Joku

Joku

Käyttäjä, 26 fania

Oma statistiikka: Sarjojen kommentit (3)

18.12.2017 klo 15:39

Mortal Kombat: Legacy

Ikävä kyllä Mortal Kombat: Legacy on pääosin lähes yhtä vaivaannuttavaa katsottavaa, kun 90-luvun kaksi aiheesta tehtyä filmiä. Legacyhan on siis lyhyistä episodeista kasattu kokonaisuus, ei tavallinen elokuva. Taistelukohtauksista osa on sinällään ihan mukiinmenevää kamaa. Legacyn näyttelypuoli ja kässäri on kuitenkin sitten niin juustoista tavaraa, että hohhoijjaa. Hommassa on selvästi haettu edeltäjiään synkempää, Mortal Kombatin maailmalle ominaista tunnelmaa. Siinä kuitenkaan onnistumatta. Myötähäpeä iskee monesti lujempaa kuin Johnny Cagen nyrkki munille.

Jään edelleen odottamaan, että Mortal Kombat saa ansaitsemansa filmatisoinnin. Tämäkään ei sitä nimittäin ole.

rating 40,000

13.12.2016 klo 13:29

Kultaiset vuodet

Golden Years on huonoin King-minisarja mitä on tullu vastaan tähän päivään mennessä. Huonot näyttelijäthän näissä liki aina on mutta nyt mennään kyllä jo pohjia pitkin. Kankee juonenkuljetus ei myöskään auta koko hommaa mitenkäänpäin.

rating 30,000

21.07.2014 klo 12:32

Stephen Kingin Rose Red

Alku oli ihan lupaava mutta kuten moni on jo maininnu, homma venyy ihan liian pitkäks. Olis toiminu paremmin esimerkiks kahden tunnin elokuvaks tiivistettynä. Rose Redin perinteisessä kummitustarinassa ei kuitenkaan ollu valittamista.

rating 60,000

Edellinen sivu | 1 | Seuraava sivu

Profiilin tiedot

TOP-listat