Expendables 2 hallitsi viikonloppua

19.8.2012 22:22

Tuskin oli kovin suurin yllätys, että viikonlopun katsotuin elokuva niin Yhdysvalloissa kuin Suomessa ja ylipäänsä ympäri maailmaa oli kovasti odotettu toimintarymistely Expendables 2. Yhdysvalloissa leffa keräsi 27,8 miljoonaa dollaria, ja kun taas Suomessa sen ääreen kerääntyi 30 249 silmäparia. Avaus USA:ssa oli tosin selkeästi heikompi kuin tasan kaksi vuotta sitten ensimmäisen osan keräämät 34,8 miljoonaa.

Mukavasti ensi-illan ohessa pikkustudio nimeltä 1984 Private Defense Contractors (Machine Gun Preacher, The Grey – suden hetki) ilmoitti tulevasta elokuvasta, jota kuvattiin Expendablesin naisversioksi. Yhtiö omien sanojensa mukaan neuvottelee jo monien huomattavaksi nimeämiensä naispuolisten toimintatähtien kanssa, mutta nimiä ei ole vielä päästetty julkisuuteen asti.

Tuskin oli ihan sattumaa sekään, että viikonloppuna julkaistiin ensimmäiset trailerit Sylvester Stallonen ja Arnold Schwarzeneggerin tuleville rikostoimintarainoille Bullet to the Head (traileri) ja The Last Stand (traileri). Aikaisemmin viime viikolla saatiin myös ensimmäinen kuva herrojen yhteisestä vankilapakoprojektista The Tomb (kuva). Lisäksi Expendables 2:n ohjanneen Simon Westin uusi elokuva, Nicolas Cagen ryöstelypuuhiin palauttava Stolen, aloitti markkinointikampanjansa ysärihenkeä hehkuvalla trailerilla.

Lisää luettavaa