Nebula Oy

Miihkali

Mikael Tuominen, puhelias, sanavalmis ja ''sanavalmis'' opiskelija ja riidanhaastaja.
Koska nyt olen sanonut oikean nimeni, on mielipiteeni painoarvo n+1 -kertainen nimimerkkikirjoittajiin nähden.

Arvosteluasteikko:
Yksin kotona 4
Huono. Ei hyvä millään tavalla, ei campinä eikä oikeana elokuvana. Onnistuu päinvastoin ärsyttämään ja tuskastuttamaan.
Ei hyvä elokuva, mutta onnistuu kuitenkin joillain osa-alueilla, niin että yhden katselukerran kestää.
Keskiverto elokuva, ei välttämättä monen katsomiskerran elokuva, mutta kuitenkin nautinnollinen elämys joka onnistuu olemaan positiivinen kokemus, oli kyse sitten omaperäisistä ideoista tai perusvarmasta laadusta.
Monta kertaa menevä elokuva, joka ei epäonnistu pahasti missään. Ei kuitenkaan täydellinen, uupua voi esimerkiksi omaperäisyyttä tai sitten leffa voi pelata liiankin varman päälle.
Varattu niille absoluuttisille suosikeille jostain genrestä. Sanomaa, sisältöä, ajatuksia, tunnelmaa ja ennen kaikkea ainutlaatuinen kokemus. Jaksaa katsoa äärettömän monta kertaa.

Olen elitisti, eli annan huonoille leffoille hyviä arvosanoja ja hyville huonoja. Arvosteluasteikkoni on on pitkälti suuntaa antava ja tähditykset tulee aika pitkälle näppituntumalla (siksi ne saattavat ajan myötä myös muuttua, vaikka mielipiteeni elokuvasta ei olisikaan vaihtunut). Pelkkä viihdyttävyys ei ole sama asia kuin hyvä elokuva. Omaperäisyys on aina plussaa, ja hyviä arvosanoja ei juurikaan irtoa ellei elokuva herätä ajatuksia, tai jos sillä ei ole syvällisiä teemoja. B-leffat ja camp-komediat on sitten asia erikseen, mutta usein ne ovat kyllä ihan oikeasti paljon parempia kuin nykypäivän "mestariteokset".
Eksploitaatio <3

Ylläpidollista asiaa:
Olen Tykissä "tykittäjä" eli käyttäjä jolla on oikeus pröystäillä rajoitetuilla ylläpito-oikeuksilla. Henkilökohtaisia viestejä odotellessa, jos syystä tai toisesta haluat ottaa yhteyttä henkilökohtaisesti, niin mailaa osoitteeseen patoallas ät luukku piste com. Meseenkin voit tämän osoitteen lisätä, pistä silloin ystäväpyyntöön mukaan että olet Tykin asialla.

Status: 'Tykittäjä'
Fanit: 47 fania

Rekisteröitynyt: 21.04.2008
Sukupuoli: Mies
Kotisivu: miihkali.100free.com
Paikkakunta: Ulkomailla
Harrastukset: Elokuvat, musiikki, huumori, intternetti ja kirjallisuus.

Statistiikka:
TOP-listat: