Onko Hugh Laurie uuden RoboCopin konna?

13.6.2012 16:31

Päätös tehdä kasariklassikko RoboCopista uusintaversio ei ehkä innostanut elokuvafaneja, mutta ainakin leffan casting-puolella tehdään hartiavoimin töitä yleisön innostamiseksi. Jahka hieman tuntemattomampi Joel Kinnaman sai nimiroolin virantoimituksessa kuolleena poliisina, joka konevoimalla tuodaan takaisin valvomaan yhteiskuntajärjestystä, hommattiin ensin tämän luovaksi tiedemieheksi Gary Oldman, ja tämän jälkeen dystopiassa vaikuttavaksi TV-moguliksi värvättiin Samuel L. Jackson.

RoboCopin luomisen rahoittavan hämäräheikkiyhtiö OmniCorpin toimitusjohtajan vakanssi on vielä täyttämättä, mutta haastattelut ovat jo käynnissä. Elokuvalehti Variety on nostanut esille keskustelut Hugh Laurien kanssa. Yhdysvalloissa äskettäin kahdeksannen tuotantokauden jälkeen päättyneen House-sarjan tähti puhuikin sopivasti sarjan loppumisen yhteydessä halustaan siirtyä elokuvabisnekseen. Tätä pohjaa vasten loikkaus tunnekylmyyden ja sarkasmin välillä pallotelleen tohtorin roolista RoboCop-elokuvan todennäköisimmäksi pahikseksi ei olisi täysin sopimaton valinta.

Tekijät yrittävät saada mukaan myös Abbie Cornishin esittämään Kinnamanin hahmon Alex Murphyn vaimoa. Elokuvan kuvaukset on tarkoitus aloittaa syyskuussa. Leffa on brasiliaissyntyinen José Padilhan (Elite Squad 1 & 2) Hollywood-depyytti.

Lisää luettavaa