Jaloviina

Jaloviina

Käyttäjä, 2 fania

Oma statistiikka: Sarjojen kommentit (3)

17.11.2015 klo 13:19

American Horror Story: 3. tuotantokausi

Hyvä kausi, mutta eihän tämä sarjan nimen mukaisesti todellakaan mikään pelottava ole. Hyvä kylläkin ja ajoittain hivenen brutaali.

Taissa Farmiga tekee paluun päärooliin sitten ensimmäisen kauden ja hänen suoritustaan on mukava seurata. Harmittavasti Evan Petersillä on tällä kaudella pieni rooli, eikä hän pääse olemaan juurikaan esillä. Denis O'Hare on myös jälleen mukana ja osaa ollakin roolissaan ajoittain etova ja lipevä mies.

Ei tämä kausi paras ole, mutta ei todellakaan mikään huonokaan. Sarjan faneille etenkin katsomisen arvoinen kokemus.

rating 70,000

17.11.2015 klo 13:16

American Horror Story: 2. Tuotantokausi

Paras kausi tähän mennessä, ehkä.

James Cromwell, Zachary Quinto ja Evan Peters jäävät tästä kaudesta mieleen loistavine rooleineen. Eivätkä Paulson ja Langekaan huonoja olleet.

Hivenen sci-fiä juonessa on, mutta se sopii tämmöiseen tarinaan, jossa pääasiassa liikutaan 60-70 luvuilla.

rating 90,000

17.11.2015 klo 13:12

American Horror Story: 1. tuotantokausi

Laitetaas nyt vasta kommenttia tästä loistavasta sarjasta, kun on tullut katsottua kaudet 1-3 toistamiseen ja neloskausikin häämöttää osaltani loppuaan.

Murder House - kauden juoni oli ekaa kertaa katsottuna erittäin sykähdyttävä, tuntui etten tällaista sarjaa ole koskaan aiemmin nähnyt. Eikä toinenkaan katselukerta ollut pettymys. Kaudella on hyviä näyttelijöitä ja hyvä juoni. Pari ns. täyte jaksoa kaudella tuntui olevan, mutta ei tuo päässyt katselukokemusta pilaamaan.

rating 80,000

Edellinen sivu | 1 | Seuraava sivu

Profiilin tiedot