Beer Master

Beer Master

Käyttäjä, 19 fania

Parhaat länkkärit

1

Brokeback Mountain (2005)

Ang Leen paras leffa. Koskettava ja realistinen juoni, ja vaikka leffa hyppäsi välillä pitkiä aikajaksoja eteenpäin niin silti pysyin hyvin mukana. Onneksi loppu oli surullinen, hollywoodmainen "loppu hyvin kaikki hyvin" olisi pilannut koko elokuvan.

Brokeback Mountain rating 4,00

2

Klo 15:10 lähtö Yumaan (2007)

Tosi hyvä western. Näitä lisää kiitos...

Klo 15:10 lähtö Yumaan rating 3,70

3

Appaloosa (2008)

Kaupassa houkutus ostaa tämä elokuva on ollut suuri, mutta vihdoin se tuli myös telkkarista. Ed Harris oli löytänyt kyllä loistavan castin, pääosassa realistisuus joka veti lostavan roolin.

Appaloosa rating 3,21

4

Kova kuin kivi (2010)

Hyvä länkkäri. Genre kuin genre, Coenin veljeksiltä tulee aina laatukamaa.

Kova kuin kivi rating 3,77

5

Django Unchained (2012)

Mullakin odotukset korkealla...

Django Unchained rating 4,09

6

Miljoona tapaa kuolla lännessä (2014)

Huumori oli yhtä hauskaa kuin mitä Family Guyssa olen tottunut näkemään. Myös julkkisten jatkuvaa cameotulvaa oli hulvatonta seurata. Jamie Foxx Djangon roolissa oli paras.

Miljoona tapaa kuolla lännessä rating 2,84

7

The Hateful Eight (2015)

Odotin toimintamättöä Djangon tyyliin, mutta tästähän muodostuikin jännittävä murhamysteeri. Pitkät dialogijaksot ja veriset tapot oli jälleen mukana Tarantinon tyyliin, ja ne sopivat juoneen eivätkä tuntuneet päälleliimatuilta. Aivan viittä tähteä en voi antaa sillä osa hahmoista oli pikkaisen epäomaperäisiä, vaikka näyttelijät hyvät roolit vetivätkin.

The Hateful Eight rating 3,82

8

The Magnificent Seven (2016)

Hieman ihmetytti miten hitaasti leffa lähti käyntiin sillä juoni on todella yksinkertainen ja mitään sen syvempiä pohdintoja ei nähdä. Odotus kuitenkin kannatti sillä viimeinen puolituntinen on armotonta non-stop toimintaa jossa luoteja ei säästellä. Chris Pratt, Byung-hun Lee ja se intiaani olivat suosikkejani. Vaikka olisin alkuperäisen leffan nähnyt niin tuskin silti olisin neljää tähteä vähempää antanut, sen verran viihdyttävän paketin on Fuqua kasannut.

The Magnificent Seven rating 3,27