Hulkia ei päästetä irti


Tohtori Bruce Banner tai hänen toinen minänsä Hulk eivät saa lähivuosina uutta omaa elokuvaa. Kyseistä hahmoa viimeksi esittänyt Mark Ruffalo kommentoi julkisuudessa joitakin viikkoja sitten uskovansa, että Hulk-elokuvan tekemisen esteenä olisivat sopimusongelmat. Talouselämäjulkaisu Forbesin saamien tietojen mukaan näin ei varsinaisesti ole.

Hulk-sarjakuvien elokuvausoikeudet omistaa tällä haavaa Marvel. Universal, joka hääri mukana myös Ang Leen parjatun Hulk-filmatisoinnin taustalla, omistaa puolestaan yhä oikeuden seuraaviinkin Hulk-elokuviin levittäjänä. Tällainen järjestely ei kuitenkaan aiemmin, esimerkiksi Iron Man -elokuvien osalta, ole ollut Marvelille ylitsepääsemättömän ikävä.

Todellinen syy sille, miksi Hulk seikkailee The Avengers-rainoissa, mutta ei saa uutta omaa leffaa, löytyy rahasta. Ensimmäinen ja toinen The Avengers-elokuvista ovat Marvelin parhaiten menestyneitä elokuvia, kun taas Hulkin ympärille rakennetuista elokuvista paras, vuoden 2008 The Incredible Hulk, myi lippuluukuilla satoja miljoonia dollareita heikommin kuin ystävänsä Iron Man tai Captain America. Studio ei todennäköisesti ole kiinnostunut lähettämään Hulkia valkokankaille riehumaan yksin, kun kokonaisen sankaritiimin voimin voi tahkota parempaa tulosta.


Lähteet: Forbes, CinemaBlen, Box Office Mojo

Kuva: BVI Finland/ Avengers: Age of Ultron

R. Isoviita 22.06.2015 klo 09:03

Uusimmat uutiset

Japanilaisstudiolle tehty isku: maan pahin vuosikausiin

Hyökkääjä selvisi hengissä.

R. Isoviita

Linda Hamilton täsmentää aiempaa Terminator-kommenttiaan

Näyttelijä ei kehuja jaellut.

R. Isoviita

Netflix poisti kohua aiheuttaneen kohtauksen sarjastaan

Kohun aihe oli katsottavissa pari vuotta.

R. Isoviita

Harmillinen käänne DC-leffa Birds of Preyn tuotannossa

Koekatsojat ovat antaneet positiivista palautetta, mutta...

R. Isoviita

Näytä lisää uutisia...