Flash Gordon ja Wonder Woman saamassa uudet ohjaajat

Wonder Woman -elokuvan luotsiksi pestattu Michelle MacLaren (The Walking Dead) jätti projektin äskettäin ns. taiteellisten erimielisyyksien takia, mutta ei hätää: studio on löytänyt hänelle korvaajan. Kyseinen korvaaja ei ole esim. Joss Whedon (The Avengers) tai Matthew Vaughn (Kick-Ass), vaikka miehistä ensimmäinen oli tekemisissä erään Ihmenaisesta kertoneen elokuvaprojektin kanssa jo vuonna 2007 ja jälkimmäinenkin on ollut mukana useissa sarjakuvaleffoja koskevissa spekulaatioissa. Warner Bros. tahtoi Ihmenaisensa ohjaajaksi naisen, joten se on pyytänyt tehtävään Patty Jenkinsin.

Jenkins muistetaan erityisesti tosipohjaisen, suomalaissukuisesta sarjamurhaajasta kertoneen elokuvan Monster - Aileen Wuornos takaa. Kyseinen leffa toi sen pääroolissa nähdylle Charlize Theronille Oscarin. Wonder Woman ei ole Jenkinsin ensimmäinen kosketus megaluokan sarjakuvarainoihin ohjaajana, sillä hänen piti aiemmin ohjata Thor-leffan jatko-osa. Ironista kyllä, Jenkins jätti kyseisen tuotannon MacLarenin tapaan ns. taiteellisten erimielisyyksien vuoksi.

Uutta sarjakuvaleffaa näyttää pukkaavan myös Matthew Vaughnin ansioluetteloon, sillä 20th Century Fox haluaa elvyttää Flash Gordonin hänen kanssaan. Camp-henkinen Flash Gordon seikkaili planeetta Mongolla 1980-luvulla ja hahmo on viimeksi nähty myös ikimuistoisen Sam J. Jonesin esittämänä suosituissa Ted-nallekomedioissa, joten sankarin uudelle omalle elokuvalle on tilaus. Vaughnin kanssa sopimusneuvottelut ovat vielä vaiheessa, mutta miehen kiinnitys näyttää useiden lähteiden mukaan hyvin varmalta.


Lähteet: Variety, Film School Rejects, Dark Horizons, EW, Screenrant

Kuva: Eva Rinaldi

R. Isoviita 16.04.2015 klo 06:45

Uusimmat uutiset

Bradley Cooper ja Guillermo del Toro yhteistyöhön?

Leonardo DiCaprion nimi liitettiin aiemmin samaan leffaan.

R. Isoviita

Ridley Scottin Gladiator 2 - tämä leffasta tiedetään nyt

Käsikirjoittaminen on käynnissä.

R. Isoviita

Pyysikö tätä joku: Spice Girls -elokuva tekeillä

Ysäritähdet mukana.

R. Isoviita

Marvelin Loki-sarjasta ensimmäinen kuva julki

Tom Hiddlestonin uumoillaan olevan TV-sarjassa mukana.

R. Isoviita

Marvelin tulevat elokuvat: Mukana Ihmeneloset vai X-Men-hahmot?

Studio tekee suunnitelmia 3-4 vuotta eteenpäin.

R. Isoviita

Näytä lisää uutisia...