Arvostelu

Kokonaisuudessan loistava ja katsomisen arvoinen sarja.

Texaslainen cheearleader Claire (Hayden Panettiere) huomaa ettei häntä voi satuttaa mikään. Japanilainen Hiro (Masi Oka) pystyy taivuttamaan aika-jatkumoa. Las Vegasissa strippari Nikillä (Ali Larter) on murhanhimoinen peilikuva. Manhattanilla veljekset Nathan (Adrian Pasdar) ja Peter (Milo Ventimiglia) pystyvät ihmeellisiin asioihin. Näiden ihmisten ja monen muun kohtalot nivoutuvat yhteen kun New Yorkia uhkaa massiivinen räjähdys. He löytävät itsestään voimia ja taitoja ja saavat tietää asioita heidän omasta menneisyydestään ja muiden ihmisten siinä sivussa. Kuinka he pystyvät käsittelemään tämän? Pystyvätkö he olemaan todellisia sankareita?

Heroesin perusajatus lähtee siitä,että tavallisetkin ihmiset voivat olla sankareita. Paitsi, että he eivät ole tavallisia.
Heroes on monimutkainen ja maailman erilaisia mahdollisuuksia pohdiskeleva sarja. Käsikirjoitus on ennenäkemätön ja loistava. Hahmot ovat kokonaisia ja todentuntuisia supervoimineen päivineen.
Masi Oka on riemastuttavana sankariksi haluavan Hirona, ja Hayden Panettiere tuo syvyyttä ja pohdiskelua chearleader Clairen rooliin.

Kokonaisuudessan Heroes on loistava ja katsomisen arvoinen sarja. Jos ykköstuotantokausi on tälläinen jään innolla odottamaan seuraavaa. Heroes muuttaa käsityksesi ulkomaailmasta ja jos et ennen tätä uskonut yliluonnollisiin asioihin, niin nyt uskot.

Pisteet: rating 80,000

Veeraaa
Käyttäjä, 16 arvostelua
Arvosteltu: 17.03.2008
Katsottu: Kotona

Saman kategorian TOP-leffoja

Harakiri
Harakiri arvosana 4,36
Harakiri
Possession
Possession arvosana 3,86
Possession
Umberto D. - elämän vanki
Umberto D. - elämän vanki arvosana 4,16
Umberto D. - elämän vanki
Tähtien sota
Tähtien sota arvosana 4,16
Tähtien sota