Brutus

Brutus

Käyttäjä, 34 fania

Brutus

Turussa elelevä persaukinen opiskelija. Elokuvalliset erityiskiinnostuksen kohteet: kauhu, animaatio, scifi, camp, mykät, sekä erilaiset obskuurit taide- ja undergroundpätkät ja furryt. Älä kysy.

Tätä nykyä harrastan myös pitempien arvostelujen raapustelua. Pyrin mahdollisimman paljon nostamaan valokeilaan vähemmän tunnettuja sekä mielestäni aliarvostettuja elokuvia ja niiden tekijöitä. Kaiken kirjoitteluni pohjana ovat aina rehelliset mielipiteeni, en harrasta mielistelyä enkä kirjoita rahasta. Kaikki kirjoitukseni julkaistaan myös blogissani Kinokammiossa. Sikäli kun kirjoituksiini on jäänyt lapsuksia, on ne blogissa pyritty ainakin alustavasti korjaamaan.

“North american cinema is the only true weapon of mass destruction. It has achieved to convince the audience not only that it's the best possible cinema, but that it is the only.” -Arturo Ripstein

Rekisteröitynyt: 21.11.2009
Sukupuoli: Mies
Kotisivu: kinokammio.blogspot.fi
Paikkakunta: Turku
Harrastukset: Harrastuksiini kuuluu perseily, kitaran ja sekalaisten muiden instrumenttien soitto, musiikin sekä kaikenlaisen muunkin ääntelyn kuuntelu, sarjakuvien, kirjojen ja ajatusten lukeminen, itseopiskelu sekä muu epämääräinen puuhailu. Ja sitten tietysti on ne elokuvat. Nykyisin pidän myös kovasti kirjoittamisesta, yleensä aiheet tavalla tai toisella liikkuvat yllä mainittujen asioiden ympärillä.

Karma: +1332

Käyttäjä on kirjoittanut 362 kommenttia. Keskimääräinen pistesaldo kommenttia kohden on +3,68.

4 keskustelunavausta
362 viestiä