Hurjapäät 6 kuvauksiin uusin näyttelijälisäyksin

Kaahailuleffasarja Hurjapäät on viimeisen 11 vuoden aikana nähnyt jo viisi elokuvaa, eikä sen suosio osoita ainakaan laantumiseen merkkejä, vaan on pikemminkin viimeisen kahden osan aikana lähtenyt kohoamaan uusiin korkeuksiin. Tätä taustaa vasten lienee tuskin kovin iso yllätys, että tulossa on myös kuudes osa - työnimellä Fast Six.

Kolmen viimeisimmän osan myötä ohjaajan hommiin palaava Justin Lin twiittasi maanantaina kuvausten aloittamisesta Lontoossa. Uusin elokuva tuokin Vin Dieselin, Paul Walkerin, Michelle Rodriguezin, Dwayne Johnsonin ja kumppanit Euroopan kamaralle. Uusia lisäyksiä näyttelijälistaan ovat muun muassa lähiaikoina kyvyistään huomiota saaneet Gina Carano (Haywire) ja aivan tuoreena vahvistuksena Iko Uwais (The Raid: Redemption). Sen sijaan uralleen hieman epätyylisessä päätöksessä Jason Statham kieltäytyi hänelle tarjotusta elokuvaroolista, jonka arveltiin kuuluvan leffan pahikselle. Tämä toimi on nyt mennyt Luke Evansille.

Ilkka Hemmilä 31.07.2012 klo 21:24

Uusimmat uutiset

Disneyltä uusi versio Leijonakuninkaasta

Tästä ei tule piirroselokuvaa.

R. Isoviita

Saksikäsi Edward -ohjaajan luomien hahmojen ihonväri herättää närää

”Tim Burtonilla on uskomaton maine monimuotoisuuden parissa. Näyttelijävalikoima hänen elokuvissaan vaihtelee alabasterinvalkoisesta posliininvaaleaan.”

R. Isoviita

Scarfacen uusi versio etenee

Maineikas käsikirjoittaja mukaan.

R. Isoviita

Outoa settiä: John Malkovich Twin Peaks -luojana

David Lynch näyttää nyt John Malkovichilta – vai onko se päinvastoin.

R. Isoviita

Jälleen yksi vanhempi tähti mukaan sarjakuvafilmatisointiin

Mitä mm. Anthony Hopkins ja Robert Redford edellä…

R. Isoviita

Näytä lisää uutisia...