Arvostelu

Kokonaisuudessan loistava ja katsomisen arvoinen sarja.

Texaslainen cheearleader Claire (Hayden Panettiere) huomaa ettei häntä voi satuttaa mikään. Japanilainen Hiro (Masi Oka) pystyy taivuttamaan aika-jatkumoa. Las Vegasissa strippari Nikillä (Ali Larter) on murhanhimoinen peilikuva. Manhattanilla veljekset Nathan (Adrian Pasdar) ja Peter (Milo Ventimiglia) pystyvät ihmeellisiin asioihin. Näiden ihmisten ja monen muun kohtalot nivoutuvat yhteen kun New Yorkia uhkaa massiivinen räjähdys. He löytävät itsestään voimia ja taitoja ja saavat tietää asioita heidän omasta menneisyydestään ja muiden ihmisten siinä sivussa. Kuinka he pystyvät käsittelemään tämän? Pystyvätkö he olemaan todellisia sankareita?

Heroesin perusajatus lähtee siitä,että tavallisetkin ihmiset voivat olla sankareita. Paitsi, että he eivät ole tavallisia.
Heroes on monimutkainen ja maailman erilaisia mahdollisuuksia pohdiskeleva sarja. Käsikirjoitus on ennenäkemätön ja loistava. Hahmot ovat kokonaisia ja todentuntuisia supervoimineen päivineen.
Masi Oka on riemastuttavana sankariksi haluavan Hirona, ja Hayden Panettiere tuo syvyyttä ja pohdiskelua chearleader Clairen rooliin.

Kokonaisuudessan Heroes on loistava ja katsomisen arvoinen sarja. Jos ykköstuotantokausi on tälläinen jään innolla odottamaan seuraavaa. Heroes muuttaa käsityksesi ulkomaailmasta ja jos et ennen tätä uskonut yliluonnollisiin asioihin, niin nyt uskot.

Pisteet: rating 80,000

Veeraaa
Käyttäjä, 16 arvostelua
Arvosteltu: 17.03.2008
Katsottu: Kotona

Saman kategorian TOP-leffoja

Taivas ja helvetti
Taivas ja helvetti arvosana 4,33
Taivas ja helvetti
American Beauty
American Beauty arvosana 4,09
American Beauty
Iivana Julma
Iivana Julma arvosana 3,94
Iivana Julma
Once Upon a Time in America - suuri gangsterisota
Once Upon a Time in America - suuri gangsterisota arvosana 4,31
Once Upon a Time in America - suuri gangsterisota

Sarjan tiedot

Heroes: 1. tuotantokausi
Heroes: 1. tuotantokausi arvosana 3,91