Game of Thrones -luojan novellista elokuva

3.2.2015 08:02

Fantasiaelokuva ei ehkä olekaan lamassa. Kirjailija George R. R. Martinin tekstiin pohjaava Game of Thrones -sarja on jo päässyt valkokangaslevitykseen asti, mutta lähitulevaisuudessa Martinin kirjallisesta tuotannosta kuvataan myös muuta. ScreenDailyn mukaan Martinin tuotantoon lukeutuva novelli In the Lost Lands on kääntymässä elokuvaksi.

Martinilta alkujaan 1980-luvulla julkaistussa novellissa on noitia ja mystiikkaa. Osin saksalainen ja osin kanadalainen In the Lost Lands -elokuvaprojekti on roolitusvaiheessa, mutta vaikuttaa vahvasti siltä, että näyttelijä Milla Jovovich (kuvassa) on lähdössä mukaan tähän miekka & magia -genren seikkailuun. Toista lastaan pian syntyväksi odottava Jovovich on aiemmin ilmoittanut kuvaavansa tämän vuoden elokuussa Resident Evil -elokuvasarjansa päätöstä, joten hänellä pitää kiirettä, sillä myös In the Lost Landsin kuvaukset on aikataulutettu loppuvuoden puolelle.

Jovovichin kanssa leffassa näyttelee Hävyttömät-sarjasta tuttu Justin Chatwin. Elokuvan ohjaajana toimii kohtalaisen tuntematon Constantin Werner, jonka filmografiasta löytyy entuudestaan fantasiaa ja kauhua. In the Lost Landsin pitäisi näillä näkymin valmistua ensi vuonna.

Lähteet: ScreenDaily, CinemaBlend, Milla Jovovich’s Official Site

Kuva: Nordisk Film/ Resident Evil: Apocalypse

Lisää luettavaa