Hurjapäät 6 kuvauksiin uusin näyttelijälisäyksin

Kaahailuleffasarja Hurjapäät on viimeisen 11 vuoden aikana nähnyt jo viisi elokuvaa, eikä sen suosio osoita ainakaan laantumiseen merkkejä, vaan on pikemminkin viimeisen kahden osan aikana lähtenyt kohoamaan uusiin korkeuksiin. Tätä taustaa vasten lienee tuskin kovin iso yllätys, että tulossa on myös kuudes osa - työnimellä Fast Six.

Kolmen viimeisimmän osan myötä ohjaajan hommiin palaava Justin Lin twiittasi maanantaina kuvausten aloittamisesta Lontoossa. Uusin elokuva tuokin Vin Dieselin, Paul Walkerin, Michelle Rodriguezin, Dwayne Johnsonin ja kumppanit Euroopan kamaralle. Uusia lisäyksiä näyttelijälistaan ovat muun muassa lähiaikoina kyvyistään huomiota saaneet Gina Carano (Haywire) ja aivan tuoreena vahvistuksena Iko Uwais (The Raid: Redemption). Sen sijaan uralleen hieman epätyylisessä päätöksessä Jason Statham kieltäytyi hänelle tarjotusta elokuvaroolista, jonka arveltiin kuuluvan leffan pahikselle. Tämä toimi on nyt mennyt Luke Evansille.

Ilkka Hemmilä 31.07.2012 klo 21:24

Uusimmat uutiset

Uusi Halloween kuulostaa astetta lupaavammalta

Tutut tekijät valvomaan lopputulosta.

R. Isoviita

Kiistelty fanileffa saa tuen virallisen Star Trek -leffan tekijöiltä

Ohjaaja Justin Lin ja tuottaja J.J. Abrams haluavat haudata oikeusjutun.

R. Isoviita

Vapise Angry Birds, palikat tulevat

Tetris, eeppinen tarina?

R. Isoviita

Fight Clubin luojalta uusi leffa

Chuck Palahniukin kauhusatiirista eivät isot studiot päätä.

R. Isoviita

Elokuvaoppia ohjaajalta, joka ei hätkähdä edes luotia

Grizzly Man- ja Nosferatu-ohjaaja Werner Herzog vitsailee elokuvanteon sopivan henkilöille, jotka ovat toimineet mielisairaalan vartijoina.

R. Isoviita

Näytä lisää uutisia...