Nightmare 2 – Painajainen jatkuu

19.8.2014 09:28

Järjestyksessään toinen Salatut elämät -sarjaan pohjautuva elokuva Nightmare 2 – Painajainen jatkuu saa ensi-iltansa 3.12.2014. Elokuva on komediallinen nuorisotrilleri, jossa tunnelma on ensimmäistä osaa aavistuksen synkempi. Vuonna 2012 julkaistu suuren suosion saanut ensimmäinen Salkkarit-elokuva Nightmare – Painajainen merellä keräsi elokuvateattereihin 126 000 katsojaa ja se palkittiin yleisö-Jussilla.

Sara Parikka tähdittää ykkösosan tavoin Nightmare 2 – Painajainen jatkuu -elokuvaa Pepin roolissa. Peppi on suosittu tuttu myös Salatut elämät -sarjasta. Elokuvan uusissa rooleissa nähdään mielenkiintoisia vierailevia tähtiä: Einon roolissa Jami Hyttinen, Ainon roolissa Jasmin Voutilainen sekä Matin roolissa Henry Pöyhiä.

Ensimmäisestä elokuvasta tuttuja näyttelijöitä ovat Tero Tiittanen (Sergei), Mikko Parikka (Jiri) sekä Patrik Borodavkin (Miro) ja Sara Lohiniva (Oona). Salkkarit-sarjasta tutut näyttelijät Hemmo Karja (Janne) ja Emil Hallberg (Tale) tekevät elokuvadebyyttinsä. Elokuvassa mukana on myös sarjaan paluun tehnyt kestosuosikki Tommi Taurula Karin roolissa.

Nightmare 2 – Painajainen jatkuu on kuvattu alkukesästä 2014. Ohjaaja on ensimmäisen osan tavoin Marko Äijö. Elokuvan levittää SF Film Finland. Tyylilajinsa puolesta elokuva edustaa komediallista nuorisotrilleriä, samoin kuin vuonna 2012 julkaistu yleisö-Jussilla palkittu ensimmäinen osa Nightmare – Painajainen merellä. Tunnelmaltaan kakkososa on kuitenkin ensimmäistä osaa hieman synkempi, ja pääroolihahmo Peppi kamppaileekin elämässään vakavampien ja aikuismaisempien haasteiden kanssa. Tale Taalasmaan ja Janne Haukkalan hahmot puolestaan varmistavat, että komediallinen puoli kerronnassa täyttyy. Romantiikaltakaan katsojat eivät välty.

Elokuvateattereissa 3.12.2014

Lisää luettavaa