Tapza

Tapza

Käyttäjä, 7 fania

Oma statistiikka: Sarjojen kommentit (5)

30.04.2013 klo 12:25

Avaruuden tuntua

Yksi parhaista komediasarjoista. Ei naurata samalla tavalla jatkuvasti ääneen kuin esimerkiksi samoihin aikoihin tehty Black Books, mutta huumori, ohjaus ja koko shown tyyli ovat aivan omassa, erikoisessa luokassaan. Loistavat hahmot, kekseliäs käsikirjoitus, lukuisat elokuvaviittaukset ja omituinen, jopa surrealistiseksi yltyvä yleisilme muodostavat kerrassaan vastustamattoman keitoksen, jonka nerokkuus ei tosin välttämättä avaudu vielä ensimmäisten jaksojen aikana.

27.04.2013 klo 15:32

Kirjava joukko

Luultavasti yksi televisiohistorian hauskimmista sarjoista. Nauroin ääneen useaan otteeseen, mikä on melko harvinaista. Ei hienostuneinta ja älykkäintä mahdollista brittihuumoria, mutta erittäin kekseliästä ja hulvatonta joka tapauksessa.

19.03.2013 klo 08:48

Uusi Sherlock - 1. tuotantokausi

Erinomainen ja alkuperäismateriaalia kunnioittaen tehty päivitys nykyaikaan. Cumberbatchin esittämä Holmes on loistava ja kirjallisuuden esikuvalleen pääosin uskollinen hahmo, jota Martin Freemanin miellyttävä, helposti samaistuttava Watson tukee hienosti. Kaksikon kemia pelaa ja Conan Doylen teksteistä ammentavat käsikirjoitukset ovat onnistuneita, vaikka avausjakson jälkeen ote hieman herpaantuu, eivätkä kaksi muuta seikkailua tunnu yhtä hallituilta ja koherenteilta. Kokonaisuus on joka tapauksessa niin toimiva, että saa haluamaan lisää. Toinen kausi pitääkin katsella heti otollisen mahdollisuuden koittaessa.

30.09.2012 klo 02:56

Muumilaakson tarinoita

Luultavasti se paras lastensarja, jota pienenä tuli telkkarista tapitettua. Eittämättä vahvemmin lapsille suunnattu kuin alkuperäiset kirjat tai sarjakuvat, mutta se annettakoon anteeksi. Taianomainen tunnelma tavoittaa joka tapauksessa kaikenikäiset katsojat.

Katson edelleen, jos sattuu tulemaan telkusta.

18.11.2009 klo 00:04

The Joulukalenteri

Pakko myöntää, että oli se aika ehtinyt muistoja kullata tämänkin sarjan kohdalla, mutta on kyseessä silti helposti paras joulukalenteri joka Suomen TV:stä on koskaan tullut. Vaikka sarja pysyykin formaatilleen uskollisena eikä eroa oikeastaan juuri mitenkään alkuperäisestä tanskalaisesta tai sitä seuranneesta norjalaisesta versiosta, tuovat suomipojat silti hahmoihinsa jotain tiettyä suomalaista charmia, jota ei noista muiden maiden kalentereista löydy. Varsinkin Lehtomäki huvittaa (ja aikoinaan pelottikin) hurjana ja hauskana Näsä-Penttinä.

Kaiken kaikkiaan kyseessä on mainio jouluklassikko, joka ei ehkä todellisuudessa ollutkaan niin hyvä kuin olisi muistojen perusteella halunnut uskoa, mutta tarjoaa silti erittäin viihdyttävää ja hauskaa menoa joulukuun pimeiden iltojen ratoksi. Aivan saletisti.

Edellinen sivu | 1 | Seuraava sivu

Profiilin tiedot

TOP-listat