Cthulhu

Cthulhu

Käyttäjä, 1 fania

Oma statistiikka: Elokuvien kommentit (2)

07.07.2014 klo 19:01

Tieto

Elokuva alkoi hyvin, tunnelma oli mystinen ja sai miettimään mikä numerosarjan funktio on, mutta, loppua kohden leffa alkoi menemään överiksi, ja viimeistään kun alienit tulivat messiin, oli loppuosa tunaroitu. Sinäänsä surullista kun näin potentiaalinen leffa on menty pilaamaan överyyksillä, pelkällä numerosarjateemalla olisi saatu mukavan mystinen elokuva, mutta nyt tämä on vain mystisen oloinen elokuva, joka lähtee pikkuhiljaa menemään liiotelluksi, eikä jätä mitään miettimisen varaan. Muuten elokuva on yleiseltä toteutukseltaan mainio, etenkin visuaalisesti siihen on todella panostettu. Valitettavasti edellä mainitun överyyden takia elokuva saa minulta vain

02.07.2014 klo 01:35

Black Dawn - musta aamunkoitto

Elokuva oli aivan hirveä. Juoni oli sekava, siinä ei ollut minkäänlaista rytmiä leikkauksissa, näyttelijät olivat tökeröitä, tarina onneton ja dialogi näyttelijöitäkin surkeampaa. Päähahmon näyttelijä Steven Seagal on todella kankea, ja suunnilleen vain ärähtelee turhautuneen ja vihaisen näköisenä jatkuvasti, mitään ei helpota myöskään todella harrastemainen fontti tekstissä, joka näyttää siltä, kuin se olisi hätiköiden lisätty Movie Makerilla kasausvaiheessa. Black Dawnissa ei yksinkertaisesti ollut mitään, ei siis mitään, mikä koukuttaisi, pitäisi mielenkiinnon yllä tai ylipäätään auttaisi selviämään tämän mentaalisen kidutuksen loppuun asti.
+Jaksoin katsoa sitä 15 minuuttia
+Elokuva ei kestä kuin 1,5 tuntia, mutta se tuntuu 3 tunnilta, vaikkei sitä katsoisikaan aktiivisesti
-Kaikki

En voi suositella edes Seagalin ystäville, todennäköisesti hekin saisivat aivosyövän tästä kasasta kuonaa, jota elokuvaksi kutsutaan. Vältelkää, vältelkää viimeiseen asti.

Edellinen sivu | 1 | Seuraava sivu

Profiilin tiedot