Steven Seagal, enemmän kuin palkkasoturi

Itämaisten kamppailulajien taituri ja toimintaleffanäyttelijä Steven Seagal harkitsee yllättäen uutta uraa. Uutistoimisto AP:n vahvistamien tietojen mukaan Seagal tähyää tällä erää kohti Arizonan kuvernöörin pestiä. 61-vuotias kivikasvo kertoi asiasta uuden tv-sarjansa Steven Seagal: Lawman: Maricopa County promoamisen yhteydessä.

Kaappaus merellä ja Exit Wounds -elokuvistaankin tuttu Seagal on viime vuodet tehnyt paljon ns. tositelevisiota, jatkaen sen puolella elokuvarooleihinsa liittynyttä lain ja oikeuden puolustamista. Edellä mainittu sarjauutuus kuuluu niin ikään kyseiseen lajityyppiin. Uusimmassa sarjassaan Seagal toimii sheriffin apuna Arizonan Maricopassa, jossa virkavallan silmien alla on n. 44 800 asukasta (U.S. Census Data 2012).

Seagal ei politiikkaan haikaillessaan ole ensimmäinen näyttelijä sillä tiellä. Arnold Schwarzeneggerin alias Kuvernaattorin poliittinen ura päättyi 2011, jonka jälkeen Terminaatori-tähti tunnetusti palasi vanhaan leipätyöhönsä. Seagal voisi syntyperäisenä amerikkalaisena - toisin kuin alkujaan itävaltalainen Schwarzenegger - pyrkiä länkkärimies Ronald Reaganin tapaan jopa Yhdysvaltojen presidentiksi, mikäli aikido ei enää häneltä luista tai yksinkertaisesti hänelle vain maita. Arizonan uudesta kuvernööristä äänestetään tämän vuoden marraskuussa.


Kuva: Gage Skidmore

Z.E 06.01.2014 klo 22:41

Uusimmat uutiset

Tutkimusväite: Kissaelokuvien tekeminen kannattaa

Miljardit kilisevät.

R. Isoviita

Christopher Nolan jatkaa härnäystä Tenetillä

Uusi härnäke julki.

R. Isoviita

Netflix paljasti The Irishmanin maailmanlaajuiset katseluluvut

Martin Scorsesen elokuva kiinnostaa, mutta...

R. Isoviita

Clint Eastwoodin uusin elokuva johti haasteeseen

Tuotantoyhtiötä syytetään.

R. Isoviita

Näytä lisää uutisia...