Steven Seagal, enemmän kuin palkkasoturi

Itämaisten kamppailulajien taituri ja toimintaleffanäyttelijä Steven Seagal harkitsee yllättäen uutta uraa. Uutistoimisto AP:n vahvistamien tietojen mukaan Seagal tähyää tällä erää kohti Arizonan kuvernöörin pestiä. 61-vuotias kivikasvo kertoi asiasta uuden tv-sarjansa Steven Seagal: Lawman: Maricopa County promoamisen yhteydessä.

Kaappaus merellä ja Exit Wounds -elokuvistaankin tuttu Seagal on viime vuodet tehnyt paljon ns. tositelevisiota, jatkaen sen puolella elokuvarooleihinsa liittynyttä lain ja oikeuden puolustamista. Edellä mainittu sarjauutuus kuuluu niin ikään kyseiseen lajityyppiin. Uusimmassa sarjassaan Seagal toimii sheriffin apuna Arizonan Maricopassa, jossa virkavallan silmien alla on n. 44 800 asukasta (U.S. Census Data 2012).

Seagal ei politiikkaan haikaillessaan ole ensimmäinen näyttelijä sillä tiellä. Arnold Schwarzeneggerin alias Kuvernaattorin poliittinen ura päättyi 2011, jonka jälkeen Terminaatori-tähti tunnetusti palasi vanhaan leipätyöhönsä. Seagal voisi syntyperäisenä amerikkalaisena - toisin kuin alkujaan itävaltalainen Schwarzenegger - pyrkiä länkkärimies Ronald Reaganin tapaan jopa Yhdysvaltojen presidentiksi, mikäli aikido ei enää häneltä luista tai yksinkertaisesti hänelle vain maita. Arizonan uudesta kuvernööristä äänestetään tämän vuoden marraskuussa.


Kuva: Gage Skidmore

Z.E 06.01.2014 klo 22:41

Uusimmat uutiset

Han Solo -jatko-osaa toivoneiden ääni ei kaikunut kuuroille korville

Elokuvaa ei silti ole ainakaan vielä luvassa.

R. Isoviita

28 päivää myöhemmin saanee viimein jatkoa alkuperäisiltä tekijöiltään

Kauhuleffan jatkoa ovat tähän mennessä tehneet muut.

R. Isoviita

Marilyn Monroen näköispatsaan varas jäi kiinni

Hollywoodin Walk of Famen nähtävyys turmeltiin.

R. Isoviita

Mark Hamill toivoo näyttelevänsä Luke Skywalkeria enää kerran

The Rise of Skywalker saapuu leffateattereihin loppuvuodesta.

R. Isoviita

Näytä lisää uutisia...