shinji

shinji

Käyttäjä, 6 fania

Oma statistiikka: Sarjojen kommentit (54)

09.08.2018 klo 13:17

Stranger Things: 1. tuotantokausi

Ensimmäinen sana, mitä tästä tulee mieleen on sympaattinen. Kaikki lapsinäyttelijät oli erittäin hyviä, ja pidänkin tätä enemmän hyvän mielen kaveri-sarjana kuin vakavana scifinä. Nykyään tulee kuitenkin tuutin täydeltä todella kylmäkiskoisia ja pinnallisia leffoja ja sarjoja, joissa ei ole minkäänlaista tunnelmaa, joten tämä oli siinä mielessä positiivinen yllätys. Itselleni ei kukaan hahmo noussut erityiseksi suosikiksi tai inhokiksi, ehkä Eleven vaikutti vähän turhalta hahmolta mutta en jaksa niin pienestä valittaa.
Stranger Things on enemmän nuorille sopiva sarja, mutta katsoin tämän läpi hyvillä mielin.
2½ - 3 tähteä.

rating 50,000

06.03.2018 klo 12:41

Wolf's rain

Tykkään katsoa anime leffoja ja sarjoja enimmäkseen siksi, että niiden tarinat/ideat, visuaalisuus, hahmot yms on niin erilaisia kun vertaa näyteltyihin elokuviin, mikä on mukavaa vaihtelua - suurin osa anime genren ideoista ei vaan yksinkertaisesti ikinä toimisi näytellyissä leffoissa.

Wolf´s Rainissakin juoni kuulostaa omituiselta, lyhyesti sanottuna sarja sijoittuu apokalyptiseen tulevaisuuteen, jossa susijengi etsii "paratiisia" päästäkseen pakoon ihmisten vainoa ja ankeita oloja. Päähenkilöitä on neljä, joista jokainen on erottuva ja persoonallinen, mutta myös sivuosissa olevat hahmot on toimivia eikä turhuuksia löydy. Tunnelma on onnistuneen synkkä, kuitenkin mukana on sopivasti positiivisuutta ja huumoriakin ettei mene liian itkuvirreksi. Muutama romanssin poikanenkin löytyy, mutta ne ei ole onneksi liian kliseisiä. Katsoin tämän enkku dubilla, mikä on erittäin onnistunut, ääninäyttelijöissä ei ole mitään moitittavaa.
Plussana mainitsen myös sen, että Wolf´s rain ei ole liian pitkäksi venytetty (suuri osa anime sarjoista tehdään ihan liian pitkiksi, esim Fullmetal Alchemist)
Suosittelen katsomaan, jos haluaa selkeää vaihtelua näyteltyihin sarjoihin/leffoihin, 4 tähteä.

rating 80,000

24.01.2018 klo 12:17

Team Ahma

En ole katsonut jaksoja järjestyksessä vaan sieltä täältä. Team Ahma on laadulta aika epätasainen sarja, jotkin jaksot on aidosti hauskoja ja osa on todella tylsiä, joten en voi sanoa tämän olevan parasta suomalaista komediaa. (esim. Uunoihin tätä ei mielestäni voi edes verrata)

Näyttelijät on kaikki hyviä, oma suosikki hahmoni on ehdottomasti Jukka Vikström - harmi kun häntä ei ollut enemmänkin mukana, koska hahmo toi mukaan erilaista huumoria liiallisen toistamisen ja hitsittelyn keskelle. Sen sijaan en tykännyt kahdesta venäläisestä(?) hahmosta, ne oli jotenkin turhan ja tekohauskan tuntuisia.
Kyllä Team Ahmaa mielummin katselee kuin näitä uudempia kotimaisia "komedioita", mutta itse en jaksa katsoa tätä muutamaa jaksoa pidempään putkeen, koska samojen vitsien toistamista on liikaa. 3 tähteä.

rating 60,000

15.01.2017 klo 14:44

Ajin: Demi-Human

Visuaalisesti erikoisen näköinen, kesti vähän aikaa totutella. Kausi alkaa hyvin mutta jossain keskivaiheilla on vähän turhaa toistoa ja paikallaan junnaamista. Hahmo galleria noudattaa aika paljon tyypillisiä anime sarjoja, poikkeuksena ehkä se että tähän ei ole vedetty mitään romanssin poikasia mukaan (mikä on mielestäni plussaa) Keskiverto hyvä anime sarja, ei mitenkään maata mullistava, 2½-3 tähteä.

rating 60,000

15.01.2017 klo 14:36

Ally McBeal

Osa jaksoista on todella hauskoja ja viihdyttäviä, osa taas ylidramaattisia ja ärsyttäviä. Itse Ally ei koskaan ole itselleni ollut sarjan hauskoin tai paras hahmo (Ally on itseasiassa suurimman osan ajasta todella raivostuttava ja lapsellinen) Omat suosikkini ovat John Cage ja Richard Fish. Kokonaisuus ansaitsee kolme tähteä.

rating 60,000

28.12.2016 klo 22:01

Hopeanuoli

En katsonut Hopeanuolta lapsena, joten en voi antaa nostalgia pisteitä. Viihdyttävä sarja, musiikki on kaunista, piirrosjälki on mukavan kasari henkistä, hahmotkin ovat toisistaan erottuvia. Suomalaista versiota en ole nähnyt, mutta japani dubbaukset toimii hyvin. Verisyys ja väkivalta varmaan saisi nykyään kaiken maailman kukkahattutädit sekoamaan, mutta itseasiassa odotin vähän pahempaakin sarjan maineen perusteella - Kaukametsän pakolaiset ja Ruohometsän kansa on omasta mielestäni paljon pahempia.
Sarjan alkupuolisko on kiinnostava ja samoin loppu, mutta keskivaiheilla on vähän tylsää ja itseään toistavaa menoa. Hyvä kokonaisuus kuitenkin, 3 - 3½ tähteä.

rating 60,000

18.12.2016 klo 14:04

Mr. Bean - 10 years vol. 3

Hauska, omaperäinen klassikko sarja, 4tähteä

rating 80,000

17.10.2016 klo 16:21

Kylmä rinki: 6. tuotantokausi

Todella huono päätöskausi, en suosittele edes sarjan kovimpia faneja katsomaan tätä räpellystä. Kaikki vähänkin oleelliset hahmot tapetaan mitä turhemmilla tavoilla, uudet hahmot on typeriä, ja viimeinen jakso on vain surkuhupaisan hölmö. En tajua miten tämä on tällaisena päästetty läpi, ei mitään järkeä. 1½ tähteä enintään.

rating 30,000

17.10.2016 klo 16:19

Kylmä rinki: 5. tuotantokausi

Alkaa olla jo aika kulunutta menoa. Itseäni myös alkoi pahasti tympiä, miten kyseessä on jo viideskausi eikä hahmot edelleenkään edisty tai muutu yhtään mihinkään. Ihan kohtalaisen viihdyttävää katsottavaa, mutta ei kannata odottaa mitään kummempaa, 2½ tähteä.

rating 50,000

17.10.2016 klo 16:14

Kylmä rinki: 4. tuotantokausi

Ihan liian pitkä ja selkeästi huonompi kuin aiemmat kaudet. Juonettomuus vaivaa edelleen, OZ on oikeastaan vain vankilaan perustuva karu saippuaooppera ilman kunnollista ideaa tai ns punaista lankaa, 2½ tähteä.

rating 50,000

17.10.2016 klo 16:11

Kylmä rinki: 3. tuotantokausi

Suosikki OZ kauteni, mutta ei tämä kuitenkaan millään pääse parhaimpien sarjojeni listalle. Nyrkkeily idea tuo edes jonkinlaista punaista lankaa juoneen, mutta edelleenkään yksikään hahmo ei nouse suosikikseni, mikä on kyllä suuri miinus, 3 tähteä.

rating 70,000

17.10.2016 klo 16:06

Kylmä rinki: 2. tuotantokausi

Vähän parempi kuin ensimmäinen kausi, mutta ei mielestäni mikään mestariteos. Samat ongelmat löytyy kuin aiemmassakin - OZissa ei varsinaisesti ole mitään "suurempaa juonta", tässä vain erilaiset sekopäät pyörii ympyrää kokoajan. Edelleenkään kukaan hahmo ei noussut suosikikseni, mutta osaan sanoa keitä vihasin - Ryan O'Reilyä ja Schillingeriä. (Eritoten Ryanin ja Glorian kliseinen vankila romanssi vain ärsytti)
En kuitenkaan muista nähneeni yhtä karua vankila ohjelmaa kuin OZ, mistä tulee plussaa, 3 tähteä.

rating 70,000

17.10.2016 klo 16:00

Kylmä rinki: 1. tuotantokausi

Erilaiset sekopäät vain kiertää ympyrää, ilman että mitään oikeastaan tapahtuu, sarjasta puuttuu idea tai punainen lanka kokonaan. Kieltämättä karu vankila ohjelma, mutta turhan paljon kuitenkin hypetetty. Itseäni häiritsi myös miten paljon hahmoja on, mutta kukaan ei milläänlailla noussut omaksi suosikikseni, kaikki on aika harmaata massaa. Sen sijaan osaan sanoa keitä inhosin - O´Reily ja Schillinger oli raivostuttavia. Kolme tähteä enintään.

rating 60,000

21.09.2016 klo 19:33

Ihmisten puolue

Harmi, kun tämän ohjelman tekeminen lopetettiin, tykkäsin sarjasta ihan hirveästi. Fiksua ja hauskaa katsottavaa, näyttelijät on sopivia rooleihinsa, omat suosikkini oli Taneli Mäkelän Tapsa ja Kari Hietalahden Topi-Petteri. Parasta suomalaista komediaa pitkään aikaan, 4½ tähteä.

rating 90,000

21.09.2016 klo 19:25

Salatut elämät

Oma arvioni koskee vain ensimmäisiä kausia, koska en ole sarjaa katsonut viimeiseen kymmeneen vuoteen tason romahdettua totaalisesti. Ensimmäiset kaudet on hyvää, rentoa viihdettä ja alussa on myös oikeat näyttelijätkin. Nykyäänhän koko ohjelma on saanut ihan naurettavia piirteitä, mutta alussa pysyttiin jonkinlaisen uskottavuuden rajoissa. Kolme tähteä.

rating 60,000

21.09.2016 klo 16:56

Villi Pohjola

Hauskan höpsö sarja, jossa on toinen toistaan erikoisempia hahmoja ja näyttelijät on hyviä. Itselleni tuli mieleen, että tämä taitaa olla kesympi/komedia versio Twin Peaksistä. Välillä jutut menee omaan makuuni turhan lapsekkaiksi ja hölmöiksi, mutta viihdyttävä ohjelma kuitenkin, 3½ tähteä.

rating 70,000

21.09.2016 klo 16:50

Muumilaakson tarinoita

Varmasti paras animaatiosarja, mitä on ikinä tehty. Piirrosjälki on erittäin kaunista, musiikit upeita, hahmot on herttaisia ja persoonallisia, (oma suosikkini on Muumipappa) ja suomidubbaus on ehdotonta rautaa.
Lapsena ohjelma oli todella viihdyttävä, ja näin aikuisena huomaa paljon erilaisia puolia ja viisauksia, mitä pienenä ei tajunnut. Jotkin jaksot on myös pelottavia, kuten mörkö-jaksot, mutta ei mielestäni liian pelottavia lapsillekaan. Opettavainen, hauska sarja, jota voi aikuisetkin katsoa. 4½ tähteä.

rating 90,000

21.09.2016 klo 16:39

Pokka pitää

Pokka pitää on fiksulla tavalla hauska sarja, ja kaikki näyttelijät on hyviä sivuhahmoja myöten. Ensimmäiset jaksot ei ehkä ole kaikkein parhaimmasta päästä - kun Hyacinth on alussa vain rasittava tiukkis, mutta jaksojen edetessä hahmo muuttuu sympaattisen hölmöksi. Ei mikään tyypillisin komedia sarja, ei ole ehkä ihan kaikkien makuun, mutta itse tykkään todella paljon. Neljä tähteä.

rating 80,000

20.09.2016 klo 22:48

Salaiset kansiot: 8. tuotantokausi

Itseäni ei haitannut yhtään Mulderin poistuminen sarjasta, en tykännyt hahmosta enkä näyttelijästä pahemmin missään vaiheessa, Robert Patrickin Dogget oli hyvällä tavalla erilainen hahmo sarjaan. Tällä kaudella myös on vähän vakavempi ja synkempi ilme kuin edellisellä, mikä on plussaa. Loppu on kuitenkin aika hölmö ja pettymys, minkä takia en ole halunnut/jaksanut katsoa viimeistä kautta, kiinnostusta ei vaan oikein ole viimeisien jaksojen jälkeen. Perushyvä kausi kokonaisuudessaan, 3-3½ tähteä.

rating 70,000

20.09.2016 klo 22:38

Salaiset kansiot: 7. tuotantokausi

22-jaksosta kymmenen on huonoja, tällä kaudella mennään välillä todella kliseiseksi ja hölmöksi, mistä en tykännyt yhtään. Omat suosikkini olivat "Goldberg variation" ja "Hungry". Vaikka tämäkin kausi oli ihan viihdyttävä, huomaa selvää tason laskemista. Yleisesti ottaen pidän enemmän ns. sivujaksoista kuin itse päätarinasta, jossa minun makuuni avaruusolennot ja niiden idea on liian lapsekas ja ennalta arvattava. 2½ tähteä.

rating 50,000

20.09.2016 klo 22:28

Salaiset kansiot: 6. tuotantokausi

Jatkaa samalla linjalla edellistenkin kausien kanssa, epätasaisesti heitellen hyvistä jaksoista huonoihin. 22-jaksosta kymmenen oli huonoja, omat suosikkini olivat "Dreamland 1&2",ja "Biogenesis". Alkoi kuitenkin tuntua kautta katsoessa, että ideat alkaa olla tekijöiltä loppumassa joten heitetään enemmän vitsiksi. Plussaa saavat kuitenkin William B. Davis ja Nicholas Lea pahiksina. Kolme tähteä.

rating 60,000

20.09.2016 klo 22:20

Salaiset kansiot: 5. tuotantokausi

Salaiset Kansiot on hyvin epätasainen sarja - välillä on todella kiinnostavia jaksoja, jotkin taas on sitten hirveetä kuraa. 20-jaksosta seitsemästä en tykännyt yhtään, omat suosikkini olivat "Kill Switch", "Patient X" ja "Red & Black".
En pahemmin myöskään välitä Lone Gunmen ryhmästä, vaikka välillä he tuovatkin mukavasti huumoria mukaan. Porukka tuntuu vaan aika kliseiseltä nörttijengiltä, ehkä hahmojen taustat ja idea olivat tekovuotena omaperäisiä, nyt samanlaisia on nähnyt jo kyllästymiseen asti.
Scifin ystävänä en pidä Salaisia Kansioita mitenkään erityisenä teoksena, keskinkertainen sarja ja kausi, kolme tähteä.

rating 60,000

20.09.2016 klo 22:10

Salaiset kansiot: 1. tuotantokausi

Pienenä Salaiset Kansiot oli pelottava sarja, samoin tunnusmusiikki oli omituisella tavalla karmiva. Näin aikuisena katsottuna tämä on välillä kiinnostava, nostalginen, hauskakin mutta välillä myös todella tönkkö, tylsä ja lapsellinen, eikä tämä ole kyllä yhtään pelottava.
24-jaksosta kymmenen oli mielestäni todella huonoja, omat suosikkini olivat "Beyond the sea" ja "Shapes". Duchovny Mulderina on ihan perushyvä, mielestäni vähän ärsyttävän eleetön tyyppi, mutta ehkä se on hahmon tarkoituskin. Enemmän hahmona ja näyttelijänä tykkään Andersonin Scullysta. Kaikesta nostalgiasta ja viihdyttävyydestä huolimatta Salaiset Kansiot on mielestäni vähän yliarvostettu sarja, kolme tähteä.

rating 60,000

18.09.2016 klo 17:33

Sinkkuelämää: 6. tuotantokausi

Paras kausi, kaikessa hölmöydessään. Tästä saa oikeastaan irti kaiken mitä koko ohjelmasta voi saada. Viihdyttävä ja hauska, loppukin on hyvä vaikkakin turhan dramaattinen. Elokuvia ei mielestäni olisi välttämättä tarvinnut tehdä. Kolme tähteä.

rating 60,000

18.09.2016 klo 17:28

Sinkkuelämää: 5. tuotantokausi

Aika turhan tuntuinen kausi neljännen ja viimeisen kauden välillä. Muutama viihdyttävä jakso, mutta kokonaisuudessaan jää aika tylsäksi. Tämän voi jättää väliin ja hypätä suoraan kutoskauteen. Kaksi tähteä.

rating 40,000

18.09.2016 klo 17:24

Sinkkuelämää: 4. tuotantokausi

Huonompi kausi kuin kolmonen, hauskuus ja viihdyttävyys on vaihtunut tylsään, ylivakavaan draamaan. Kuitenkin parempi kuin kaksi ensimmäistä kautta, 2½ tähteä.

rating 50,000

18.09.2016 klo 17:21

Sinkkuelämää: 3. tuotantokausi

Parempi kuin ensimmäiset kaksi kautta, mutta miinusta tuo raivostuttavan tylsä hahmo Aidan, jota en vaan voi sietää. Kaikki jaksot missä ei ole Carrie-Aidan säätämistä on hauskempia. Ihan kohtuu viihdyttävä kausi, 3tähteä.

rating 60,000

18.09.2016 klo 17:16

Sinkkuelämää: 2. tuotantokausi

Vähän parempi kuin ensimmäinen kausi, mutta silti aika tylsä. Carrien hahmo on aina kaikessa ylidramaattisuudessaan ärsyttänyt itseäni eniten, kaikki muut kolme hahmoa on paljon hauskempia. 2½ tähteä

rating 50,000

18.09.2016 klo 17:12

Sinkkuelämää: 1. kausi

Ensimmäinen kausi on kaikkein huonoin Sinkkis kausi. Tässä ei pahemmin tapahdu mitään, voi jättää kokonaan välistä, kaksi tähteä enintään.

rating 40,000

18.09.2016 klo 17:10

Kyllä isä osaa: osat 21-30

Taso on laskenut aiemmista kausista. Välillä mummo-hahmo tuntuu turhalta, välillä taas tuo lisää onnistunutta huumoria mukaan. Kymmenestä jaksosta neljä oli tylsiä, kaksi viimeisintä jaksoa oli todella huonoja. Todella hauskat kuusi jaksoa kuitenkin ansaitsee 3½ tähteä.

rating 70,000

18.09.2016 klo 17:04

Kyllä isä osaa: osat 11-20

Yhtä hyvä kuin edellinenkin kausi, taso ei ole laskenut ollenkaan, vitsit ja näyttelijät on täyttä rautaa edelleen. Tälläkin kaudella kymmenestä jaksosta on vain yksi tylsä, joten 4½ tähteä.

rating 90,000

18.09.2016 klo 17:00

Kyllä isä osaa: osat 1-10

Uunojen lisäksi parasta komediaa,mitä Suomesta löytyy ja tulee ikinä löytymään. Näiden rinnalla kaikki Putoukset ja muut uudet ääliömäiset ohjelmat jää kauas taakse. Kaikki näyttelijät on hyviä, kaikkein huvittavin on Tom Lindholm isänä, vitsit on fiksusti ja aidosti hauskoja. Kymmenestä jaksosta löytyy vain yksi hieman tylsempi jakso, kokonaisuudessa kausi ansaitsee 4½ tähteä.

rating 90,000

18.09.2016 klo 16:53

Tudors - 4. tuotantokausi

Oma suosikki Tudors kauteni. Loppu on tehty todella kauniisti, myös kaikkien Henryn vaimojen aaveiden näkeminen oli kiinnostava ja hyvä idea. Meyersin lisäksi Tamzin Merchant teki parhaimman roolisuorituksen. Näyttelijöiden osalta sanon miinukseksi kuitenkin Joely Richardsonin Catherinen, joka jää aika paljon edellisten Henryn vaimojen varjoon. Kokonaisuudessaan Tudorsin viimeisin kausi ansaitsee neljä tähteä.

rating 80,000

18.09.2016 klo 16:40

Tudors - 3. tuotantokausi

Aluksi epäilin, miten Tudors toimii ilman Natalie Dormeria, mutta hyvä kausi tämäkin on. Aika samalla tasolla edellisen kauden kanssa, näyttelijät tekee laatusuorituksia. Jos on tykännyt aiemmista kausista, viihtyy tämänkin parissa, 3½ tähteä.

rating 70,000

18.09.2016 klo 16:34

Tudors - 2. tuotantokausi

Parempi kuin ensimmäinen kausi, tapahtumat etenee sopivaa tahtia. Jonathan Rhys Myers ja Natalie Dormer on ehdottomasti kauden parhaimmat näyttelijät. Myers on uskottava inhottavan itsehyväisenä Henrynä, Dormer tekee inhimillisen suorituksen Anne Boleynina. Loppukaudesta menee ehkä omaan makuuni vähän liian dramaattiseksi, mutta kokonaisuudessa hyvä kausi, 3½-4 tähteä.

rating 70,000

13.09.2016 klo 00:01

Attack on Titan

+ Idea/juoni on erottuva, visuaalinen puoli on kiitettävää, vaikkakin kesti vähän aikaa tottua sarjan omalaatuiseen ilmeeseen. Karuus, yllättävät hahmojen kuolemat, tunnelma ja musiikit ansaitsevat myös ehdottomasti plussaa. Sen sijaan hahmoissa oli vähän enemmän miinusta, kiinnostavimmat hahmot on sivuosia, esim Hanji, Levi, Erwin.

- Kaikki kolme pääosahahmoa on harmittavan tylsiä, koko nuorten joukkio on aika mitäänsanomaton. Hidas alku vähän myös rokottaa pisteitä ja välillä sarja menee liiankin paljon itkuvirreksi (ilmeisesti tunnelma yritettiin saada mahdollisimman korkealle, mutta tajusin sen ilman, että lähes joka jaksossa itketään ja valitetaan samoista asioista)

Kokonaisuudessaan Attack on Titan ansaitsee neljä tähteä. Sarja on karu, omaperäinen ja sopii aikuisempaan makuun hyvin, tässä ei todellakaan ole mitään "anime söpöilyjä".

rating 80,000

08.09.2016 klo 22:03

Twin Peaks: 1. tuotantokausi

Ensimmäinen kausi on parempi kuin kakkonen, koska kakkosessa tapahtumat vähän lässähtää. Ensimmäinen kausi on todella koukuttava, tunnelma on omituinen ja häiritsevä, näyttelijät on hyviä, musiikit lisäävät outoa tunnelmaa entisestään. Välillä tuntui ehkä liian pitkältä tai tapahtumat hitailta, mutta siitä huolimatta ansaitsee neljä tähteä.

rating 80,000

08.09.2016 klo 21:50

Pahan jäljillä: 1. tuotantokausi

Ihan ok-hyvä sarja, johon en kuitenkaan jäänyt mitenkään koukkuun tai josta en pahemmin innostunutkaan. Aluksi tässä tuntui olevan hyvä idea, mutta mitä pidemmälle edetään niin homma alkaa mennä pieleen. Välillä on myös turhan paljon ennalta arvattavia ja kliseisiä shokkielementtejä. Sarjan pelastus on tasaisen hyvät näyttelijät - Bacon on hyvä/ok pääosa, Purefoy on ihan hyvä pahis, Curryn hahmo Emma jää mieleen mutta ärsyttää yhtä aikaa. Tim Nelsonin Roderick oli kiinnostava hahmo, parempi pahis itseasiassa kuin itse pääpahis, ja hahmo tapettiinkin turhan nopeasti. Ei mikään loistava sarja, mutta ei huonokaan, 2½ - 3 tähteä.

rating 60,000

07.09.2016 klo 22:55

Matka maailman ympäri

Opettavainen ja viihdyttävä animaatio sarja. Tällaisia pitäisi tehdä nykyäänkin. Ainoa vanhempaa katsojaa häiritsevä asia on, miten suomiversiossa on kokoajan samat ääninäyttelijät, vaikka uusia hahmoja tulee jatkuvasti. Olisi kiinnostavaa nähdä sarja joskus myös alkuperäisillä äänillä. Kaikkien lapsien pitäisi katsoa tämä, 4tähteä.

rating 80,000

07.09.2016 klo 22:47

Pako: 4. tuotantokausi

Kausi alkaa hyvin, mutta keskivaiheilla idea romahtaa liika yrittämiseen. Salaliitto jutut myös paisuu niin naurettaviin mittasuhteisiin, että kaikki jännitys häviää sarjasta. En kunnolla edes muista koko kautta, koska aloin kyllästyä puolivälin jälkeen todella pahasti. Molemmat uudet kieroilijat on myös oudon tylsiä hahmoja sarjan kovaan tasoon nähden - Donald Self oli vain epäuskottava, Wyatt taas kliseinen muskelikasa pahis. 2tähteä.

rating 40,000

07.09.2016 klo 22:39

Pako: 3. tuotantokausi

Yhtä hyvä kuin kakkoskausi. Plussaa on myös se, ettei tätä kautta ole venytetty ylipitkäksi, joten vankila ympäristöstä huolimatta ei ehdi olemaan toistoa kuten ykkösessä. O'Keefen Gretchen on myös sopiva lisä sarjaan, koska aiemmin "pahikset" on tässä jääneet aika kasvottomiksi ja tylsiksi. Whistler on sen sijaan tylsä uusi hahmo, Scofield ja Mahone pitävät tälläkin kaudella eniten mielenkiintoa yllä, 3½ - 4tähteä.

rating 70,000

07.09.2016 klo 22:33

Pako: 2. tuotantokausi

Omasta mielestäni paras Pako kausi, koska jokaiselle hahmolle tapahtuu eri asioita, eikä ole samanlaista toistamista/paikallaan junnaamista kuin ykkösessä. Totta kuitenkin, että tästä eteenpäin tapahtumat ja salaliittoteoriat alkaa mennä kokoajan vain epäuskottavimmaksi, mutta ei ykkönenkään ole idealtaan pätkääkään uskottava, joten en jaksa välittää. Fichtnerin hahmo Mahone on hyvä lisäys sarjaan, koska Scofieldilla ei aiemmalla kaudella oikeastaan ollut ketään vakavasti otettavaa uhkaa tai vastustajaa. 3½ - 4tähteä

rating 70,000

07.09.2016 klo 22:27

Pako: 1. tuotantokausi

Kehuista huolimatta mielestäni tämä ensimmäinen kausi on aika tylsä ja itseään toistava. Näyttelijät on enimmäkseen hyviä, Miller on sopivan viileä/älykkötyyppi pääosaan, myös Stormare (Abruzzi), Knepper (T-Bag), Adelstein (Kellerman) ja Williams (Bellick) on vakuuttavia ja kiinnostavia rooleissaan. Sen sijaan Purcell on epäuskottava koviksen ja karskin Burrowsin rooliin, olisin halunnut hänen tilalleen jonkun toisen näyttelijän. Myös Nolascon Sucre on aika epäaito, "romanttisempi hahmo". Ideahan sarjassa on päätön, mutta vähät siitä kun ohjelma on viihdyttävä. 3 tähteä

rating 60,000

07.09.2016 klo 21:48

Frendit: 10. tuotantokausi

Alkukaudesta on hyviä, hauskoja jaksoja, myös finaali on hyvä, mutta loppupuolella alkaa olemaan aika kuivaa. Tällä kaudella on myös nostalgiaa itselleni, koska muistan hyvin, miten nämä tuli katsottua telkkarista ja tajusin, että Frendit todellakin loppuu nyt. Kautta haittaa mielestäni kuitenkin se, miten jotkut näyttelijöistä vaikuttaa jo kyllästyneiltä koko ohjelmaan, eniten ehkä Kudrow. Miinusta myös siitä, miten Joey ei saanut kunnollista loppuratkaisua kuten muut. Frendi fanit kuitenkin taatusti viihtyvät viimeisenkin kauden parissa, 3½ - 4 tähteä.

rating 70,000

07.09.2016 klo 21:37

Frendit: 9. tuotantokausi

Vähän parempi kuin aiempi kausi, mutta ei silti ole todellakaan Frendien parhaimmistoa. Viihdyttävää katsottavaa, mutta loppukaudesta alkaa pahasti tuntua sille, että tekijöitä alkaa kyllästyttämään ja näissä jaksoissa ei ole enää sellaista "kipinää". Myös Joeyn ja Rachelin romanssin kehittely oli turha ja omituinen. 3 - 3½ tähteä

rating 70,000

07.09.2016 klo 21:33

Frendit: 8. tuotantokausi

Huonompi kuin vitonen, kutonen ja seiska, menee aika paljon samalle tasolle ensimmäisten kausien kanssa. Ekat jaksot on hyviä ja hauskoja, mutta puolivälissä menee tylsäksi. Yksi kautta huonontava tekijä on Joeyn ihastus Racheliin,mikä tuntui vain turhalta. 3tähteä.

rating 60,000

07.09.2016 klo 21:27

Frendit: 7. tuotantokausi

Vähän huonompi kuin kutonen ja vitonen, mutta paljon parempi kuin ensimmäiset kaudet. Hää juttuja on ehkä turhan paljon, muut hahmot jää vähän sivuun. Kuitenkin hyvää, rentoa viihdettä, 3½ tähteä.

rating 70,000

07.09.2016 klo 21:23

Frendit: 6. tuotantokausi

Omat suosikkikauteni on vitonen ja kutonen, tämän jälkeen taso alkaa vähän laskemaan. Vaikka olenkin Frendi fani ja aina jaksan katsoa näitä uudestaan, en voi sanoa kuitenkaan sarjan olevan täydellinen, koska joka kaudella on jonkin verran tylsiä jaksoja. Erikoista sarjassa on myös kuinka mielipiteet hahmoista vaihtelevat eri kausien välillä. Kutoskaudella plussaa saa jaksot joissa Bruce Willis on vierailevana tähtenä, ne oli todella hauskoja. Miinusta ärsyttävästä, ylidramaattisesta kauden lopusta. 4tähteä.

rating 80,000

07.09.2016 klo 21:10

Frendit: 5. tuotantokausi

Parhaimpia, ellei se paras Frendi kausi. Tästä eteenpäin sarjassa on omanlaisensa tyyli ja huumori, mikä erottuu muista. Myös Monican ja Chandlerin mentyä yhteen, kumpikaan hahmoista ei ärsytä minua enää yhtä paljon kuin aiemmin, en tiedä miksi. Onneksi myös sarjan edetessä Phoeben yliampuva outous tasaantuu, ja hahmosta tulee pidettävempi. Kokonaisuudessaan ansaitsee 4tähteä.

rating 80,000

07.09.2016 klo 21:01

Frendit: 4. tuotantokausi

Neljännestä kaudesta eteenpäin näyttelijöillä tuntuu olevan jo ote hahmoistaan, ja näiden luonteista, kaikki näyttää ja kuulostaa paljon rennommalle. Ilmeikkyyden puolesta LeBlanc ja Schwimmer on mielestäni sarjan parhaimmat näyttelijät. Itse en pahemmin välitä Chandlerista tai Phoebestä - Chandler on tekohauska ja Phoebe liian outo/tyhmä hahmo ollakseen hauska. Tason parantumisesta huolimatta tämä ei vielä ole parasta Frendiä, 3tähteä.

rating 60,000

Edellinen sivu | 1 2 | Seuraava sivu

Profiilin tiedot

TOP-listat