Arvostelu

Tämä tapahtumarikas vuosi tulvii tapahtumia ja tappamista.

Sarja muuttuu yhä paremmaksi sitä enemmän näitä loistavia tuotantokausia katsoo!!! Tapettuaan Angelin ja suljettuaan Acatlan suusta purkautuvan helvetinpyörteen (tämä tapahtui edellisen tuotantokauden 2 boksin viimeisessä jaksossa) Buffy karkaa Sunnydalen ja asettu aloilleen rähjäiseen kaupunkiin, yrittäen elättää itseään tarjoilijana ja unohtaa kaiken Buffy Vampyyrin Tappajaan liittyvän. Sunnydalessa Buffyn jengi yrittää jatkaa vampyyrien tappamista - ilman Buffyä (tosin menestyksettä...).

Buffy sekaantuu kuitenkin tapaukseen, jonka takana ovat demonit ja alkaa ymmärtää ettei hän noin vaan voi unohtaa menneisyyttään ja että hänen joskus on kohdattava ystävänsä... Buffyn palattua Sunnydalen kaikki jatkuu kuten tavallista. Yllätyksiä on kuitenkin tulossa:m.m. toinen Tappaja, Faith, tulee kaupunkiin, mikä sekoittaa nuorten kuviot, Angel tulee takaisin helvetistä,sekä Spiken odottamaton vierailu. Tämän lisäksi Buffy ystävineen joutuvat kohtaamaan uuden uhkaavan vaaran ja vihollisen: kaupungin pormestarin, joka suunnittelee vaarallista Nousua, tapahtumaa joka voi syöstä koko Sunnydalen lopulliseen tuhoon! Buffyllä ja muilla ei ole muuta mahdollista kuin käydä tosi toimiin kaupunkinsa pelastamiseksi...

Kolmas tuotantokausi oli todella kiinnostava. Joss Whedon onnistuu aina yllättämään ja hurmaamaan, mutta kolmas tuotantokausi on poikkeuksellisen hyvin toteutettu. Uutta verta tuotantokausteen tuo Eliza Dushkun vertauskuvallisesti esittämä cooli Faith, Valvojaton Vampyyrintappaja. Spiken vierailu sarjassa (Rakkaus vai Kirous?-jaksossa) oli erittäin piristävä. Buffyn kohdatessa yhä uusia vaikeuksia, hänen ja Angelin suhde senkun vaikeutuu.Tuotantokausi luo myös uusia käänteitä eri ihmisten näkökulmista ja tämä tapahtumarikas vuosi tulvii tapahtumia ja tappamista. Valmistaudu vauhdikkaaseen menoon Buffyn ja kumppaneiden matkassa!!!

nimimerkki: Captain Dawn Turner

Pisteet: rating 100,000


Vieras Arvosteltu: 26.11.2003
Katsottu: DVD

Saman kategorian TOP-leffoja

Nosferatu
Nosferatu arvosana 3,94
Nosferatu
Kadonneen aarteen metsästäjät
Kadonneen aarteen metsästäjät arvosana 4,20
Kadonneen aarteen metsästäjät
Die Hard - Vain kuolleen ruumiini yli
Die Hard - Vain kuolleen ruumiini yli arvosana 4,21
Die Hard - Vain kuolleen ruumiini yli
Noita
Noita arvosana 3,94
Noita

Sarjan tiedot

Buffy Vampyyrintappaja: 3. tuotantokausi osa 1, jaksot 1-11
Buffy Vampyyrintappaja: 3. tuotantokausi osa 1, jaksot 1-11 arvosana 3,69