Stallone myöntää: pieleen meni

25.11.2014 07:47

The Expendables -toimintaleffasarjan kolmas osa on saanut osakseen samanlaista kritiikkiä kuin esim. Terminator-franchisen tuorein anti. Elokuvan ikärajaa ajettiin alemmas, jotta The Expendables 3 olisi myytävissä laajemmalle yleisölle. Monia katsojia kuitenkin on harmittanut toiminnan pehmeneminen tämän myötä.

Crave Online -sivustolle antamassaan haastattelussa The Expendables-jatkumon ehkä tärkein tekijä, näyttelijä-ohjaaja-käsikirjoittaja Sylvester Stallone, kertoo näkemyksensä ikärajakikkailusta.

– Uskon, että oli kaikkien osalta virhe yrittää tavoitella laajempaa yleisöä. Sillä tavoin väkivallan määrä väheni yleisön odotuksia pienemmäksi, Stallone myöntää. Kovempaa meininkiä jatkossa odottaville toimintalegendalla on kuitenkin positiivinen uutinen: hän ei usko, että The Expendables-tekijät jatkavat pehmeämmällä linjalla.

The Expendables 4, jonka näyttelijälista ja valmistumisaikataulu ovat vielä avoinna, saattaa Stallonen mukaan sisältää jotakin täysin erilaista. Tuttuja hahmoja saatetaan nähdä jatkossa kuvioissa, jotka eivät ole heille tuttuja.

– Tämä ei ehkä tarkoita matkustamista ajassa, vaan jotakin yhtä poikkeavaa, Stallone vihjaa. Joku taistelijatiimin jäsenistä saattaa myös kohdata loppunsa, sillä koveneva toiminta vaatii veronsa.

 

Kuva: Nicolas Genin

Lisää luettavaa