Vaviskaa viittamiehet: Dracula tulee

30.8.2013 07:06

Viittaan verhoutuvien tyyppien vyöry valkokankaille ei näytä pysähtyvän. Myöskään vampyyriaihe ei näytä elokuvatuottajien silmissä vielä tyystin kuivahtaneelta, sillä nyt valkokankaille kaivetaan Draculaa arkustaan. Hollywoodin suurista studioista Universal Pictures on ns. lyönyt hynttyyt yhteen Legendary Picturesin kanssa tuodakseen myös tämän ilon kaikkien ulottuville.

Kahden suuren Hollywood-yhtiön Dracula-elokuva on jo kuvausvaiheessa, mutta Universalin ja Legendaryn yhteistyö tarkoittaa sitä, että projekti tulee todennäköisesti kasvamaan alkuperäisestä. Legendary sijoittaa nyt tehdyn sopimuksen myötä Universalin elokuviin heti alkuun 275 miljoonaa dollaria vuodessa, minkä ansiosta Universal pystyy Draculassakin panostamaan mahtavampiin puitteisiin, hienompaan CGI-antiin ja moneen muuhun osa-alueeseen lisää. CinemaBlendin mukaan tämän elokuvan tarina yhdistelee kirjailija Bram Stokerin luomusta ja Stokerin innoittajaa, tositarinaa prinssi Vladista.

Uuden Dracula-versioinnin ohjaa vuonna 2006 elokuvakoulusta valmistunut Gary Shore (joka on tehnyt esim. mainoksia Adidakselle) ja rainan on tarkoitus tulla ensi-iltaan ensi vuonna. Kreiviä itseään näyttelee Luke Evans (Fast & Furious 6, Titaanien taistelu). Huolimatta Shoren kokemattomuudesta pitkien elokuvien parissa alan suurvaikuttaja Variety on kutsunut tätä elokuvaa ensimmäiseksi korkean profiilin projektiksi Legendaryn ja Universalin välillä. Varietyn tietojen mukaan studiot aikovat myöhemmin tuottaa yhdessä myös Jurassic Park -elokuvien reboottauksen.

 

Kuva: Thecount68

Lisää luettavaa