Murhaavia nukkeja…?

9.7.2015 15:01

Jim Henson Company tunnetaan niin Muppet-hahmoista kuin mm. asiantuntemuksensa jakamisesta Industrial Light & Magic -tehostepajalle Tähtien sodan Yoda-hahmon suunnittelussa. Yhtiön nukketaiteilijat tähyävät seuraavaksi synkemmille kujille, sillä he aikovat toteuttaa mustaa huumoria tihkuvan rikoselokuvan. Kyseinen projekti on kummitellut yhtiön suunnitelmissa jo pitkään, mutta saatuaan nyt uuden tuotantokumppanin, suunnitelmista saattaa tulla myös valmista.

Firman vastaavat ovat lyöneet kättä päälle viime vuonna perustetun STX Entertainmentin (mm. tuleva Matthew McConaughey-sotaraina The Free State of Jones) kanssa, jotta Erich ja Jon Hoeberin (RED) käsikirjoittama teksti pystyttäisiin kuvaamaan. The Happytime Murders -nimeä kantava tuotanto kalskahtaa idealtaan hieman samanlaiselta kuin kasarikomedia Kuka viritti ansan, Roger Rabbit?, sillä myös Jim Henson Companyn elokuvan on kerrottu keskittyvän ihmisetsivään ja tätä rikostutkimuksissa auttaviin lastenohjelman hahmoihin. Leffan odotetaan saavan Yhdysvalloissa R-merkinnän, mikä tarkoittaa kiellettyä alle 17-vuotiailta.

The Happytime Murdersin käsikirjoitusta ovat olleet tekemässä myös Todd Berger ja Dee Robertson, joista molemmilla on kokemusta useilta eri alueilta elokuvanteossa näyttelemisestä leikkaamiseen. Leffan ohjaa edesmenneen Jim Hensonin poika Brian. Elokuvan ihmisroolien näyttelijöistä ei ole vielä tietoa.

Lähteet: Deadline, io9, The Wrap

Kuva: Carol Rosegg

Lisää luettavaa