HorrorFreak

HorrorFreak

Käyttäjä, 7 fania

Oma statistiikka: Elokuvien kommentit (2)

19.12.2010 klo 02:04

Mortuary

No eihän tässä paljon mitään hyvää ollut. Ihan törkeän huono ottaen huomioon, ettei Tobe Hooper ole mikään turha mies kauhun saralla. Näyttelijät olivat keskinkertaisia, tehosteet onnettomia ja koko juttu oli muutenkin hukassa. Tarinakaan ei mikään tajuntaa räjäyttävän hieno ollut, mutta pienellä yrityksellä tästä olisi voitu saada aikaan edes vähän siedettävämpi leffa.

rating 30,000

30.06.2010 klo 04:12

End of the Line

Joo, äsken tuli tosiaan tämä leffa katsottua... Ylitti kyllä odotukset, täytyy myöntää. Dark Label -leffojen taso on todella vaihteleva ja tämä kuului niihin parhaimpiin. Idea kajahtaneista uskovaisista murhaamassa ihmisiä pelastuksen nimissä oli omaperäinen ja sitä oli osattu hyödyntää hyvin. Voice of Hopen jäsenet ovat karmivan omistautuneita asialleen ja laulu, jota he vähän joka käänteessä laulavat, on ainakin aluksi melko pelottava.

Leffassa on saatu hyvin viritellyksi kunnollisen ajojahdin tuntu. Ihmisjoukko harhailee asematunnelissa Hopen jäsenet kannoillaan. Vertakaan elokuvasta ei puutu, mutta ei sillä liikaakaan läträtä. Joukkoon mahtuu pari lähes järkyttävääkin kohtausta, esimerkiksi kohtaus, jossa Voice of Hopen lapsijäsen saa sorkkaraudasta kalloonsa ja elokuvan loppupäässä tapahtuva raskaana olevan naisen murha ja lapsen repiminen kohdusta.

Näyttelijöissäkään ei ole mitään valittamista. Ilona Elkin (suomalaissyntyinen muuten) tekee vakuuttavan roolisuorituksen, samoin kuin suurin osa elokuvan päänäyttelijöistä. Erityismaininta pitää antaa Hopen seniorijäsentä Bettyä näyttelevälle rouvalle, jonka nimeä en nyt muista... hän mukautuu loistavasti hyytävän kiihkouskovaisen tantan rooliin.

Suurin pettymys ovat loppukohtauksen demonit, jotka näyttävät olevan repäisty mukaan jostain varhaisnuorten fantasiaelokuvasta. Se syö vakuuttavuutta huimasti. Muuta pahaa sanottavaa elokuvasta minulla ei olekaan.

rating 80,000

Edellinen sivu | 1 | Seuraava sivu

Profiilin tiedot

TOP-listat