Katmand0r

Katmand0r

Käyttäjä, 19 fania

Oma statistiikka: Sarjojen kommentit (9)

30.08.2017 klo 15:18

Game of Thrones: 7. tuotantokausi

Mielestäni tämä oli parempi kuin kaksi edellistä kautta. Syitä tähän on ennen kaikkea kaksi. Ensinnäkin aiemmin useissa paikoissa ja useisiin hahmoihin keskittyvä pirstaleinen juoni aiheutti paljon tyhjäkäyntiä kerronnassa. Nyt useat hahmot ovat löytäneet toisensa ja päässeet uuteen vaiheeseen elämässään, mikä sekä tekee kokonaisuudesta kompaktimman, että antaa mahdollisuuden tuoda uusia puolia ja syventää hahmoja lisää, mikä on etenkin Daenerysin kohdalla oikein tervetullutta. Kerronnan tempoa on lisätty huomattavasti, mikä on pääasiassa hyvä, mutta etenkin karmean kuutosjakson osalta ratkaisut olisi saanut miettiä vielä pari kertaa uusiksi.

Toiseksi yksi koko Game of Thronesin kiehtovimmista elementeistä, poliittinen juonittelu, palaa jälleen keskiöön. Se luo ripauksen lisää jännittävyyttä, vaikka kautta vaivaakin se, että tässä pedataan jo loppukliimaksia, joka sitoo tämän kauden tapahtumia liikaa. Hahmoja kuoleekin poikkeuksellisen vähän.

rating 80,000

08.12.2016 klo 21:40

Cowboy Bebop

Cowboy Bebop on täydellinen vastavirtatuote nykypäivän bingewatch-kulttuuriin. Sen tunnelmaa, joka jazz-musiikin tahdittamana on kevyt mutta josta alati aistii vaaran, ei edes halua rohmuta pikaisesti vaan sitä suorastaan haluaa pitkittää, jottei ainutlaatuisesta maailmasta tarvitsisi luopua välittömästi. 24 jaksoon mahtuun hieman filleriä, mutta huikeimmat jaksot ovat sitäkin parempia. Rakastin sitä, miten rauhassa hahmoihin syvennyttiin; vasta viidennessä jaksossa oikeastaan aletaan porautumaan hahmojen menneisyyksien arpiin.

Tätä sarjaa suosittelen kaikille. Etenkin niille, joita anime ei kiinnosta. Tämä sarja on omalaatuinen mestariteos joka taatusti imaisee mukaansa kenet tahansa.

rating 90,000

30.10.2015 klo 00:26

Sopranos: 6. tuotantokausi, osa 2

Vika pätkä niputtaa koko sarjan tyylikkäällä tavalla. Ekat jaksot tosin eivät ole vielä ihan niin kiehtovaa settiä kuin mihin 6.1. kaudella totuttiin, mutta neljä vikaa löytävät vielä uuden vaihteen. Sävy muuttuu synkemmäksi kuin kertaakaan aiemmin, ja vasta nyt oikeastaan tajuaa, kuinka umpisurkeita vanhempia Carm ja Tony ovatkaan (puhumattakaan Janista!). AJ saatiin vielä todella tyylikkäästi nostettua sarjan keskiöön. Myös mafiaperheiden väliset ristiriidat on tehty paremmin katsojan ymmärrettäväksi kuin oikeastaan missään muussa mafia-aiheisessa leffassa tai sarjassa: samaan aikaan voi aistia tilanteen tulenarkuudeen ja sen, kuinka tuhoisaa roihahtaminen olisi. Täytyy kyllä todeta, että Philin vanhanaikaisuus on suorastaan puistattavaa.

rating 90,000

17.10.2015 klo 00:11

Studio Julmahuvi

Ääh, ei voi mitään, pakko antaa täydet. Sarja imaisee aivan käsittämättömällä tavalla ja Nanookin kaltainen idioottisarjakin on niin älyttömän terävää piikittelyä jenkkisitcomille ettei siitä voi olla nauttimatta. Toisessa ääripäässä on sitten Tarkovski-spedeily, mikä onkin enemmän jopa kunnianosoitus kuin parodia. Jatkosarjat kehittyvät todella yllättäviin ja hulvattomiin suuntiin kauden loppupuolella.

rating 100,000

12.10.2015 klo 01:17

Sopranos: 6. tuotantokausi, osa 1

Tiedostetun tekotaiteellisuuden ja tyylipuhtaan saippuaoopperan välillä tasapainottelu on pääsääntöisesti todella nautinnollista. Paras kausi tähän mennessä; ainoana suurempana heikkoutena se, ettei Bobbyn ja Janicen välinen kemia oikein välity katsojalle.

rating 90,000

26.08.2015 klo 21:02

Sopranos: 5. tuotantokausi

Tällä kaudella sarjan suurin heikkous korostuu eniten sitten kakkoskauden, sillä juonenkäänteet etenkin Tony B:n kohdalla haastavat, jos eivät nyt uskottavuuten niin tietyn loogisuuden rajaa ainakin. Toisaalta psykohötölle on uhrattu peräti kokonainen jakso, mikä on aivan loistava juttu. Paulie ja Sil ovat pienemmässä osassa, mikä on sääli. Onneksi Paulie tarjoaa yhden sarjan hauskimmista kohtauksista kohtaamisessaan Meadow'n jätkän kanssa.

rating 80,000

04.08.2015 klo 19:12

Sopranos: 4. tuotantokausi

Kausi, jolla Ralphiesta tulee yksi suosikkihahmojani. Olenko ainoa?

rating 80,000

01.06.2015 klo 13:23

Sopranos: 3. tuotantokausi

Kolmoskausi kestää paremmin bingewatchia kuin edellinen. Furio on edelleen paras hahmo, mutta kauden loppua kohden Ralphkin saa minulta sympatioita osakseen. Buscemin ohjaamassa jaksossa on aika hykerryttävää Fargo-meininkiä.

rating 80,000

12.04.2015 klo 01:43

Better Call Saul: 1. tuotantokausi

Yhdeksän ekaa jaksoa tuntuivat hiukan muodottomilta. Kymmenennessä kaikki sidotaan yhteen kerta kaikkisen hulvattomalla tavalla, kun selviää, että hyväntekeminen on ollut Jimille Chuckin sähköallergiaan verrattava sairaus.

rating 80,000

Edellinen sivu | 1 | Seuraava sivu

Profiilin tiedot

TOP-listat