Hurjapäät 6 kuvauksiin uusin näyttelijälisäyksin

Kaahailuleffasarja Hurjapäät on viimeisen 11 vuoden aikana nähnyt jo viisi elokuvaa, eikä sen suosio osoita ainakaan laantumiseen merkkejä, vaan on pikemminkin viimeisen kahden osan aikana lähtenyt kohoamaan uusiin korkeuksiin. Tätä taustaa vasten lienee tuskin kovin iso yllätys, että tulossa on myös kuudes osa - työnimellä Fast Six.

Kolmen viimeisimmän osan myötä ohjaajan hommiin palaava Justin Lin twiittasi maanantaina kuvausten aloittamisesta Lontoossa. Uusin elokuva tuokin Vin Dieselin, Paul Walkerin, Michelle Rodriguezin, Dwayne Johnsonin ja kumppanit Euroopan kamaralle. Uusia lisäyksiä näyttelijälistaan ovat muun muassa lähiaikoina kyvyistään huomiota saaneet Gina Carano (Haywire) ja aivan tuoreena vahvistuksena Iko Uwais (The Raid: Redemption). Sen sijaan uralleen hieman epätyylisessä päätöksessä Jason Statham kieltäytyi hänelle tarjotusta elokuvaroolista, jonka arveltiin kuuluvan leffan pahikselle. Tämä toimi on nyt mennyt Luke Evansille.

Ilkka Hemmilä 31.07.2012 klo 21:24

Uusimmat uutiset

Martin Scorsese ohjaamaan leffaa The Ramonesista?

Oscar-palkittu Scorsese halutaan punk-legendan juhlaelokuvan luotsiksi.

Z.E

Breaking Badille gloriaa vielä kerran

BBC:n Uusi Sherlock sai myös huomiota Yhdysvaltain Emmy-palkintotilaisuudessa.

Z.E

Jennifer Lawrence mukaan Tarantinon westerniin?

The Hateful Eightin körmyjen rinnalle ehkä lisää naiskauneutta.

Z.E

Nightmare 2 – Painajainen jatkuu

Järjestyksessään toinen Salatut elämät -sarjaan pohjautuva elokuva Nightmare 2 – Painajainen jatkuu saa ensi-iltansa 3.12.2014.

Ylläpito

Simpsonien "herra Burns" palkittiin

25 vuoden rupeama Springfieldin rakastettuna nilkkinä toi näyttelijä Harry Shearerille lopultakin Emmyn.

Z.E

Näytä lisää uutisia...