Cavaldi The Vivaldi

Cavaldi The Vivaldi

Käyttäjä

Oma statistiikka: Elokuvien kommentit (7)

30.07.2011 klo 12:16

Yön ritari

Notkahdus lähes täydellisen Beginsin jälkeen. Kaoottinen ja terroristielokuvanakin toimiva Yön ritari ei ole ehkä niin Batman-henkinen kuin sen kuuluisi olla. Näyttelijät jälleen kerran loistavia ja hyviä. Ledger, Caine, Oldman ja Freeman rooleissaan loistavia mutta Eckhart ja Gyllenhaal todella vaisuja. Balelta ihan hyvä meno pääroolissa. Batman jää todellakin pahistensa varjoon ja elokuva onkin enemmän Jokerin ja Kaksinaaman syntytarinaa.

30.07.2011 klo 12:13

Batman Begins

Aivan upea Batman elokuva. Synkkä, realistinen, mielenkiintoinen ja viihdyttävä. Sisältö on painavinta, mitävalkokangas-Batman on nähnyt, mutta elokuva on silti viihdyttävä. Suurellinen sarjakuvaelokuva, jossa on aivan upea casti. Bale ei välttämättä ole lepakkopuvussa se paras mutta Bruce Waynen identiteettinä kylläkin. Caine, Oldman, Freeman, Murphy, kaiki täydellisiä omissa rooleissaan. Jopa Katie "Tompan vaimo" Holmes on hyvä roolissaan. Mielestäni paljon parempi kuin Maggie Gyllenhaal. Batmanin tarinan aloitus on aina mielenkiintoinen. Miinus tulee toimintakohtausten sekavuudesta mutta onneksi niitä ei ole niin paljon.

30.07.2011 klo 12:08

Batman & Robin

Ja eikun lisää sontaa niskaan! Schumacher jatkaa onnettoman tunariohjaajana ja elokuvan suunta on viellä lapsellisempi. Oikeasti nolostuttava elokuva, joka olisi ihan yhtä hyvin voitu jättää kokonaan tekemättä. Onneksi Nolan korjasi Batmanin suuntaa, ainakin toistaiseksi.

rating 10,000

30.07.2011 klo 12:05

Batman Forever

Voi miksi Warner Brothers meni vaihtamaan Tim Burtonin johonkin Schumacher. Michaelin vastaisesti tämä Schumi ei todellakaan ole alansa ykkösnimiä. Joel Schumacher pilaa Batmanin, Gothamin ja kaiken niihin liittyvän pistäessään ultralapsellisen neon-valoshown pystyyn. CArreyn Arvuuttaja ja Lee Jonesin Kaksinaama ovat oikeasti kamalia konnia, siis sellaisia kamalia ettei kestä katsoa. Elokuva aiheuttaa myötähäpeän tunteita koko keston ajan.

rating 20,000

30.07.2011 klo 11:59

Batman - paluu

Burton lähtee koettelemaan onnea luodessaan synkkydessä äärimmilleen menevän fil noir -vaikutteisen Batman-leffa. Batman - Paluu on kaikin puolin onnistunut elokuva, joka ottaa selkeää eroa edelliseen osaan. Näyttelijät jälleen kerran hyviä ja Pfeifferille ja DeVitolle plussaa upeista pahisrooleistaan. Myös Christopher Walken on mukana pienemmässä roolissa. ainut miinus tuleekin juuri tuosta noir-puolesta. Nykyaikainen Gotham ei ehkä ole paras mahdollinen paikka pitkiin takkeihin ja hattuihin sonnustautuneille 40-luvun ihmisille. Danny Elfmanin musiikit ovat aivan mahtavat.

30.07.2011 klo 11:53

Batman

Paras Batman-leffa, mitä on tehty. Tim Burtonin Batman ja Gotham ovat sopivan synkkiä paikkoja ja Jokeri sopivan sekopäinen psykopaatti. Elokuvan näyttelijät ovat kohtuullisen hyviä ja toimintakin onnistunutta, vaikka Burton ei olekaan missään nimessä toimintaohjaaja.

30.07.2011 klo 11:50

Batman

Liian lapsellinen ja kökkö camp-sekoilu itselleni. Tällaiset elokuvat eivät missään nimessä sovi Batmanin synkälle imagolle.

Edellinen sivu | 1 | Seuraava sivu

Profiilin tiedot

TOP-listat