Terminaattori autoon ja menoksi

17.6.2015 14:58

Olisiko tyylikästä, jos Terminaattori auttaisi sinua? Arnold Schwarzeneggerin aksentti ja olemus ovat monien mielestä täydellisiä Terminaattorille. Runsaan kolmenkymmenen vuoden jälkeen ensimmäisen Terminaattori eli Terminator-elokuvan valmistumisesta teknologia pystyy viimein tarjoamaan joka pojalle ja tytölle – ei omaa kyborgia tai robottia, vaan jotain vähän pienempää.

Ilmaisia reittipalveluita tarjoava Waze on viidennen Terminaattori-rainan eli Terminator Genisyksen ensi-illan alla julkaissut mielenkiintoisen lisäyksen sovellukseensa. Älypuhelimiin asennettava Waze, jonka avulla voi navigoida tiensä paikasta toiseen ja saada sekä jakaa tietoa liikenneonnettomuuksista ja nopeuskameroistan, puhuu jatkossa kuin Iso-Arska. Schwarzenegger on äänittänyt muutamia ikimuistoisia fraasejaan pakettiin, jonka Wazen käyttäjät voivat halutessaan ladata sovelluksen osaksi.

Tavallisen äänivaihtoehdon sijaan navigaattorisovelluksen voi siis jatkossa asettaa murahtamaan itävaltalaisella aksentilla mm. ”Hasta la vista, baby!” Nämä äänet on luvattu Wazen käyttäjille ilmaiseksi. Waze-sovellus on saatavilla Android-laitteille Google Playstä, omenalogon ystäville Applen App Storesta ja Windows-puhelimille Windows Phone Storesta.

Lähteet: Gizmodo, CNET

Kuva: Melinda Sue Gordon/ Paramount Pictures/ Terminator Genisys

Lisää luettavaa