Jampe_69

Jampe_69

Käyttäjä, 1 fania

Oma statistiikka: Elokuvien kommentit (74)

01.04.2014 klo 10:31

Non-Stop

Non-Stop on viihdyttävä Die Hardia ja Speedia mukaileva lentokone-tykitys. Juonessa on ihan hauskoja, mutta myös vakavampiakin twistejä mukana. Välillä tuntui kuin melkein jokaisesta lentikonelokuvasta oltaiisiin otettu jokin kohtaus mukaan. Liam Neeson oli pääosassa hyvä.

rating 70,000

25.01.2014 klo 11:01

12 Years a Slave

12 Years A Slave onYksi vuoden 2013 parhaimmista elokuvista, joka jatkaa ohjaaja Steve McQueenin hienoa kulkua. Tarina on voimakas ja säälitön orjakuvaus, jonka tunnelma pysyy erittäin vahvana. Näyttelijät ovat loistavia, mutta Chiwetel Ejiofor ja erityisesti Michael Fassbender ovat täyttä timanttia. Ajankuvaus on myös hienosti tehty.

rating 90,000

18.01.2014 klo 11:32

The Colony

The Colony on päällisin puolin ihan viihdyttävä scifi-toimintakauhuelokuva, jonka hahmot ovat kuitenkin suorastaan geneerisen klisee kirjan sivuilta. On nuori mies, karismaattinen sankari ja kliseinen vastarannan-kiiski. Kuitenkin välillä hienoa nähdä elokuva, joka ei perustu mihinkään valmiiksi pureskeltuun materiaaliin. Meno on välillä muutenkin armottoman karua. Paxton ja Fishburne ovat kumpikin ok vedossa. Jääkausi-leffoja ei ole liikaa ja The Colony on viihdyttävä kokemus.

rating 60,000

23.08.2013 klo 10:14

White House Down

WHD oli sellainen viihdyttävä ajatusten-nollaus elokuva, jossa reilu pari tuntia hurahtaa nopeasti. Mitään aukkoja tai kliseitä ei hirveästi kannata miettiä tämän aikana. Channing Tatum oli jopa siedettävä, Foxx pressana hauska, James Woods hyvässä vedossa pitkästä aikaa ja Jason Clarke viimeisen päälle ylivedetty konna. Pahisten nimet oli jälleen koottu klisee kirjoista, mutta kerrankin heidän motiivinsa jos nyt ei ollut uskottava, niin hauskan toimiva.
2,5-3 välillä liikkuva tykitys.

10.05.2013 klo 16:14

Evil Dead

Olipahan menoa kerrakseen. Katselin viime viikolla monen vuoden tauon jälkeen ensimmäisen Evil Deadin uudestaan ja täytyy sanoa, että tämä uusi versio on itseasiassa ihan pätevä kauhuelokuva. Jos odottaa yksi-yhteen samanlaista kuin alkuperäinen, niin pettymys tulee olemaan suuri. Uusi Evil Dead käyttää hyvin ensimmäisen osan juttuja, mutta tekee ne omalla tavallaan. Maskeeraukset olivat sopivan karmivia ja lopulla lähti pari työkalua todella käsistä. Näyttelijät olivat ihan ok tasoa, joista Shiloh Fernandez pääsi pari kertaa riuhumaan kunnolla. Evil Dead on Roskaisan viihdyttävä kauhuelokuva.

Spoileri: näytä


rating 70,000

15.02.2013 klo 08:12

A Good Day to Die Hard

Mataliin odotuksiin nähden parempi mitä odotin ja huomasttavasti parempi kuin hieman tyhjäpäinen 4.0-osa. Bruce Willis oli jälleen erinomainen ja ei Jai Courtney kauaksi jäänyt. Koko ydinasejupakka Tsernobyliä myöten oli niin yliammuttua, mutta viihdyttävää mäiskettä. Sivuhahmot jäivät vähän statisteiksi, mutta Sepastian Koch sai vähän enemmän hahmoaan esille. Mukavan yhden yllärin tarina osasi heittää eteen. Yulia Snigiria olisi voinut katsella pidempäänkin!. Eiköhän McClanen ja hänen läheisensä voisi jättää tämän jälkeen rauhaan
.

rating 60,000

28.11.2012 klo 13:45

Storage 24

Olihan tämä ihan viihdyttävä hirviötrilleri, mutta menee kyllä typerämmäksi mitä pidemmälle mennään. Aluksi tässä oli sellainen pieni (Super 8 ja Cloverfield henki), mutta koko eroprosessi oli vain halpa keino saada hahmot toisiaan vastaan. Suurta varastoa ja sen käytäviä hyödynnytetään kyllä kohtalaisen toimivasti, mutta hirviö itse oli puolestaan liian CGI-mäinen rumilus. Lopusta

Spoileri: näytä

rating 50,000

08.11.2012 klo 12:11

Looper

Looper on piristävän viihdyttävä elokuva ja kuluvan vuoden parhaimpia elokuvia, vaikka loppu ei täysin vakuuttanut. Joseph Gordon-Levitt ja Bruce Willis heittää hienot roolit ja heistä on tehty toisiaan muistuttavia hahmoja. Jeff Danielsia oli hieno nähdä muussakin roolissa kuin komedioissa .Emily Blunt ja Piper Perabo toivat silmäniloa mukaan.

Spoileri: näytä

Looper on vähän kuin Terminator ilman robotteja yhdistettynä Mementoon.

rating 80,000

06.11.2012 klo 13:26

Killer Joe

Aika erikoinen elokuvakokemus, mutta positiivisessa mielessä. Killer Joe on muistutus rankemman kautta, että miksi velat kannattaa maksaa aina ajallaan. Hahmot kuvataan ärsyttävän typeriksi, jotka joutuvat maksamaan typeryydestään lopussa rankan hinnan. Leffan lopetus on yksi viime vuosien vastenmielisimpiä. Emile Hirsch ja erityisesti Matthew McConaugheu tekevät hyvät roolit, joista jälkimmäinen varmasti elämänsä parhaan. Krillattua kanaa ei heti tee mieli syödä tämän elokuvan jälkeen.

rating 70,000

24.10.2012 klo 12:49

Chernobyl Diaries

Viihdyttävä löydettyyn video-materiaaliin perustuva kauhutrilleri. Chernobylin karut maisemat luovat sopivan tunnelman aikaiseksi. Idea interreilaaja-ryhmästä vieraassa maassa ja kaupungissa kuulostaa aluksi Hostel-varioaatiolta, mutta tällä kertaa kidutuspornon tilalla on

Spoileri: näytä
. Lopetus oli erittäin toimiva.
rating 60,000

12.09.2012 klo 08:43

Laittomat

Laittomat lunasti odotukset helposti ja nousi yhdeksi vuoden parhaimmista elokuvista. Hillcoatin ja Caven luoma tarina on yhtä aikaa hauska, mutta välillä yököttävän väkivaltainen,_kiitos Guy Pearcen esittämän ihmishirviön takia. Hardy, Clarke ja LaBeouf tekevät myös hienot roolit veljeksinä. Musiikit sopivat rainaan erinomaisesti.

rating 90,000

24.08.2012 klo 08:26

The Raid: Redemption

Takenin (2008) jälkeen kovin ja rankin toimintaelokuva, joka pesee lattiaa monilla nykypäivän pg-13 elokuvilla. Väkivalta esitetään tylynä, mutta se näytetään tarinaan nähden kuitenkin asiallisena. Tunnelma pysyy varsinkin alkupuolella melko ahdistavana ja välillä tämä muistutti [Rec] elokuvaa, jossa saastuneet olivatkin vain sekopäisiä rikollisia. Iko Uwais on pääroolissa hyvä.

rating 90,000

21.08.2012 klo 08:24

Silent House

Kovimpia kauhuyllättäjiä hetkeen aikaan. Heti alusta saakka Silent House suorastaan naulitsi sohvan nurkkaan ja kuvaus pimeillä käyvävillä oli tehty erinomaisen hienosti. Elizabeth Olsen yllätti oikein positiivisesti pääroolissaan. Itse en ole tuota espanjalaista versiota nähnyt, mutta kyllä tämä ainakin karmivan viihdyttävä kauhutrilleri oli. Lopusta.

Spoileri: näytä

rating 80,000

21.08.2012 klo 08:20

Nälkäpeli

Olihan tämä viihdyttävä ja näyttävä survival-seikkailu, mutta juoni kärsi koko ajan pienestä ennalta-arvattavuudesta. Taistelukohtaukset olivat kyllä kohtalaisen hirnosti tehtyjä. Jennifer Lawrence oli kyllä asiallinen hottis pääroolissa. Stanley Tucci ja Woody Harrelson olivat hyvässä iskussa pienemmissä rooleissa.

rating 60,000

06.08.2012 klo 08:16

Abraham Lincoln: Vampire Hunter

Perhana tämä elokuva jätti melko erikoiset fiilikset loputtua. Abe Lincoln ei täysin pettänytkään, mutta ei täysin kyllä vastannut odotuksiakaan. Timur Bekmambetov osa kyllä luoda hienoja ja sopivasti yliampuvia toiminta ja kauhukohtauksia. Yleisilme muistuttaa hieman uusia Sherlock Holmes ja From Hell elokuvia. CGI-näytti välillä aivan saatanan rumalta. Vampyyrit ja gore-efektit näytti välillä typerän halvoilta. Benjamin Walker ja Dominic Cooper olivat kyllä mainioita rooleissaan. Pahikset puolestaan olivat vähän väsyneitä hahmoja, joo me orjuutetaan koko maailma tänään jee. Bladen, Wantedin ja The Cabin in the Woodsin jäljillä tässä ajoittain yritettiin liikkua. Perusajatus metsästäjä presidentistä on jo kyllä niin hulvaton, että kyllä tälle irtoaa.

Pari kohtausta loppu puolella oli hemmetin tyylikkäitä.

Spoileri: näytä
rating 60,000

03.08.2012 klo 12:18

Titaanien raivo

Mitä ihmettä pidin tästä elokuvasta. Nolla-odotuksiin nähden reipashenkinen seikkailuelokuva ja huomattavasti parempi kuin ensimmäinen osa. Eihän tämä nyt juonella juhlinut, mutta viihdytti silmäkarkki-efektipyörityksenä senkin edestä. Worthington, Neeson ja Fiennes jatkoivat hauskasti tutuissa rooleissaan. Kronos hirviö oli vaikuttava ilmestys. Ehkä puolikas liikaa, mutta menkööt.

rating 70,000

25.06.2012 klo 11:10

Take Shelter

Take Shelter on idealtaan mielenkiintoinen ajatusleikki, mutta toteutuksena on aavistuksen verran havaittavissa pientä rautalangasta vääntöä. Tuntui kuin tässä olisi yhdistetty Mothmanin-profeetta ja Hereafter keskenään. Michael Shannon tekee kyllä hienon roolin romahduksen partaalla olevan Curtisin roolissa ja ne muutamat näyt unissa olivat kyllä sopivan karmivia. Eikä tarvitse olla edes elokuvien sherlock Holmes tajutakseen lopusta

Spoileri: näytä
.
rating 70,000

25.05.2012 klo 11:47

Haywire

Haywire ei ole mikään huono toimintatrilleri, mutta tarina kärsii pienestä yllätyksettömyydestä, vaikka lopulla pari mutkaa vastassa onkin. Gina Carana oli kuin suoraan naispuolinen Jason Bourne kopio ja taistelukohtauksissa neitokainen oli hyvässä iskussa. Näyttelijöitä tässä vilisi kuin sieniä sateella. Michael Fassbender ja Bill Paxton hoitivat roolinsa hyvin, myös Evan McGregor sai hyvin aikaa. Mutta Antonio Banderas ja Michael Douglas jäivät vähän jalkoihin.

rating 50,000

25.05.2012 klo 11:06

Intruders

Mielenkiintoisen trailerin takaa paljastuu todella typerä ja laimea kauhuelokuva, joka ei saavuta oikein kunnon tunnelmaa missään vaiheessa. Idea jostain kasvottomasta unidemonista on myös todella kulutettu aihe. Clive Owen, Carice van Houten ja Daniel Bruhl olivat myös hieman väsyneessä vedossa rooleissaan.

rating 30,000

07.05.2012 klo 12:26

War of the Dead - Stone's War

War of the Dead heittää alussa ihan mielenkiintoisen asetelman eri-maanlaisia sotilaita yhdistämään voimansa, mutta mitä pidemmälle elokuva etenee sitä helpommaksi ratkaisut käyvät. Toiminta ja kauhukohtaukset ovat kohtalaisen näyttäviä, mutta elokuvan henkilöhahmot jäävät vähän värittömiksi. Ainoastaan Jouko Ahola saa vähän enemmän särmiä rooliinsa. Ei kuitenkaan huono kokeilu Marko Mäkilaaksolta.

rating 50,000

23.04.2012 klo 12:45

Poikani Kevin

Rankka ja haastava kuvaus tavallisen perheen hieman erilaisen lapsen vaiheista. Lynne Ramsey käsittelee vakavaa aihetta erinomaisesti ja pistää katsojan ajatukset koville, kuka on lopulta vastuussa ja miksi. Ezra Miller ja Tilda Swinton tekevät loistavat roolityöt. Poikani Kevin on rankka psykodraama ja yksi viime aikojen vaikutavimmista elokuvista.

rating 90,000

21.04.2012 klo 12:20

The Cabin in the Woods

No jopas jotakin. The Cabin in the Woods on kyllä vedetty niin yli kuin vain voi ja vieläpä tyyillä. Tuntui kuin tässä olisi yhdistetty Evil Dead, Daybreakers ja Eagle Eye keskenään ja pistetty päälle Josh Whedonin omaa mielikuvitusta runsas annos. Viimeinen 40-minuuttinen on yksi hienoimmista elokuva-hetkistä pitkään aikaan. Lisää tälläisiä tapauksia.

rating 80,000

18.04.2012 klo 12:56

Seeking Justice

Idealtaan mielenkiintoinen, mutta toteutukseltaan laimea kostotrilleri. Nic Cage ja Guy Pearce tekevät minkä hötäisty käsikirjoitus heille suo. Juonenkäänteet oli todella arvattavia ja lopetuksen osasi jo odottaa.

rating 40,000

17.04.2012 klo 11:30

Project X

Project X on juuri niin kaavamainen bile-sekoilu komedia, joka etenee todella ennalta-arvattavasti. Pari kivaa sekoilu kohtausta ja se liekinheitin tyyppi pitivät tämän juuri ja juuri kertaalleen viihdyttävänä tapauksena, mutta muuten Project X on laimea pettymys.

rating 40,000

13.03.2012 klo 08:49

Killer Elite

Melko tasapaksu toimintatrilleri, joka nyt viihdytti kertaalleen. Hahmoja alkoi alla jo hieman liikaa. Statham, Owen ja De Niro teki kelvolliset roolit, mutta ei tästä kyllä paljoa mieleen jäänyt. Owenin ja Stathamin taistelukohtraus sairaalassa oli hyvin tehty.

rating 50,000

27.02.2012 klo 11:33

Safe House

Aavistuksen ennalta-arvattava ja tavanomainen toimintapätkä, jonka nyt kuitenkin katsoi mielellään kerran. Denzel ja Reynolds ovat ihan ok pari juoksemassa tappajia pakoon, mutta ei tarvitse edes olla mikään etsivä, ettei tajuaisi kuka se pahis lopulta on. Lopun turvatalossa käytävä tappelukohtaus oli yllättävän rankka.

rating 50,000

27.02.2012 klo 11:27

The Grey - Suden hetki

The Grey on surumielinen ja paikoin yllättävän raaka eloonjäämiselokuva. Ihmishahmot on hyvin kirjoitettu ja erityisesti Liam Neeson ja Dallas Roberts saavat hyvin eloa hahmoihinsa. Susien hyökkäykset olivat välillä jopa hieman pelottavia ja inhottavia. Tämän elokuvan jälkeen ei lentokoneeseen heti tee mieli mennä. Loppukohtaus oli yksi parhaimmista hetkeen aikaan. Hieno elokuva.

rating 80,000

27.02.2012 klo 11:22

Pappi lukkari talonpoika vakooja

Mielenkiintoisesti käynnistyvä agenttitrilleri, mutta sitten juoni vähän jämähti paikalleen. Tunnelma pysyy odottelevana ja vasta lopulla saadaan hieman lisää virtaa juoneen. Gary Oldman tekee kyllä hyvän roolisuorituksen, samoin Tom Hardy, Cieran Hinds ja John Hurt olivat hyviä rooleissaan. Pieni pettymys tämä lopulta kyllä oli.

rating 50,000

08.02.2012 klo 10:47

Reunalla

Mukavan viihdyttävä juonenkäänetrilleri. Aluksi pelkältä yhden miehen itsemurha-reissulta vaikuttava elokuva muuttuu tarinan osalta pariin muuhunkin sivujuoneen. Sam Worthington tekee hyvän roolin kovia kokeneena vankina. Ed Harris ja Edward Burns hoitavat hieman ilkeämmät roolit myös hyvin. Lopetus jätti hyvät fiilikset.

rating 70,000

30.01.2012 klo 10:11

Paholaisen lapsenvahti

The Guardian oli yksi niistä elokuvista, joita tuli 90-luvulla VHS:ltä katseltua useasti.. Camilla oli ekalla katsomiskerralla todella karmiva hahmo, sillä aluksi itsekin ihmettelin, että miksi nuori nainen haluaa tappaa lapsia, mutta sehän olikin jotain aivan muuta. Yksi nuoruusvuosieni nostalgisimmista kauhuelokuvista.

rating 80,000

24.01.2012 klo 13:15

Immortals

Vuoden 2011 paras elokuva omissa kirjoissani. Siinä missä 300 elokuva aiheutti aikoinaan suuren pettymyksen, niin Immortals vie maaliin täyden kympin ansiosta. Visuaalisesti huikea sotaseikkailu, joka kuvastaa hyvin myös nykyaikaa. Taistelukohtaukset ovat toteutettu mitään säästämättä ja kaunistelematta. Henry Cavill, Mickey Rourke ja Luke Evans hoitavat keskeiset roolit loistavasti.

.

rating 90,000

23.01.2012 klo 11:27

Anonymous - Tuntematon

Positiivisin ylläri aikoihin ja yksi Roland Emmerichin parhaimmista elokuvista. Mielenkiintoinen tarina Shakespearen elämän vaiheista ja valheista. Anonymous on historillisesti hienosti toteutettu poliittineen trilleri. Rafe Spall Shakespearena ja Rhys Ifans hänen parhaana ystävänään tekevät hienot roolit.

rating 80,000

13.01.2012 klo 12:23

Shark Night 3D

Shark Night on sellainen kerran katseltava (Snake on a Planes ja Piranha 3D:n) poluilla liikkuva b-luokan kauhutrilleri. Idea haista järvellä kuulostaa jo niin hölmöltä ja sitähän koko elokuva itsessään tarjoaa, Sara Paxtonin bikinivartalon ohella. Donal Logue pääsee meuhkaamaan kunnolla pienessä sivuroolissa. Lopun juonenkäänne veti loputkin matot juonen alta pois.

rating 50,000

12.01.2012 klo 12:38

The Divide

Pirun tunnelmallinen kuvaus, mitä jos tavallisena päivänä alkaísi yllättäen putoilla ydinpommeja suurkaupunkeihin. Pian pieni ryhmä löytää itsensä pommisuojasta ja sitten vasta alkaakin todellinen taistelu elämästä. Michael Biehn nousee takavuosista ja tekee mainion roolin täysin seonneena miehenä. Milo Ventimiglia on myös hyvä ns sankarin roolissa. Leffa etenee ajoittain hieman nopeaa tahtia ja jotkut hahmot jäävät hieman ohuiksi. The Divide on ihan viihdyttävä elokuva siitä mitä tapahtuu heti mahdollisen maailmanlopun jälkeen.

rating 70,000

05.01.2012 klo 12:44

J. Edgar

J. Edgar on henkilökuvauksena aivan liian nopeasti ajasta toiseen pomppiva rikosdraama. Onkohan Eastwoodilla jokin hoppu tehdä elokuvia kerran vuodessa kun ikääkin alkaa tulla, mutta voisi siihen tarinaankin syvyyttä pistää. Invictus ja Hereafter olivat kumpikin hyvin keskinkertaisia elokuvia, eikä J. Edgar paljoa paremmaksi pistä. Leonardo DiCaprio tekee hyvän roolin nimikko miehenä, samoin Armie Hammer ja Josh Lucas. Ajankuvaukset on hyvin tehty. J. Edgar on kertaalleen katseltava rikosdraama, jonka tehoa syö liika ahtaaminen samaan tarinaan.

rating 50,000

02.01.2012 klo 11:05

The Darkest Hour

The Darkest Hour ei sisällä mitään omaperäistä ideaa, vaan homma on tylsä sekoitus Skyline, Cloverfield ja 28 Päivää Myöhemmin elokuvia. Hahmoista ainoastaan se venäläinen sissikomentaja jäi parhaiten mieleen parilla hauskalla repliikillä. Lopun energia purkaukset olivat hienon näköiset Moskovassa. Lopetus on yksi nopeimmista ja heikoimmista mitä hetkeen olen nähnyt. Vuoden 2011 suurimpia pettymyksiä.

rating 30,000

22.11.2011 klo 08:58

The Thing - "Se" jostakin

Yksi parhaimmista sci-fin ja kauhuelokuvan sekoituksista mitä on tehty ja muutenkin loistavan tunnelmallinen paranoia kuvaus. Kurt Russell tekee yhden parhaimmista rooleistaan.

rating 100,000

22.11.2011 klo 08:55

The Thing

John Carpenterin versio The Thingistä on yksi suosikkielokuvista, mutta mataliin odotuksiin nähden tämä prequel oli positiivinen yllätys. Hyvin tarina liitettiin Carpenterin versioon ja lopputekstien aikana esitetty kuvakollaasi oli loistava. Efektit olivat hyvin toteutettuja. Ainoastaan lopun avaruusalusrymistely ampui ehkä hieman yli, mutta muuten kyseessä on viihdyttävä kauhuelokuva. Mary Elisabeth Winstead ja Joel Edgerton olivat rooleissaan hyviä.

rating 80,000

07.11.2011 klo 12:40

Paranormal Activity 3

Helposti paras Paranormal Activity, joka todellakin kannattaa katsoa teatterissa, jossa ne loistavat ääniefektit pääsevät hyvin esille. Tunnelma on koko ajan sopivan painostava ja erityisesti se keittiön pyörivä kamera kuvasi hyvin niitä outoja asioita. Ihmettelen vain miten Katie ja Kristi eivät muistaneet aikuisina kuka se demoni todella oli ja mitä se oli tehnyt tehnyt. Lopetus oli todella karmiva. Jopa Blair Witchia Rec:iäparempi mukadokumentti kauhuilu.

rating 80,000

24.10.2011 klo 12:30

Tartunta

Ajan hampaaseen osuva trilleri, mutta siitä huolimatta pieni pettymys odotuksiin nähden. Tarinassa oli hieman liikaa hahmoja ja sivujuonia, joista jotkut jäivät täysin turhiksi hahmoiksi. Matt Damon, Laurence Fishburne ja Jude Law tekivät elokuvan parhaat roolit. Olihan ne muutamat kuolemat aika kuvottavia ja pistihän tämä parissa kohdassa hieman herkäksi.

rating 60,000

12.10.2011 klo 12:34

Drive

Kyllähän tämä ihan tyylikäs elokuva oli, jossa hyvät näyttelijät, toimiva tarina ja hieno soundtrack kulkivat hyvin yhdessä. Mutta omasta mielestäni (Collateral ja Elää ja kuolla L.A.:ssa hoitivat homman hieman paremmin). Väkivalta vedettiin paikoin jo hieman överiksi ja Albert Brooks ei sopinut pahiksen rooliin sitten yhtään. Ei Drive huono leffa ole kuitenkaan.

rating 70,000

28.09.2011 klo 11:28

Älä pelkää pimeää

Näyttävästi käynnistyvä, mutta sen jälkeen hieman jämähtävä kauhutrilleri, joka muistutti enemmänkin jotain rankempaa versioita Crittersista ja Gremlinsistä. Näyttelijät olivat ihan ok tasoa.

rating 50,000

19.09.2011 klo 12:19

The Mist - Usva

Yksi parhaista ellei jopa paras Stephen Kingin tarinoista, joista on tehty elokuva. The Mist kuvaa loistavasti erilaisia ihmisiä oudon pelon keskellä tavallisessa kaupassa. Thomas Jane ja Marcia Gay Harden tekevät elämänsä roolit. The mistin lopetus on yksi mieleenpainuvimmista elokuvien historiassa. Hieno psykologinen sci-fi-kauhutrilleri.

rating 90,000

17.09.2011 klo 11:12

Sanctum

The Descentin jälkeen viihdyttävin luolatrilleri, jonka tarina oltiin kirjoitettu hyvin. Mitä pidemmälle juoni etenee niin tunnelma kasvaa sopivan painostavaksi. Richard Roxburgh tekee hyvän roolin ammattisukeltajana. Lopetus oli melko yllättävä.

rating 80,000

17.09.2011 klo 11:09

Final Destination 5

Tämä oli ensimmäinen näkemäni Final Destination elokuva ja olihan tämä ihan viihdyttävä katastrofimättö, vaikka pariin kertaan jotkut onnettomuudet menivätkin jo splatter komedian puolelle. Se alun sillan sortuminen oli komeasti tehty kohtaus. Hahmot jäivät hieman yksipuolisiksi, taisi olla tarkoituskin. P.J Byrnen esittämä teknisentuen pomo on ärsyttävimpiä hahmoja hetkeen aikaan, mutta loppukin oli sen mukainen. Täytyy jossain vaiheessa katsella muutkin Final Destination elokuvat, sillä lopputeksteissä näytettiin ilmeisesti parhampia kohtauksia aijemmista osista,

15.09.2011 klo 13:00

Watchmen

Kunniattomien paskiaisten, Sin Cityn ja District 9 jälkeen yksi 2000-luvun parhaimmista elokuvista, ja paras supersankarielokuva mitä on tehty. Tunnelma lopun ajan pelosta on käsinkosketeltava ja visuaaliset efektit upeat. Jackie Earle Haley, Patrick Wilson ja Matthew Goode kolmikko tekee loistavat roolit. ajankuvaa ja musiikkeja myöten hiottu mestariteos.

rating 90,000

14.09.2011 klo 12:42

Immortals

Tämähän näyttää joltain päivitetyltä versiolta 300-elokuvasta, sillä idea näyttää olevan melkein sama ja päälle vielä 3D-tehosteet. Kai tänkin voisi joskus katsella.

rating 90,000

31.08.2011 klo 13:19

Tartunta

Hemmetin kova näyttelijäkaarti ja mielenkiintoinen juoni= yksi syksyn odotetummista elokuvista.

rating 60,000

31.08.2011 klo 13:18

The Social Network

Nykypäivän yhden suurimman trendin Facebookin luomisesta kertova elokuva on ihan viihdyttävä, mutta suuren hypetykseen nähden pieni pettymys. Eisenberg ja Garfield tekevät ihan toimivat roolit, mutta elokuvan rakenne on välillä todella sekava.

rating 50,000

30.08.2011 klo 12:49

Thor

Watchmenin jälkeen onnistunein ja viihdyttävin supersankarielokuva, jonka tarina oltiin kirjoitettu oikein loistavasti,(Avengersia tietenkin ajatellen). Hemsworth on pääroolissa mainio ja Tom Hiddleston pahiksena loistava. Tunnelma pysyy hyvin mukana ja visuaaliset efektit uppoavat hyvin tarinan sekaan. Vuoden 2011 parhaimmistoa.

rating 90,000

Edellinen sivu | 1 2 | Seuraava sivu

Profiilin tiedot