sillä hän on näytellyt ainakin Marvel-universumiin liittyvissä elokuvissa hillitöntä The Collector- eli Keräilijä-nimistä hahmoa.

Tässä vaiheessa Del Toro ei kuitenkaan ole vielä sanonut juuta tai eitä roolitarjoukselle. Ikonisen Darth Vaderin, hurjannäköisen Darth Maulin, käheä-äänisen keisarin ja Christopher Leen tulkitseman Darth Tyranuksen joukko kaipaa kuitenkin seurakseen Voiman pimeälle puolelle ammattilaista, jolla on tarpeeksi karismaa synkän vastustajan osaan. Puerto Ricosta kotoisin oleva Del Toro sopisi rooliin myös toisesta syystä - J.J. Abramsin ohjaaman Star Wars: The Force Awakensin näyttelijävalinnoissa yhtenä pyrkimyksenä oli tuoda Tähtien sodan maailmaan laajemmin eri syntyperää olevia näyttelijöitä. Rian Johnsonin (Looper) ohjaaman Episode VIII:n kuvausten pitäisi alkaa ensi vuoden alkupuoliskolla, sillä leffan ensi-ilta on aikataulutettu toukokuulle 2017.


Lähteet: The Wrap, Deadline, Collider, CinemaBlend

Kuva: Focus Features/21 grammaa (2003)

R. Isoviita 21.07.2015 klo 11:24

Uusimmat uutiset

Angelina Jolie haluttiin myös uuteen Tomb Raider -leffaan, mutta näin siinä kävi

Tuotantoyhtiössä haaveiltiin kahden Laran kohtaamisesta.

R. Isoviita

Fargo saa jatkoa

TV-sarjan neljäs kausi suunnitelmissa.

R. Isoviita

The Handmaid's Tale -sarjan tähdelle rooli mafialeffasta

Elisabeth Moss nappasi rikosleffaosan.

R. Isoviita

Ahdisteluskandaalin moukaroima Weinstein Company konkurssiin

The Weinstein Co. 2005 - 2018.

R. Isoviita

Näitä leffoja ei Netflixissä usein katsota loppuun

Liikaa väristyksiä?

R. Isoviita

Näytä lisää uutisia...