Brutus

Brutus

Käyttäjä, 38 fania

Brutus

Kyyninen ja huumorintajuton elitisti, suosikkielokuviesi suolistaja ja venäläis-marssilaisen prätkätrolliarmeijan ylipäällikkö. Harvinaisuuksien ja erikoisuuksien kaivelija, 2000-luvun amerikkalaisen elokuvateollisuuden, erityisesti supersankarielokuvien, Tom Cruisen kaltaisten "supertähtien", elämäm koululaisten, kirottujen ja saastaisten filistiinien sekä kaikkien muidenkin vannoutunut vihollinen, elinikäinen presidentti ja Brittiläisen imperiumin valloittaja Afrikassa yleisesti ja etenkin Ugandassa, Skotlannin viimeinen kuningas ja muutenkin ihan paska jätkä. Ja vielä ylpeä siitä.

Pyrin olemaan arvosteluissani mahdollisimman epäreilu ja harhaanjohtava. Kaikki elokuvat eivät voi olla mestariteoksia, mutta tietyt elokuvat nyt vain sattuvat sitä olemaan joten suut suppuun siellä.

Koska kliseet ja valmiit kaavat eivät yleensä tee elokuvasta erityisen kiinnostavia katsella tai arvostella (lue: Hollywood), itsellä etusijalla ovat kansainväliset klassikot sekä indie- ja art house -elokuvat.

Enkä sitten ainakaan kerää turhaa romua nurkkiini, etenkään elokuvia. Entisetkin joutaisi jo kaatikselle.

SUOSIKKIOHJAAJAT
Akira Kurosawa
Vittorio De Sica
Mihail Kalatozov
Kenji Mizoguchi
Alfred Hitchcock
Frantisek Vlácil
Fritz Lang
Yasujiro Ozu
Erich von Stroheim
Carl Theodor Dreyer
Mark Donskoi
Masaki Kobayashi
Terence Fisher
Luis Buñuel
Béla Tarr
Apichatpong Weerasethakul
Zoltán Fábri
Billy Wilder
Stanley Kubrick
Mikio Naruse
Mamoru Oshii

Rekisteröitynyt: 21.11.2009
Sukupuoli: Mies
Kotisivu: kinokammio.blogspot.fi
Paikkakunta: Turku
Harrastukset: Ironinen huumori, kaiken kuviteltavissa olevan ylianalysointi sekä ylipitkät käsistä karanneet elokuvamaratonit.

Karma: +1958

Käyttäjä on kirjoittanut 522 kommenttia. Keskimääräinen pistesaldo kommenttia kohden on +3,75.

6 keskustelunavausta
522 viestiä