Independence Day saamassa useita jatko-osia?

Roland Emmerichin ohjaama jatko-osa vuoden 1996 menestyselokuvalleen Independence Day - Maailmojen sota ei välttämättä jää sarjansa viimeiseksi. Tuoreen tiedon mukaan näyttelijä William Fichtner on kiinnitetty ensi vuonna julkaistavan kakkososan kärkikaartiin, mutta hänen sopimuksensa ei koske vain tätä elokuvaa. Jos Independence Dayn jatko saa lippukassan kilisemään tarpeeksi iloisesti, Fichtnerin esittämä hahmo nähdään parhaimmillaan kolmessa uudessa Maailmojen sodassa.

Fichtner, joka näytteli myös viime vuonna ilmestyneessä Teenage Mutant Ninja Turtles -versioinnissa yhtä pääroolia, ei ollut mukana Emmerichin ensimmäisessä ID4-rainassa. Jatko-osa tuo kuitenkin takaisin useita ensimmäisestä elokuvasta tuttuja hahmoja ja näiden näyttelijöitä. Mm. Bill Pullman, Jeff Goldblum, Brent Spiner ja Vivica A. Fox palaavat presidentti Whitmoren, tietokone-ekspertti Levinsonin, tohtori Okunin ja tanssijana toimineen Jasmine Dubrowin rooleihin. Yksi avainhahmo on ilmeisesti poissa, sillä Will Smithin karisman sijaan toinen ID4-leffa luottaa Liam Hemsworthin tarjoamiin paukkuihin.

Tulevan elokuvan sisällöstä on kerrottu mitättömän vähän. Bloody Disgustingin mukaan ID4:n toisen osan tapahtumat sijoittuvat aikaan 20 vuotta aiemman avaruusoliohyökkäyksen jälkeen. Ensimmäisessä osassa hyökkäykseen käyneet alienit lähettivät hätäkutsun, joka nyt tuo Maan uhaksi niiden lajitoverit.


Lähteet: ComingSoon, Bloody Disgusting, SlashFilm, Deadline

Kuva: 20th Century Fox

R. Isoviita 31.05.2015 klo 14:05

Uusimmat uutiset

Ghostbusters 3: Lisää tuttuja kasvoja mukaan

Alkuperäisten Haamujengi-leffojen starat remmiin.

R. Isoviita

Amityvillen kauhutalosta uusi elokuva

Donnie Darko -tuottaja ohjaa.

R. Isoviita

Justin Bieber haastoi Tom Cruisen vapaaottelukehään

Lopputulos ei suuresti yllätä.

R. Isoviita

Bradley Cooper ja Guillermo del Toro yhteistyöhön?

Leonardo DiCaprion nimi liitettiin aiemmin samaan leffaan.

R. Isoviita

Ridley Scottin Gladiator 2 - tämä leffasta tiedetään nyt

Käsikirjoittaminen on käynnissä.

R. Isoviita

Näytä lisää uutisia...