Brutus

Brutus

Käyttäjä, 29 fania

Oma statistiikka: Sarjojen kommentit (58)

18.04.2017 klo 20:02

The Legend of the Galactic Heroes

Voi Japani minkä teit!

The Legend of the Galactic Heroes on samannimisen eeppisen tieteiskirjasarjan pohjalta tehty 110-osainen anime ja oikeaoppinen avaruusooppera. Tätä voisi ehkä lyhyesti mennä kuvaamaan scifi-versioksi Tolstoin Sodasta ja rauhasta, eli valtavia tarinakokonaisuuksia, juonittelua ja sotaa tässä piisaa kuin tiiliskiviromaanissa.

Käsikirjoitus tässä on muutoinkin aivan erityisen timanttia, Galactic Heroesin tarinaa onkin monesti kutsuttu kaikkien aikojen massiivisimmaksi ja monimutkaisimmaksi, jota animessa on koskaan tehty. Pelkästään tämän sarjan käsiksellä on täytynyt olla mittaa vähintään kymmeniä tai satoja tuhansia sivuja. Koko sarjassa ole laisinkaan filleriä tai turhaa haahuilua. Loppukin on huolella tehty ja se sitoo nätisti yhteen koko eeppisen saagan avoimet juonenpätkät.

Hahmoja tässä on niin paljon (satoja!), että tekijät ovat selvyyden vuoksi sisällyttäneet moniin kohtiin nimet tekstitettyinä. Tuotantoarvotkin ovat tällaiseksi sarjaksi poikkeuksellisen korkeat ja animaatio harvinaisen nättiä, musiikkina kuullaan enimmäkseen klassista ja oopperaa. Sanoisin, että hengeltään tämä on lähempänä alkuperäistä Star Wars -trilogiaa kuin kumpikaan Disneyn uusista saagan leffoista.

Kyllä tämä vaan maineensa veroinen eepos on; yksi kaikkien aikojen absoluuttisesti parhaista anime- ja tieteissarjoista. Te ette kuulkaas tiedä miten hyvä tämä on ennen kuin katsotte itse. Viime katselusta on sen verran aikaa, etten tätä ala nyt arvostelemaan. Siihen vaatii uusintakierroksen.

rating 100,000

05.04.2017 klo 22:17

Power Rangers: 1. tuotantokausi

Kyllä tämä vaan älyttömän nerokasta puupääviihdettä on, pulinat pois! Idea tässä on, että kokovartalosukkahousuihin pukeutuvat teinininjat vetelee kumipukuisia ukkeleita ja intergalaktisesta roskapöntöstä tullutta Rita Repulsaa lättyyn, välillä vedetään leluroboteilla ja dinosauruksillakin. Pituutta tällä sarjalla on kuin nälkävuodella, mutta onpahan pöljän upeaa viihdettä riittämiin ja vielä sopivan pienissä annoksissa.

rating 80,000

28.02.2017 klo 20:43

Gargoyles

Tämä saattaa olla Disneyn piirretyistä televisiosarjoista paras. Gargoyles oli Disneyn yritys haastaa piirrettyä Batmania ja tähän saatiin jopa samoja tekijöitä mukaan. Tarina siis kertoo nykyaikaan heräävistä keskiajan gargoileista ja näiden seikkailuista. Kohdeyleisöhän tällä on vanhemmat nuoret ja nuoret aikuiset. Erittäin hyvin kirjoitettu ja näytelty sarja. Näyttelijöistä etenkin Mass Effectin Andersonina ja John Carpenterin The Thingistä tunnettu Keith David on jotain aivan jäätävää, sillä miehellä on aivan uskomattoman seksikäs bassoääni. Sääli ettei tätä ilmeisesti saatu koskaan Suomeen.

rating 100,000

18.02.2017 klo 01:24

Bubblegum Crash

Melkein yhtä hyvä kuin alkuperäinen Bubblegum Crisis. Oleellisin ja käytännössä koko jatko-osan tuhonnut ero oli alkuperäisen johdosta supertähdeksi nousseen Kinuko Oomorin kieltäytyminen paluusta Prissin rooliin. Oomorin poisjäänti käytännössä tuhosi koko franchisen ja lopulta myös Kinun itsensä lyhyen, mutta hienon laulajanuran.

rating 80,000

11.02.2017 klo 01:42

Tikun ja Takun pelastuspartio

Hieno sarja. Muistan katsoneeni näitä aikoinaan moneen kertaan läpi, aina yhtä hyviä. Omat suosikkijaksot se hämärä kulttijakso ja muodonmuuttajaufojakso. Tunnusbiisi on omasta mielestäni yksi hienoimmista koskaan.

rating 80,000

06.02.2017 klo 20:53

Salatut elämät

Oma arvioni perustuu lähinnä ensimmäisiin kausiin, muutamiin satunnaisiin nähtyihin jaksoihin ja erilaisten remixien värikkääseen kirjoon. Onhan tämä nyt aivan luokatonta saastaa, mutta se viihdyttää ja sehän tässä on tärkeintä. Jarmo Kosken poisjäänti söi tätä sarjaa kyllä pahasti. Sen jälkeen kun Ipi lähtee, ei tätä varmaan kukaan enää katsokaan. Saisi vaan olla enemmän Ismon riehumista.

Salkkarit on täydellinen mestariteos, suomalaisen televisioviihteen graalin malja.

rating 100,000

06.02.2017 klo 11:41

Mobile Police Patlabor: The Early Days

Patlabor on kyllä kaikkien mecha-sarjojen ylivoimainen ykkönen. Koko jutun yksinkertainen nerokkuus piilee siinä, ettei sarjassa oikeastaan nähdä juurikaan tappelevia robotteja vaan pääpaino on timanttisessa käsikirjoituksessa, äärimmäisen uskottavissa tarinoissa ja henkilöhahmojen välisessä kemiassa. Ja sitten on välillä vähän niitä robotteja. Kenji Kawain musiikit on aina hienoja.

rating 100,000

05.02.2017 klo 23:05

Teini-ikäiset mutanttininjakilpikonnat

Uudempi Turtles on omasta mielestä sitä vanhaa paljon parempi, joskin älyttömän aliarvostettu. Oma katselukokemukseni tästä rajoittui silloin aikanaan muutamaan ensimmäiseen kauteen, mutta mitä olen kuullut niin sarja vain paranee edetessään. Dubitkin ovat kyllä loistotyötä ja parista kohtaa löytyy jopa hassuja viittauksia klassisiin elokuviin. Sitten on tietysti ne Usagi-jaksot.

rating 80,000

30.01.2017 klo 23:32

rating 100,000

29.01.2017 klo 22:12

Fullmetal Alchemist

Itse en koskaan oikein päässyt sisälle tähän ilmiöön. Meininki on hyvinkin perus animekikkailua alkemia-taika -teemalla ja ehkä vähän keskivertoa persoonallisemmalla otteella. Ei tämä kyllä ole mitään hirveän ihmeellistä tai syvällistä katseltavaa. Vieläköhän Fullmetal Alchemistia edes kukaan muistaa?

rating 60,000

28.01.2017 klo 22:56

Naruto

Kaikesta loputtomasta teinien hypetyksestä johtuen inhosin tätä sarjaa aluksi enkä suostunut sitä edes katsomaan ennen kuin tylsyys kävi kerran tarpeeksi luihin ja ytimiin. Ja eihän tämä mikään huono oikeastaan ole, mutta aivan luvattoman pitkä ja toisinaan vähän turhankin paljon itseään toistava. En tätä jaksanut katsoa loppuun asti ollenkaan, mutta minkä katsoin siitä pidin. Ei mikään mestariteos, mutta menettelee.

rating 80,000

27.01.2017 klo 19:32

Happy Tree Friends: Overkill

Muistan kun Happy Tree Friends ja rempseä gorehuumori oli nuorille täysin uusi juttu. Tämä oli joskus parasta ja hämärintä samaan aikaan. Harmittavasti touhu toistaa pitemmän päälle itseään eikä oikeastaan missään vaiheessa kehity tai etene yhtään mihinkään. Silti, kyllä äärimmäinen väkivalta ja gore hämäävän viattomalta näyttävässä piiretyssä silti jaksaa edelleen hekotuttaa.

rating 70,000

26.01.2017 klo 21:25

Death Note

Ei ollenkaan huono sarja, mutta alkuperäinen sarjakuva on sitä kaliiberia, ettei tämä voi millään sille vetää vertoja. Ei huono, mutta sarjakuva on tässäkin tapauksessa yksinkertaisesti parempi.

rating 70,000

26.01.2017 klo 21:22

Monster

Mahdollisesti uuden vuosituhannen parhaan sarjakuvan laimeampi televisiosovitus ei pärjää alkuunkaan sarjakuvan mahtavuudelle. Tätä voi suositella varauksetta vain niille, jotka eivät syystä tai toisesta pysty lukemaan sitä alkuperäisteosta.

rating 60,000

26.01.2017 klo 21:20

Inuyasha

Tätä tuli seurattua kyllä aikoinaan yllättävänkin antaumuksella. Toistaa jonkin verran itseään, muttei ollenkaan yhtä ärsyttävällä tavalla kuin sarjakuva, jonka olisi suonut loppuvan jo reilusti ennen puoltaväliä. Televisiosarja on parempi.

rating 80,000

18.01.2017 klo 00:29

South Park: 4. tuotantokausi

Sarjan tähänastisista kausista paras. Mielestäni South Park alkoi parantua hurjasti vasta viidennestä kaudesta eteen päin, tämä on vielä varsin kesyä kamaa. Itselleni tästä kaudesta on parhaiten jäänyt mieleen se avausjakso, missä esiteltiin Timmy ja pilkattiin Phil Collinsia. Muistan kun tämä tuli telkkarista ja yhtäkkiä kaikki alkoi heittää Phil Collins -läppää, jopa Pasilaan tehtiin yksi jakso siitä samasta läpästä. Alkuperäinen ideahan oli siinä, että Trey Parker ja Matt Stone oli ehdolla Oscariin South Park -elokuvan musiikeista ja hävisi Phil Collinsille. Taisi jätkiä kaikesta päätellen vähän hatuttaa. Ei ne kyllä huonolle hävinneet, ei sen puoleen.

rating 80,000

17.01.2017 klo 00:23

Star Wars: Droidit

Taidan olla ainut ihminen maailmassa, joka tämän sarjan sattuu vielä muistamaan. Tätähän näytettiin joskus 95-96 suomalaisessa televisiossa dubattuna. Ei mikään kaksinen mestariteos kyllä ollut, mutta hyvä sarjahan tämä. Droidit oli lisäksi itselleni ensimmäinen kosketus Star Warsiin.

rating 80,000

16.01.2017 klo 17:26

Masters of Horror: 1. tuotantokausi

Sarjan perusidea on ollut houkutella vanhoja kauhun veteraaneja jokaiseen jaksoon. Harmittavasti osa vanhan kaartin miehistä ei ole oikein ollut vedossa vuosikausiin ja taso heittelee jaksoittain rajusti. John Carpenterin ohjaama jakso oli valtava pettymys, samoin John Landisin. Dario Argenton ja Stuart Gordonin jaksot vastaavasti koko sarjan ylivoimaisesti parhaita. Mielestäni paras jakso sarjassa on Lovecraft -filmatisointi Unet noitatalossa, taisi olla heti toinen tai kolmas. Kokonaisuutena oikein hyvä sarja, muttei yllä Tales from the Cryptin kaltaiseen mahtavuuteen kuin ajoittain.

rating 80,000

16.01.2017 klo 12:26

Vintiöt Naked

En ole ikinä kyennyt ymmärtämään mitä joku voi Vintiöissä oikeasti nähdä. Suurimman osan ajasta koko sarjan sketsit ovat pelkkää sattumanvaraista mölinää ja ääntelyä, jota kaikki vajakit imitoi sitten mukana. Katsokaa ennemmin vaikka Pulkkista, Studio Julmahuvia ta Tabua.

rating 10,000

15.01.2017 klo 23:43

Serial Experiments: Lain

En muista montaa psykologista kauhua ja kyberpunkia yhdistelevää avantgarde-animea ikinä nähneeni, enkä edes toista samanlaista kuin Serial Experiment: Lain. Jos David Lynch tekisi animea, se todennäköisesti olisi jotain tämäntapaista. Nähtävää, koettavaa ja tulkittavaa ainakin riittää pitkiksi ajoiksi. Todella, todella uniikki sarja; yksi omista suosikeista.

rating 100,000

15.01.2017 klo 15:58

Taavi-tontun huikeat seikkailut

Erittäin onnistunut, hyvin kirjoitettu ja animoitu piirretty samalta espanjalaisfirmalta, jolta tuloo myös Maailman ympäri 80 päivässä, Sandokan ja Muskettikoirat. Luin äskettäin astetta perusteellisemman arvostelun ja huomasin, että tämä on paitsi erittäin hyvä sarja, myös äärimmäisen uskollinen alkuperäiskirjalle ja sen kuvitukselle, mahdollisesti yksi kaikkien aikojen lähdeuskollisimmista piirretyistä. Viimeinen jakso on legendaarinen. Tämän tekijöillä on ollut munaa.

rating 90,000

12.01.2017 klo 17:47

Matkalla dinosaurusten kanssa

Legendaarisimpia ja parhaita dokumenttisarjoja, joita on koskaan tehty. Aikoinaan tämän animaatio räjäytti pään ja ajaa edelleen asiansa erittäin hyvin. Varsinainen sisältö on rautaa, tätä taidetaankin vielä näyttää säännöllisesti meikäläisissä kouluissa.

rating 100,000

25.12.2016 klo 11:23

Pasila - 1. tuotantokausi

Varsin tyypillistä suomalaista nykykomediaa, eli kuraa. Kotimaista South Parkia on selvästi tässä lähdetty tekemään ja joitain irtovitsejäkin on sieltä yritetty kopioida suoraan, mutta harmittavasti tekjät eivät monestikaan näytä ymmärtäneen alkuperäisjuttujen ideoita. Ei naurata, mutta puuduttaa.

rating 40,000

23.12.2016 klo 21:57

Matka maapallon ympäri

Neon Genesis Evangelionin tekijöiden tuottama sarja, jonka on käsikirjoittanut itse Hayao Miyazaki. Mitä ihmettä täällä oikein tapahtuu!?

Vielä omituisempaa on, että tämä on joskus nähty myös suomessa ja dubattuna ilman että olisin siitä aiemmin ollut tietoinen. Tusinan verran jaksoja tullut toistaiseksi katsastettua ja Miyazakin kädenjälki näkyy. Vähän hitaasta ja tyhmähköstä alusta huolimatta pitäisi olla erittäin hyvää menoa. Joitain Laputan ideoita on kierrätetty siellä täällä.

Edit. Julkaisusta löytyi lisätietoa. Matka maapallon ympäri on ilmestynyt 1999 kahdella videokasetilla, mikä kattaa jaksot 1-7. Julkaisijana Futurefilm.

rating 90,000

04.12.2016 klo 00:36

The Joulukalenteri

Joulukalenterien ykkönen, ajaton klassikko.

rating 100,000

16.11.2016 klo 17:49

The Ren & Stimpy Show

Yksi kaikkien aikojen merkillisimmistä ja merkittävimmistä piirretyistä, aivan jäätävää nerokkuutta. Huumori tässä sarjassa on niin käsittämättömän kryptistä ja kahelia, että se on oikeasti jo todella hauskaa. Paras läppä koko sarjassa on mielestäni se kun erakoitunut Mr. Horse meinaa yhdessä jaksossa raiskata mursun. Mastermind sarjan takaa, John Kricfalusi on entisiä Ralph Bakshin ja Bob Clampettin oppilaita.

Muutamia juttuja, joita tässä täytyy huomioida:
- Ennen tätä piiretyt tehtiin pitkälti valmispaloista ja samoja kuvia kierrätettiin paljon. Tässä ei kierrätetä mitään vaan jokaiseen jaksoon ja kohtaukseen kehitetiin uusia ilmeitä ja eleitä loputtomasti. Yksittäisiä jaksoja saatettiin hioa vuoden päivät.
- Ennen tätä animaatio oli mahdollisimman halpaa ja tönkköä. Ainoastaan suut, silmät tai kädet animoitiin ja suurin osa kuvasta oli pelkkää stilliä. Tässä ei tehdä niin ollenkaan vaan liike on jatkuvaa.
- Ennen tätä suurin osa piirretyistä oli pelkkiä äärimmäisen tyhmennettyjä lelumainoksia, joihin tungettiin vielä jotain opettavaa sisältöäkin. Tämä ei mainosta mitään ja huumori on hyvinkin kieroa ja aikuista. Jos jotain niin tässä parodioidaan kaikkia edeltäviä piirrettyjä ja lelumainoksia.
- Ren & Stimpy show on äärimmäisen graafinen, likainen ja yököttävä sarja. Tuotannon aikaan 90-luvun alussa oli valloillaan täydellinen AIDS- ja tautihysteria.
- Tämä sarja Simpsoneiden kanssa mahdollisti täysin uudenlaisten aikuisemmalle yleisölle suunnattujen piirrettyjen laajemman tuotannon ja mursi vanhaa käsitystä piirretyistä jonain pikkulasten viihteenä.
- Tätä sarjaa ei oikeastaan ole käsikirjoitettu ollenkaan vaan lähinnä suunniteltu kuvina ja löyhillä storyboardeilla. Siksi sarja tuntuu niin ihanan kaoottiselta.
- Moni tämän sarjan tekijöistä on jatkanut tunnettujen animaatiosarjojen ja -elokuvien parissa, ja jatkaa yhä. Tämän sarjan tunnistettava tyyli oli yhteen aikaan kaikkialla. Jopa Kaikenkarvainen Charlie 2 on käynyt näiden tekijöiden käsissä.

Ilman tätä sarjaa ei olisi ollenkaan South Parkia, Kukkulan Kuningasta, Beavis & Buttheadia, Cow & Chickeniä, I am Weaselia, Paavo Pesusientä ja muita vastaavia.

rating 100,000

06.11.2016 klo 23:40

Robot Chicken - The Star Wars Special

Täydellistä nerokkuutta. Perinteinen Robot Chicken on jo itsessään timanttista tavaraa, mutta Star Wars Special on ehkä koko sarjan parasta antia.

rating 100,000

05.11.2016 klo 01:31

Prätkähiiret

Täysin tarpeeton reboot. Ei pärjää ensinkään alkuperäiselle klassikolle.

rating 20,000

02.11.2016 klo 16:42

Ritari Ässä: 1. tuotantokausi

Käkkäräpää, käkkäräpää, naisia metsästää!

rating 70,000

02.11.2016 klo 15:31

Katuhaukka

Melkoista höhää, mutta onpahan tässä ainakin Tangerine Dreamin tekemä vinkeä kasarisoundtrack. Katuhaukka lienee toiminut jonkinmoisena inspiraationa Prätkähiirille.

rating 40,000

31.10.2016 klo 21:16

Prätkähiiret: 3. tuotantokausi

"Parahin professori Nuikki. Tuhoa nuo mopomarsut heti!!11"
"Nuikki! Kuka tämä telkänpönttö on?"
"Hihaa! Me tuhottiin se leipiksen uus dildo!"

Oijoi! Uijuijui!

rating 100,000

31.10.2016 klo 21:14

rating 80,000

19.10.2016 klo 03:05

Back to the Future

Ihan kiva mutta siihen se jää. Tämä tuli muistaakseni aikoinaan niin huonoon aikaan keskellä päivää ettei kukaan tällaista koskaan katsonut.

rating 60,000

17.10.2016 klo 18:32

Kauhua kryptasta

Pahuksen kova sarja, etenkin kolme ensimmäistä kautta ovat kauttaaltaan huippulaatua. Omasta mielestäni paras jakso koko sarjassa on seitsemännen kauden viimeinen, nimeltä "Third Pig". Katsokaa niin tiedätte.

rating 90,000

13.10.2016 klo 12:38

Ash vs. Evil Dead: 2. tuotantokausi

Kahden jakson perusteella tämä saattaa olla ensimmäistä kautta parempi. Tällä kertaa ei turhaan haaskata aikaa hahmojen esittelyyn vaan mennään heti suoraan asiaan, verta ja gorea on ensimmäistä kautta enemmän. Ihan joka päivä ei näe Bruce Campbellia tappelemassa riivatun peräsuolen kanssa.

Kolmas jakso polkee ensimmäiset kaksikymmentä minuuttia täysin paikallaan eikä homma etene alkuunkaan ennen finaalia. Tähän mennessä sarjan kehnoin jakso.

rating 100,000

11.10.2016 klo 20:14

He-Man

Sekä vanha että uusi Hänmän katsottu ja onhan tämä nyt miljoona kertaa sitä alkuperäistä parempi, hands down.

rating 90,000

11.10.2016 klo 20:12

Bubblegum Crisis

Ei ehkä paras anime, mutta taatusti niitä tyylitajuisimpia. Bubblegum Crisis on vähän kuin yhdistelmä Blade Runneria, Miami Vicea, Streets of Firea ja kasarimusiikkivideoita. Sarjan pääosassa on palkkasoturyhmä Knight Sabers, joka taistelee isänniltään karanneita androideja vastaan. Animaatio on komeaa, musiikkivideomaisuuteen on panostettu valtavasti ja Gunsmith Catsista tutun Kenichi Sonodan luomat hahmot ovat varsin ihastuttavaa jälkeä.

rating 100,000

30.09.2016 klo 02:47

rating 100,000

28.09.2016 klo 01:04

Martial Law

Mitä Jackie Chan edellä, sitä Sammo Hung perässä. Käytännössä täysin sama idea kuin Rush Hourissa, mutta pienemmällä budjetilla tehtynä. Muistan katsoneeni koko sarjan silloin kuin se oli uusi, eikä taso oikeastaan missään vaiheessa ollut kovin kaksinen. Sammo on hieno mies.

rating 60,000

28.09.2016 klo 00:15

Hopeanuoli

Onhan tälläkin aivan omanlaisensa paikka suomalaisten sydämissä ja kotimaisessa populäärikulttuurissa yleensä. Muistan vielä kun mistään leikkaamattomista tai sarjakuvista ei vielä tiedetty mitään ja ne leikellyt videonraakileetkin tykitti niin vimmatusti. Joskus 2000-luvun alussa kun näki sen DVD-boksin ensimmäistä kertaa niin meinasi räjähtää pää. Niihin aikoihin bokseista jouti vielä maksamaan helposti satasen poikineen, mutta kyllä kannatti. Paljon on vettä virrannut niistä ajoista ja nykyään on suunnilleen kaikki jatko-osan jatko-osatkin suomennettu. Kannatti aikoinaan hankkia kaikki isolla rahalla ja japaniksi. Taidan olla tulossa vanhaksi.

rating 100,000

27.09.2016 klo 20:40

Sailor Moon

Parasta koko sarjassa on sen upea alkuvideo ja korvamatotunnari. Kaikki muu... plääh.

rating 40,000

27.09.2016 klo 19:15

Saint Seiya

Yksi kautta aikain stereotyyppisimmistä ja suosituimmista animeista. Sarjan perusjuonen ytimessä on pyhimyksiksi kutsuttu joukko sotureita, jotka taistelevat toisia pahoja sotureita vastaan. Saagan pääpahis on itse Paavi, joka tässä ei ole mikään vanha pasifisti vaan aito paha supersoturi keisari Palpatinen tyyliin. Rehellisesti sanottuna tämä on melkoisen aivotonta viihdettä ja itse siitä kiinostuinkin alunperin juuri hassun juonen vuoksi. Perinteiseen japanityyliin koko jutun ilmiselviä vahvuuksia ovat jokaisen jakson näyttävät ja jännittävät tappelukohtaukset, ikuisiksi ajoiksi tajuntaan jäävä tykki soundtrack sekä tietysti älyttömän hieno alkuvideo. Fist of the North Starin överimahtavuudesta kuintenkin jäädään jonkin verran. Hopeanuolen ääninäyttelijöitä muistan tästä löytäneenin jonkin verran jo ensimmäisestä kymmenestä jaksosta lähtien.

rating 80,000

27.09.2016 klo 19:05

Fist of the North Star

Tarina menee kaikessa yksinkertaisuudessaan näin: Kenshiro on post-apokalyptisessä maailmassa tarpova taistelulajimestariguru, joka panee jokaisessa jaksossa pahiksia solmuun mitä mielikuvituksellisimmilla tempuilla minuuttikaupalla kestävän örinän ja pullistelun säestämänä. Sarja toistaa välillä vähän itseään, mutta jaksaa siitä huolimatta viihdyttää äärimmäisen paljon. Tomoharu Katsumata on ohjannut tämän lisäksi mm. Hopeanuolen.

rating 100,000

26.09.2016 klo 21:48

Weed - Hopeanuolen Poika

En tiedä olenko katsonut ihan eri sarjaa, vai miksei omat fiilikseni eroaa muiden vastaavista niin pahuksen paljon. Weed on omasta mielestäni todella ala-arvoista kakkaa. Muistan vielä kun se oli vasta tuloillaan ja nyt edesmenneellä hopeanuolifoorumilla tätä hypetettiin kuin kuuta nousevaa ja lopulta petyttiin täydellisesti sen kamalaan halvanoloiseen jälkeen ja vapauksiin, joita se otti sarjakuvien suhteen. Itselläni on edelleen vanhasta kunnon Bemmun mangakaupasta hankkimani alkuperäinen sarjakuva japaniksi ja neljä ensimmäistä osaa englanniksi, ja luen niitä koska tahansa ennemmin kuin katson tätä sarjaa enää uudelleen. Ei näin.

rating 20,000

15.08.2016 klo 18:21

Thundercats

Thunder! Thunder! Thundercats! Hoooooouuu!!! Legendaarinen kasarisarja.

rating 80,000

15.07.2016 klo 23:32

Adventures of Sonic the Hedgehog

Järjetön ja sattumanvaraisesti sutaistu piirretty. Pari vuotta myöhemmin julkaistu Sonic Sat.am on miljoona kertaa parempi.

rating 50,000

09.05.2016 klo 03:04

Digimon

Pakkohan se on myöntää, että Digimon pesi Pokemonin televisiossa mennen tullen. Harmittavasti ne legendaarisen kamalat dubbaukset pilasivat koko sarjan suomalaisilta.

rating 60,000

09.05.2016 klo 03:00

Pokémon

Kyllähän tätä tuli joskus itsekin katsottua, mutta se innostus lopahti muistaakseni jo alle kolmenkymmenen jakson jälkeen kun sarjan taso alkoi dramaattisesti laskea koko ajan. Näin jälkikäteen kun tuota miettii, niin ei ne ensimmäisetkään mitään superhyviä olleet. Pokemoneissa parasta oli ne kortit ja pelit. Itsellä oli muistaakseni neljää, viittä korttia vaille kaikki ja valtavat pinot niitä muita.

rating 40,000

13.01.2016 klo 12:32

Tohtori Sykerö

Eihän tämän legendaarisempaa olekkaan. Happoa ja sieniä tätä sarjaa tehdessä on ainakin kulunut enemmän kuin laki sallii. Määttäsen Heikkikin on tavalliseen tapaansa mainiossa vireessä.

rating 100,000

13.01.2016 klo 12:30

Nalle Luppakorva

Klassikko. Heikki Määttäsen dubit rulettaa kuten aina.

rating 90,000

Edellinen sivu | 1 2 | Seuraava sivu