Joku

Joku

Käyttäjä, 26 fania

Oma statistiikka: Elokuvien kommentit (585)

27.11.2018 klo 23:56

Lisa, unelmien nainen

Ihan hauska kasaripläjäys, joka kyllä tarjoilee sellasen annoksen tuota vuosikymmentä, että oksat pois. Steven Seagalin ex-muija Kelly LeBrock keikistelee ja pojat ei meinaa pysyä housuissaan. Tää kyllä ammentaa tietynlaisesta teinihuumorista ihan hyvin juttuja, toisinaan taas homma menee jotenkin väsyneen puolelle. Bill Paxton on loistava, ja oli hauska bongata myös Michael Berryman ja Vernon Wells pahisrooleista! Kuten aiemminkin näkyy olevan mainittuna, tunnarista on pakko antaa plussaa. Onhan se pirun tarttuva.

John Hughes muuten kirjotti tän leffan kahdessa päivässä. Paikoin se myös näkyy.

+

rating 50,000

26.11.2018 klo 23:25

Serkkupoika

Melko ristiriitainen tapaus. Toisaalta kiehtova idea, Culkinin hyvä roolisuoritus ja muutamat tehokkaat kohtaukset toimivat todella hyvin. Sitten taas toisessa hetkessä leffa juoksee jo todella kliseisiä ja paikoin jopa täysin pöljiä polkuja. Esimerkiks miten heikko jää ei kanna pikkutyttöä, mutta kaks isoa aikuista äijää kyllä. Jepjep. Tälläsiä samankaltaisia trillereitä joissa perheidylliä uhkaa joko jokin sisäinen, tai ulkoinen uhka, tehtiin ysärillä muuten useempia, eikä Serkkupoika huonoimmasta päästä ole. Kokonaisuudessaan kuitenkin jäi hyvä maku. Jos homma olis viety askeleen vielä synkemmäks ja ilmeiset ja typerät kliseet olis jätetty pois, saattais kasassa olla suorastaan loistava paketti. Elijah Woodinkin olis ehkä voinu korvata joku muu.

Jokatapauksessa, vikoineenkin, viihdyttävä ja pituudeltaan varsin napakka pätkä.

-

rating 60,000

18.11.2018 klo 17:42

Beowulf

Hahhah, nyt oli kyllä kunnon ysärikalkkuna. Christopher Lambert heiluttelee miekkaa kun Highlanderissa konsanaan, tuttu pökkelöilme naamallaan. Lara Croftinakin tunnettu Rhona Mitra esittelee siinä kaksosiaan sitten samalla. Eipä siinä. Beowulf on auttamattoman surkea räpellys keskiaika-cyberpunk-fantasiasekoitusta. Ekan pleikkarin tehosteelta näyttävä mörkö rällästää ja taustalla soi ysärille ominainen teknojumputus. Huhhuh. Kaikki on onneks vedetty niin lujasti mettään ja päin persettä, että tätä oli todella hauska seurata! Lajissaan niin surkea, että kelpaa kyllä illan viihteeks vaikka muutaman oluen kera. Taatut naurut Beowulf tarjoaa aivan varmasti!

Katso ja hämmästy.

rating 40,000

16.11.2018 klo 14:57

RoboGeisha

Paikoittain ihan hauska, ja japanilaiseen tyyliin helvetin outo. Kokonaisuus jää kuitenkin todella vaisuks, vaikka kaikenlaista överiä onkin saatu mukaan tuupattua. Kertakatseluna just menee. Suosittelenkin mielummin katsomaan vuoden tätä aiemmin ilmestyneen Tokyo Gore Policen, se tekee samat asiat kymmenen kertaa paremmin kuin RoboGeisha.

+

rating 40,000

13.11.2018 klo 15:28

I Spit on Your Grave 3

Tässä yritettiin lähestyä aihetta vähän eri kulmasta ja vaihtaa jo tuttu kaava toiseen. Se on toki hyvä ajatus, mutta se ei estä tätä elokuvaa vajoamasta suohon. Gore, sillon kun sitä on, on ihan menevää. Kaikki muu sitten sakkaa pahemman kerran. Etenkin dialogi, kuten myös näyttely ylipäänsä on monessa kohtaa vaivaannuttavan huonoa. Ja vaikka kaavaa on vähän muutettu, tuntuu kaikki silti miljoonaan kertaan nähdyltä. Eiköhän tää sarja sais päättyä jo tähän, todennäköisesti ei pääty, mutta aika olis kyllä.

Ajanhukkaa.

rating 30,000

12.11.2018 klo 13:41

I Spit on Your Grave 2

Vuoden 2010 uusintaversion jatko-osa on ennalta-arvattava ja kaikenkaikkiaan melko heikko esitys. Väkivalta on viety toki tälläkin kertaa täppiin asti, joskin paikoin homma äityy aikalailla naurettavuuksiin saakka. Yks kohtaus johon liittyy miehen genitaalit ja ruuvipenkki sai hiukan ilkeän tunteen meikäläisessä aikaan. Toki näistä tapoista saa myös sen voitonfiiliksen, kun raiskarit saa vihdoin ansaitsemansa mukaan. Rape & revenge -genren elokuvia sitten toisaalta vaivaa juurikin se, että kaikki niistä on aina istutettu samaan muottiin. Alkuperäinen I Spit On Your Grave 70-luvulta on tietynlainen genrensä klassikko, uusintalämmittely oli paikoin todella hyvä, mutta tää jatko-osa on kyllä täysin tarpeeton elokuva. Kenties joku vannoutunut kidutuspornon ystävä tästäkin saa sävärinsä. Itselle elokuvassa täytyy olla muutakin. Onkohan kukaan muuten koskaan tehny tän genren elokuvaa, jossa uhri olisikin mies?

rating 40,000

12.11.2018 klo 11:26

Moraalittomia tarinoita

Melko tylsä ranskalainen antologia-taidepläjäys. Kreivitär Bathorysta kertova osio oli kaikista mielenkiintoisin, ja sekin oli melko puiseva. Hauskana nippelitietona, että Bathorya näytteli itse taiteilija Pablo Picasson tytär, Paloma Picasso. Elokuvan kolme muuta tarinaa oli itselle enemmän tai vähemmän jonninjoutavia. Ymmärrän kyllä leffan aiheuttaneen kohua aikoinaan, siinä kun käsitellään esimerkiks kirkon sisäistä pervoilua sekä sukulaisten välistä sekaantumista. Ohjaaja Walerian Borowczyk on sanonutkin leffan olevan kannanotto ja manifesti sensuuria vastaan. Siinä se varmaan omilta osin onnistuikin.

rating 50,000

07.11.2018 klo 15:56

Harlemin yöt

Vaikka oikeesti Pryorin ja Murphyn kemiat ei käsittääkseni ihan täysin kohdanneet, tässä elokuvassa kaksikon meno toimii varsin hyvin. Eddie Murphy osoittaa tässä myös taitonsa kirjoittaa ja ohjata. Harlemin yöt on mukava sekoitus 30-luvun gangsterielokuvaa ja komediaa, vieläpä tosiaan Harlemista, mustasta näkökulmasta. Harvemmin tälläsiä filmejä näkee. Ei tää välttämättä nouse lähellekkään Murphyn parhaita hetkiä valkokankaalla, mutta perusvarman ja toimivan komedian äärellä tässäkin ollaan.

rating 60,000

07.11.2018 klo 12:59

Flipper

Flipper on hyvin tyypillinen 90-lukulainen perhe-elokuva. Simppelin juonensa ja ihan kelpo castin kera, on kyseessä ihan perusviihdyttävä tekele. Paul Hogan on aina mainio, ja Elijah Wood ärsyttävänä esi-teininä veti kans roolinsa ihan kohtalaisesti. Tässä nähdään muuten myös nykyisellään lähinnä Breaking Badista tuttu Jonathan Banks merta roskaavana mulkkuna. Mitään suurenmoista Flipperiltä on turha odottaa, mutta tosiaan sellasena kevyenä viihteenä on sillä oma paikkansa muiden ysärifilmien joukossa.

rating 50,000

02.11.2018 klo 18:12

Miracle

Paikoin vähän amerikkalaiseen tapaan ylisentimentaalinen draamaelokuva jääkiekosta, joka on kuitenkin todella viihdyttävä. Pisteitä täytyy antaa elokuvan realistisuudesta. Tapahtumat on tosiaan aika tarkasti todellisuutta mukailevia. Kurt Russell myös loistaa roolissaan Herb Brooksina, legendaarisena kiekkovalmentajana.

Lätkän ystäville ehdoton filmi katsoa, muille ei niinkään.

rating 60,000

26.10.2018 klo 11:47

Casper

Tässä on taas sellanen leffa, että jos olisin tän lapsena jo nähny, niin varmaan rakastaisin tätä. Tälläin aikuis-iällä ensimmäistä kertaa nähtynä kuitenkaan ei iskeny ihan täysiä. Vaikkakin ihan kelvollinen kokoperheen filmi kyseessä onkin. Tehosteet on kestäny ajan hammasta ihan kohtuullisesti, ja lukuisat cameo-roolit leffassa ainakin itseä jopa nauratti. Ihan toimivaa viihdettä, ajalta jolloin tälläsissä lapsille suunnatuissa leffoissa oli vielä mukana vähän jännitystä ja härskiä läppää.

rating 60,000

24.10.2018 klo 23:20

The Midnight Meat Train

Keskiyön lihajuna tarjoilee kyllä ihan pätevää mätkettä puolekstoistatunniks. Juoni ei järkevyydellä päätä huimaa, mutta viihdearvot on kohdillaan. Elokuvan heittämällä parhaat hetket tarjoaa sataprosenttisesti rooliinsa sopiva Vinnie Jones.

rating 60,000

24.10.2018 klo 17:06

Dead Birds

Harmi kyllä Dead Birds sortuu loistavasta alkutunnelmastaan ja hyvästä premissistään huolimatta loppumatkalla genren perinteisiin kliseisiin ja tyhjänpolkemiseen. Paikoin tulee pieniä valonpilkahduksia, ja onpahan tässä ihan hyvää goremyllytystäkin, sillon kun se ei ole tietokoneella tehty. Näin tän ekaa kertaa varmaan 2005 tai 2006 vuonna. Muistelin tätä paljon huonommaksi. Ihan hyvä ja kertaalleen katsottava, Jossua mukaillen.

Harmillista muuten, ettei westerniä ja kauhua yhdisteleviä elokuvia oo ihan mahdottomasti. Nää kaks genree sopii kuitenkin todella hyvin yhteen. Kuten S. Craig Zahlerin elokuva Bone Tomahawk todisti.

rating 60,000

23.10.2018 klo 16:47

Päänahanmetsästäjät

Aika perus jenkkiwesterni, vähän runsaammalla huumorilla höystettynä. Lancaster-Davis-Savalas -trio vetää kyllä roolinsa tyylillä, ja onhan tässä toimintaakin ihan mukavasti. Siltikin täytyy sanoa, että kyllä vaan spaguwesternit on itselle ollu aina kovempi juttu kuin amerikkalaiset länkkärit. Ei siitä vaan mihinkään pääse.

rating 60,000

21.10.2018 klo 22:56

Takaisin helvetistä

Robert De Niron ja Ed Harrisin vahvat roolisuoritukset kahtena vietnaminsodan veteraanina kannattelee tätä muuten melko tavanomaista ja paikoin tasapaksua draamaa.

rating 60,000

15.10.2018 klo 20:48

Poliisiopisto 7: Moskovan keikka

Aivan älyttömän huono elokuva. Leffassa ei ole yhtä ainuttakaan hauskaa kohtausta, se lienee jo jonkinsortin ennätys, kun on kuitenkin "komedia" kyseessä. Ja mitä vittua, tässä on varmaan koko poliisiopisto-sarjan historian tunnetuimmat näyttelijät mukana. Ron Perlman ja Christopher....jumalauta Lee! Ei huhhuh. Ja joko homma sijottuu Venäjälle. Suomalaista sanontaa mukaillen, "päin venäjää" se on myös tehty. Tosin toikin lausahdus loukkaa kyllä itänaapuria ihan liikaa. Poliisiopisto seiska on hands down yks huonoimmista komedioista koskaan.

rating 20,000

10.10.2018 klo 21:57

Poliisiopisto 6: Suuri rikosaalto

Huonohan se tämäkin osa oli. Siitäkin huolimatta huomattavasti nautittavampi kun edellinen. Tosin näiden vertaaminen keskenään on vähän ku vertailis et joudutko syömään lusikallisen, vai kaks lusikallista paskaa.

rating 40,000

09.10.2018 klo 15:34

Uinu, uinu lemmikkini 2

Kaikessa pölhöydessään ihan aidosti viihdyttävä elokuva. Clancy Brown loistaa taas tuttuun tapaan pahiksena. Äijähän on luotu tälläsiin mulkunrooleihin. Nuori Edward Furlong on hämmästyneen näkönen kuten aina. Tahatonta ja tahallista komiikkaa riittää, gore-efektit on kohdillaan ja missään kohtaa elokuvaa ei jäädä jumittaan paikalleen. Jatko-osaks leffaan josta ei tarvis todellakaan olla jatko-osaa, Pet Sematary kakkonen on ihan varsin mukiinmenevää roiskuttelua. Ei tätä ny varmaan ihan heti toistamiseen tuu katseltua, mutta kyllähän tän parissa kevyesti viihty sen tunnin ja puoli.

+

rating 50,000

08.10.2018 klo 19:27

Nukke jonka kanssa ei leikitä

Dolly Dearest källii juonensa, ja jopa monet kohtaukset Child's Playsta, Manaajasta ja The Omenista. Tälläset rip-off ripulit on monesti todella viihdyttäviä katseltavia. Tälläkin kertaa lykästää, paikoitellen. Näyttelijäsuoritukset on yli-juustoisia ja dialogi tönkömpää kuin aamustondis. Dolly Dearestilla olis todelliset panokset nousta todella kovaks kalkkunaleffaks, niin huono, että se on hyvä -leffojen joukkoon. Dolly on kuitenkin loppukädessä aivan liian tylsä ja tasapaksu tapaus, jotta siitä vois todella nauttia. Sillä on omat pöljät hetkensä, jolloin saa todella nauraa, mutta pääosin leffa on tylsää pakkopuuroa. Paska ei muutu kullaksi tälläkertaa, potentiaalisesta perseilystä huolimatta. Harmi.

rating 40,000

05.10.2018 klo 16:19

Aavelaiva

Yleensä kun dvd:n kannessa lupaillaan "Vuoden omaperäisin elokuva", niin elokuvassa ei ole mitään omaperäistä. No tässä oli. Nimittäin se, että tälläkertaa luokattoman huono säikyttelykauhu on sijoitettu tapahtumaan hylätyssä laivassa. Mitään muuta omaperäistä ei tässä kauhuelokuvan irvikuvassa ollut. Totaalista ajanhukkaa. 2000-luvun alun vittumaiseen tapaan, kohtauksiin on ympätty jatkuvasti jotain täysin tilanteeseen sopimatonta nu-metal musaa. Hahmot on tyhmempiä kun saapas, eikä tehosteetkaan oo mitenkään mieleenpainuvia. Tälläsestä elokuvasta saattais vielä nauttia, jos se olis edes jollain asteella viihdyttävä. Aavelaiva ei ole edes sitä. Se on täysin hajuton, mauton, kalpea elokuva. Kuten aave. Leffan suuri juonenkäännekkin näkyy kilometrin päähän, sitten kun se tapahtu, helvetisti dramatisoituna, iteltä pääsi armoton huutonauru. Ei jumalauta.

Lopusta vielä sen verran, että

Spoileri: näytä

Paskaa, isolla P:llä. Suosittelen käyttään sen puolitoistatuntia johonkin ihan muuhun. Haravoi vaikka lehdet pihalta, sekin on mukavampaa.

rating 20,000

05.10.2018 klo 09:53

Noitapiiri

Tietynlaiseen ysäri-kulttistatukseen noussut Noitapiiri oli itselle entuudestaan täysin tuntematon tapaus. Nyt sen nähneenä voi todeta, että kyseessä on ihan kelvollinen teinikauhuleffa, tai kauhukomedia. Huumoria on riittävissä määrin, ettei homma mene pelkästään tahattoman koomiseks. Muutama oikeesti tehokaskin kohtaus on saatu mukaan ympättyä. Efektit on myös hienoja. Mukaan on sekoitettu perinteistä käytännöntehostetta, animointia ja cgi:tä. Näyttelijöistä pitää mainita aina sopivan yrmy Fairuza Balk, joka tässäkin filmissä varastaa kaikki kohtaukset joissa on mukana. Noitapiiri on ysärin teinielokuville ominaisesti todella hölmö, mutta viihdyttävä kokemus. Tän vanavedessähän tuli sitten näitä Suomessakin televisiossa pyörineitä noita-aiheisia tv-sarjojakin. Aihehan on aina hyvä ja mielenkiintoinen. Ehkä tästäkin leffasta kuitenkin olis nauttinu vielä enemmän, jos olis nähny tän jo sillon kakarana. Ihan selvää nostalgia-arvoo elokuvalla on todella monille ihmisille, enkä ihmettele yhtään.

rating 60,000

01.10.2018 klo 14:28

Nomads - yön muukalaiset

Ihan kelvollinen debyyttiohjaus John McTiernanilta, joka sittemmin meni pyöräyttämään useammankin mestariteoksen. Nomads on kasarihenkeä vahvimmillaan. Tunnelma pääseekin parhaillaan ihan kohdilleen, mutta toisinaan leffa taantuu tylsäksi. Se, mikä leffasta päällimmäisenä jää mieleen paikoin hyvän unenomaisen tunnelman lisäksi on Bill Contin ihan järkyttävän kova tunnari. Pääthemen lisäks myös muut leffassa soivat biisit on varsin hyviä, 80-lukua uhkuvia kitaravetoisia fiilistelyjä. Biisien kitaraosuudet on muuten soittanu soundtrackin Contin kanssa yhteistyössä säveltänyt Ted Nugent. Että sillain.

rating 60,000

01.10.2018 klo 13:30

Poliisiopisto 5: Tehtävä Miami Beach

Todellista ryönää. Tässä vaiheessa iso osa aiempien osien näyttelijöistä oli tajunnu jo nostaa kytkintä. En kyllä toisaalta ihmettele näiden jatko-osien heikkoa tasoa, nehän pukkas kasarilla näitä vuoden välein ulos. Melko tiukka aikataulu. Alan olla vahvasti sitä mieltä, että jos meinaa Poliisiopisto -elokuvia katsella, on syytä katsoa vain kaksi ensimmäistä. Sen jälkeen tää homma on menny vaan kokoajan huonommaks. Eikä tää ole ikävä kyllä edes viimeinen osa.

Kolmonen oli huono, nelonen todella huono, ja vitonen vetää riman vieläkin alemmaksi.

rating 30,000

29.09.2018 klo 10:55

Poliisiopisto 4: Korttelipoliisit

Poliisiopisto 4 jatkaa kolmos-osan linjoilla, juoni rullaa tässä paremmin kun edellisessä mutta vitsit on sitä samaa kierrätystä, ja jopa vielä laiskemmin kirjoitettuna. Jos tästä jotain hyvää pitäis yrittää keksiä, niin ainakin sama näyttelijäkaarti on edelleen paikallaan. Siltikin, todella turha ja ankea elokuva.

rating 30,000

28.09.2018 klo 14:01

Postman - Tulevaisuuden sanansaattaja

Viihdyttävää sisällissotaa tulevaisuuden maisemissa, tai no, Amerikan takapajuloiden maisemissa. Lähdin ehkä väärällä asenteella katsomaan tätä, kun en tiennyt millaisesta filmistä on kyse. Odotin jotain Mad Max -tyylistä soramontturähinää. Homman nimihän olikin sitten jotain ihan muuta. Patrioottista yli-siirappista jenkkiöheltämistä ja kliseitä tässä piisaa kyllä. Kuitenkin sellaisissa rajoissa, ettei katsominen yllä tuskallisen puolelle. Mikään merkkiteos postimies ei ole, muttei todellakaan lähellekkään niin huonokaan, mitä siitä sanotaan. Ei edes Kevin Postnerin huonoimmasta päästä. Pituutta olis ehkä voinu hiukan hillitä. Haettu sanoma olis varmaan menny perille kahdessakin tunnissa.

Kyllä tän kerran helposti istuu lävitse.

rating 60,000

28.09.2018 klo 00:04

Poliisiopisto 3: Jatkokoulutuksessa

Ensimmäinen Poliisiopisto on eräänlainen jenkkiläisen komedian klassikko, myös kakkososa on ihan mukiinmenevää sekoilua. Itselle sillä on todella kova nostalgia-arvo. Tässä kolmannessa leffassa sitten tapahtuukin kova notkahdus. Taso suorastaan romahtaa kahden ekan jälkeen. Tekijät ilmeisesti luuli, että juonta sen suuremmin kuljettamatta, lätkimällä sketsiä entistäkin tiuhemalla tahdilla toisen perään, tulee hyvää jälkeä. No ei tullu. Toki tälläkin on omat hetkensä. Steve Gutenbergin sanailuista ja Bobcat Goldthwaitin kiljumisesta lähinnä aiheuneet naurut. Pääosin leffan huumori on kuitenkin vaivaannuttavaa ja heikkotasoista verrattaen edeltäjiinsä. Harmi, muistin tän lapsuudesta edes vähän paremmaks.

Tästä edespäin mennään luultavasti syöksykierteellä. Eteenpäin siis, pysähdytä ei ennen Moskovaa!

rating 50,000

23.09.2018 klo 16:38

Yön saalistajat

Visa Mäkinen on ohjannu kyllä monta filmiä suomi-roskan eliitistä. Yön saalistajat kuuluu ehdottomasti siihen kastiin. Äärimmäisen viihdyttävä, äärimmäisen huono elokuva! Toimii kun jointti Reunan huuleen.

Yks tai viis tähteä.

rating 20,000

16.09.2018 klo 11:04

Paholaisen lapsenvahti

William Friedkinin 90-luvun paluu kauhuun on melko ristiriitainen teos. Siinä on liikaa todella tehokkaita ja hyviä kohtauksia ollakseen huono elokuva, mutta se on myös liian juustoinen ja kömpelö ollakseen aidosti hyväkään elokuva. Päähenkilöiden näyttelijät on yhtä puisia kuin elokuvan antagonisti. Idea on todella hyvä kuitenkin, tälläistä pakanauskontoon ja luonnonvoimiin nojaavaa kauhuelokuvaa näkee aivan liian harvoin. Gore-efektit on myös hyvin kohdillaan, ja etenkin lopun perseily nosti hymyn meikäläisen huulille.

Läpeensä hölmö, mutta viihdyttävä ja hauska ajalleen tunnusomainen kauhuelokuva. Pari vuotta tämän jälkeen tuli vielä parempi elokuva samasta aiheesta, nimittäin Käsi joka kehtoa keinuttaa.

rating 60,000

15.09.2018 klo 00:04

Kolme kuningasta

Alkupuolisko, kuten jo aiemmin täällä todettu, on hitokseen parempi kun loppuosio. Jokatapauksessa Kolme kuningasta on elokuva joka ansaitsee paikkansa muiden sotaleffojen joukossa. Huumorilla ja satiirilla kyllästetty teos sodasta, jossa ei todellakaan glorifioida amerikkaa, tai sodankäyntiä yleensäkkään. Kestää jokusen katselukerran varsin hienosti. Näkisin, että Kolme kuningasta voi saada jopa pienimuotoisen klassikon leiman joskus kauempana tulevaisuudessa.

rating 70,000

14.09.2018 klo 11:40

Tulikuumat pakoputket

60-luvun lopun Amerikassa tehtiin paljon näitä ns. biker-leffoja. Jokusen katsoneena voi todeta, että ikävä kyllä kun olet nähnyt yhden, olet nähnyt ne kaikki. Tässäkin taas toistuu samat kaavat. Ylipitkiä ajokohtauksia ja täysin merkityksetöntä öyhötystä. Jostain syystä myös tappelukohtauksiin on ympätty Adam Westin tähdittämien Batmanien kaltaista musiikkia? Mitä vittua? Se jos joku pilaa muuten ihan mukiinmenevien turpaanveto-kohtausten tunnelman lopullisesti. Jack Nicholsonin läsnäolo pelastaa ehkä hieman tätä filmiä, mutta ei sekään seikka tätä suosta nosta. Paska on paskaa, Nicholsonilla tai ilman.

Jos pitää joku prätkäleffa katsoa, katsokaa se Easy Rider. Se on valovuosien päässä tästä.

rating 30,000

11.09.2018 klo 17:10

The Shallows

Maisemat on kauniisti kuvattu, ja Blake Lively on todellinen ilo silmälle. Mitään muuta hyvää tässä ei oikeestaan ookkaan. Kaikki on nähty jo tuhanteen kertaan.

rating 40,000

30.08.2018 klo 14:57

Terminal Velocity - Vapaapudotus

Läpeensä pöljä äksönfilmi hienoilla laskuvarjohyppykohtauksilla ja venäläisellä Gandolfinilla höystettynä. Ei ihan umpisurkee, tai no joo, osittain on. Viihdyttävyysmittari kuitenkin naputtelee plussan puolella. Charlie Sheen vetää perusvarman roolin ja Nastassja Kinski on nätti kuten aina. Kyllähän tämmöstä höpöhöpöö välillä kattelee.

rating 60,000

28.08.2018 klo 12:51

Yöjuna

Paikoittain ihan hyvä jännäri, ja paikoittain taas todella kökköö menoo. Leffan paras asia oli over-the-top sekopäämurhaajaa näyttelevä Oskari Katajisto. Ei vittu äijä irrotti kyllä eleillään hyvät naurut. Olihan tässä muutenkin aika kova kaarti näyttelijöitä. Mielummin kuitenkin kattelen Kinnuselta Mäkelän kökköäksöni Romanovin kiviä tai Veturimiehet heiluttaa. Yöjuna jää ysärileffoissa vähän lopulta paitsioon.

rating 50,000

24.08.2018 klo 15:57

Suojelija

Varsin käypästä äksöniä ajalta jollon stuntit todellakin näytti vielä vaarallisilta ja veripussit poksahteli kunnolla. Tän päivän greenscreenin edessä kuvattuihin höpöhöpö-hollywoodäksöneihin verrattuna todella rautanen teos kyseessä. Jackie potkii ja pätkii niinkun tyyliin on tapana eikä vertakaan säästellä. Juoni on tietysti lajityyppiin sopivasti melko ohut ja päätön. Viihdearvo sensijaan on korkeella.

rating 60,000

20.08.2018 klo 12:35

Hyytävät hetket

Charlie Sheen kuumottelee ja juoksentelee aika turvoksissa pitkin maita ja mantuja. Hiki virtaa ja alienit on kokoajan askeleen perässä. Käppäefektejä ja kaikenlaista hölmöö ja hauskaa tarjoaa koko rahalla The Arrival. Ei tätä huonoks voi sanoa, tai no sanotaan näin, että huono just oikealla tavalla. Avaruusolentojen imuripallot ja skorpionit tuulettimen päällä jäi leffan parhaiks kohtauksiks!

Viihdyttävää ryönää.

rating 50,000

02.08.2018 klo 09:01

Suurkaupungin yöt

Suurkaupungin yöt muistuttaa pliisua versiota Martin Scorsesen teoksista. Itseasiassa Scorsesen piti alunperin ohjata tää leffa, mutta jättäyty sitten pois kelkasta. Tarina on sinällään ihan hyvä, ja muutamia hyviä hahmojakin on ympätty mukaan. Loppukädessä Suurkaupungin yöt ei kuitenkaan tarjoa mitään, mitä ei olis jo nähty tuhanteen kertaan. Ehkä pitäiskin katsoa se alkuperäinen 50-luvun elokuva tästä.

Ihan viihdyttävä, mutta myös tasapaksu elokuva.

rating 60,000

26.07.2018 klo 16:48

Antikiller

Jälleen kerran kelpo osoitus siitä, että toimivaa rikos ja actionleffaa osataan tehdä myös muualla kun jenkeissä. Ei Antikiller mikään alan mestariteos todellakaan ole, mutta ihan pätevää paukuttelua venäläisittäin. Rujot ja katujen koulimat rikollishahmot on todella paljon uskottavampia kuin siloposkiset amerikkalaisserkkunsa.

rating 60,000

22.07.2018 klo 12:15

Lohikäärmeiden silta

Melko viihdyttävä, mutta hyvin pitkälti hajuton ja mauton toimintaleffa Dolpalta. Eipä tuu ensimmäisenä Bridge of Dragons mieleen, jos joku kyselee Lundgrenin elokuvia. Vaikkei tää suinkaan täysin toivoton tekele ole, älyttömän pöljästä juonestaan huolimatta. Toimintakohtaukset on tyylikkäitä ja räjähdyksiä riittää, joskin elokuvan ilmestymisaikaan kovassa suosiossa olleita slow-motion kohtauksia kyllä pystyy toteuttaan paremminkin.

Kertalaakiviihdettä.

rating 50,000

18.07.2018 klo 18:06

Mustanaamio

Melkosta köntsää. James Remar kähisee pahiksena ja Billy Zane painelee pitkin viidakoita violeteissa trikoissaan laukomassa puujalkavitsejä. Sopivassa mielentilassa ihan mielettömän viihdyttävä elokuva. Niin huono, että kipuaa hyvän puolelle. Tuskin kuitenkaan tulee enää toiste katsottua.

rating 40,000

22.06.2018 klo 10:57

Hercules New Yorkissa

Aivan loistavaa roskaviihdettä. Arska elämänsä tikissä tappelemassa karhupukuisen äijän ja kaikenlaisten konnien kanssa. Erikoistehosteet on parasta ö-luokkaa, Zeuksen nuolet on joku vääntäny harjateräksestä ja vetäny paukkupurkilla hopean väriseksi, musiikki on jotain ihme balalaikkarämpytystä volyymit kaakossa ja Arskan dialogi niin paksua itävaltaa, että aikanaan äijä oli jopa dubattu. Eihän tälläisestä voi kuin nauttia!

Joko tai !

rating 20,000

31.05.2018 klo 13:50

Mortuary

Arvostan Tobe Hooperia valtavasti kauhuohjaajana, mutta täytyy sanoa että kyllä äijällä on lähes yhtä paljon näitä huteja, kuin hittejäkin. Mortuaryssa on kyllä ideaa ja ihan hyvät lähtökohdat, mutta kun kaikki on toteutettu päin honkia. Näyttelypuoli ei toimi, eikä tehosteet, eikä hirveesti mikään muukaan. Auttamatta kertakäyttökamaa. Hädintuskin sitäkään. Hooperin heikoimpia teoksia.

rating 40,000

17.05.2018 klo 20:26

Wyrmwood

Erikoinen, paikoin jopa omaperäinen sekasotku jonka vaikutteet on selvästi Evil Deadista, Braindeadista ja Mad Max -leffoista napattu. Hyvää splatteria riittää, mutta hahmot on taustatarinoistaan huolimatta pirun ohkasia ja epämielenkiintoisia tapauksia. Zombien kontrolloiminen oli hieno ja uudenlainen veto tälläsiin leffoihin. Harmi, että Wyrmwood tippuu loppukädessä mahalleen, kaikesta potentiaalista huolimatta.

rating 50,000

11.05.2018 klo 14:19

Plump Fiction

Ihan luokattoman huono elokuva, ja totaalisen epäonnistunut parodia. Täysin kirkkain silmin ja valehtelematta voin sanoa, että tässä sontaläjässä ei ollu yhtä ainutta hauskaa kohtausta. Leffa on alusta asti vaivaannuttavan surkea, ja myötähäpeää aiheuttava. Sopiva kohdeyleisö olis varmaan joku esikoululaisryhmä. Tai no vitut, edes lapset ei varmaan naurais tälläselle filmille. Luojan kiitos, elokuvan ohjaaja Bob Koherr ei ole ohjannut tai käsikirjottanu yhtä ainutta elokuvaa tän jälkeen. Eikä toivottavasti jatkossakaan. Siirtyi ilmeisesti pysyvästi tv:n puolelle. Hyvä niin.

Helvetti mitä roskaa. Eikä edes hyvällä tavalla.

rating 10,000

07.05.2018 klo 15:30

Feed

Ideana hyvä, toteutus ei vaan oikein pelitä halutulla tavalla. Kuvottaako Feed? -Kyllä. Herättääkö se ajatuksia, tai jääkö se mieleen? -Ei todellakaan. Melkolailla tyhjää poljentoa monessa kohtaa, mukanokkela juoni, pökkelöä ylinäyttelyä kerrakseen. Siltikin, ihan kelvollinen puolitoistatuntinen tälläsen ällötyksen parissa.

Paljon tehokkaammin ruokahalun vie Morgan Spurlockin dokumentti Super Size Me! Jos oudot ja kieroontuneet filmit viehättää, Feed saattaa silti olla sun juttus.

rating 50,000

09.04.2018 klo 00:16

Skeletons

Yli 140 leffaa tasaisen roskaisella tahdilla ohjanneen David DeCoteaun käsialaa oleva Skeletons on melkosta peruskauraa. Ihan kelvollisella castilla varustettu kauhutrilleri kiihkouskovaisista kilipäistä kun ei pääse yllättämään sitten oikein mitenkään päin. Juoni on ennalta arvattava ja kliseinen. Jollain oudolla tapaa kuitenkin viihdyin tän parissa ihan hyvin sen tunnin ja puolikkaan. Uudestaan ei tulis kuitenkaan mieleenkään katsoa.

Elokuvan paras kohtaus oli kun paikallinen pastori sihtaa kalashnikovilla sanoen: "You cannot hide from an AK-47 that's been blessed by the lord."

rating 40,000

05.04.2018 klo 10:36

Cabin Fever

Gore-efektit on kyllä just eikä melkein kohdallaan, mikään muu ei niinkään. Viihdyttävää roskaa jokatapauksessa!

rating 50,000

19.03.2018 klo 14:32

Bodom

Bodom on kliseitä kihisevä keitos ihan nättiä visuaalipuolta ja suupieliä nostattavan huonoa dialogia. Juonenkäänteet näkyy ja kuuluu kilometrin päähän. Näyttelytyö on tasoa salatut-elämät. Kyllä Bodomin jaksaa loppuun katsoa, mutta mitään siitä ei päähän jää. Täysin mitäänsanomaton hajuton, mauton, turha tekele. Katsokaa mielummin aidosta aiheesta joku dokumentti, huomattavasti kiehtovampaa ja jännempää kun tää elokuva.

rating 30,000

19.03.2018 klo 12:15

Julmia Aikeita

Melkosta kieroilua. Jonkunaikaa tää jakso kiinnostaa, sitten jatkuvat muka-nerokkaat käänteet alko puuduttamaan. Toisekseen, päähenkilöt on niin ylivedetyn vastenmielisiä ihmisiä, että tästä on vaikee nauttia. Ei ollu meikäläisen juttu, niinkun ei teinileffat yleensäkään.

rating 50,000

02.03.2018 klo 10:47

Kuherruskuukausi Vegasissa

Ihan täyspöljä elokuva, mutta Nicolas Cage ja James Caan pitää homman ihan hauskana loppuun asti. Etenkin Cagen meuhkaaminen on aina yhtä viihdyttävää katsottavaa. Hauska pikkurooli myös Pat Moritalta nähdään tässä!

rating 50,000

28.02.2018 klo 23:40

Hierro - salaisuuksien saari

Melko keskinkertainen psykologinen jännäri. Visuaalinen puoli on pääosin todella hyvin kunnossa, mutta tarinankuljetus laahaa pahasti. Kertakatseluna meni ihan mukavasti.

rating 50,000

Edellinen sivu | 1 2 3 4 5 6 7 8 9 ... 12 | Seuraava sivu

Profiilin tiedot

TOP-listat