Ylläpito ja tekniikka
Foorumin päävalikkoon › Ylläpito ja tekniikka › Porttikieltoja
Porttikieltoja
Edellinen sivu | 1 2 3 4 | Seuraava sivu
arskaYlläpitäjä |
04.01.04 klo 02:42 - linkitä tähän kommenttiin: # Käyttäjä luumu88 on soittanut poskea sen verran että porttikielto napsahti. Myös luumu on pois kuvioista, koska kyseessä on selkeästi sama kaveri. Turha yrittää muuten edes luoda eri nimistä käyttäjää, IP:t on myös porttikiellossa. Jos kiinnostaa joskus liittyä joukkoon asialinjalla niin käyttäjätunnuksen saa takaisin lupaamalla käyttäytyä. Viestiä voi lähettää osoitteeseen info@leffatykki.com. Sovitaanko niin ettei lähdetä noihin provoihin mukaan kommentoimaan. Ilmoitelkaa vaikka mulle yksityisviestillä sopimattomasta käytöksestä, joka vaatii mielestänne tunnarin hyllyttämistä tai jotain toimenpiteitä. |
OneNiceUserKäyttäjä |
04.01.04 klo 10:39 - linkitä tähän kommenttiin: #
Mä voin ainakin ilmoitella yksityisviestillä, tommosista älyttömistä viesteistä, jos satun huomaamaan. |
ViisasKäyttäjä |
04.01.04 klo 10:55 - linkitä tähän kommenttiin: # Poistetaanko niiden viestit foorumia rumentamasta ? |
arskaYlläpitäjä |
04.01.04 klo 13:02 - linkitä tähän kommenttiin: # Joo, poistetaan. Jos niihin lähdetään kommentoimaan niin poisto-operaatio muuttuu aina työläämmäksi. Siksi olisi hyvä jos siitä pidättäytyisi kokonaan. |
John LennonjohtoKäyttäjä ![]() |
08.01.04 klo 14:56 - linkitä tähän kommenttiin: #
No, pakko myöntää minunkin, ison miehen että tollanen provosointi on hiukan lapsellista, itse kun siihen syylisstyin. Koitetaan välttää tällä suunnalla jatkossa. |
arskaYlläpitäjä |
17.08.05 klo 22:38 - linkitä tähän kommenttiin: # Porttikielto napsahti nimimerkeille kivalle kaveri ja hymiöhemmo (hymiö, hymiö, hymiö...) Jos se nimimerkeillä leikkiminen ei lopu niin pistetään koko IP banniin. Sen jälkeen kyseinen henkilö ei pääse tänne enää ollenkaan, koskaan eikä ikinä. Sinä itse tiedät ketä tarkoitan. Nyt aletaan siivoilemaan turhat jätkät pois. Ole varuillasi jos koet olevasi turha jätkä! |
arskaYlläpitäjä |
27.08.05 klo 23:47 - linkitä tähän kommenttiin: # Samuli Ruuti nimimerkille porttikielto. Suunsoitto ja nimimerkeillä pelleily loppuu nyt. Varoitimme jo edellisessä viestissä asiasta. Seuraava porttikielto on melko lähellä. Blogataan IP seuraavaksi jos homma ei rauhoitu. |
arskaYlläpitäjä |
18.01.06 klo 20:53 - linkitä tähän kommenttiin: # Larrylle tuli porttikielto usemman pitkäaikaisen tykkiläisen vetoomuksesta. Rajansa sentään kaikella. Samasta IP:Stä kirjoittelee nimeltämainitsematon kohtuullisen pitkän aikaa foorumissa vaikuttanut henkilö. IP jätettiin toistaiseksi bannaamatta. Jos ilmenee uusi alter ego niin silloin menee koko IP bannniin ja takaisin pääsee vain vaihtamalla nettiliittymää. Tarkkailun alla on edelleen pari tyyppiä. Kannattaa hiukan miettiä mitä kirjoittelee. Netiketistä selviää mitkä asiat voi johtaa näihin porttikieltoihin. |
AmeKäyttäjä |
18.01.06 klo 22:27 - linkitä tähän kommenttiin: # Saako moden oikat jos vasikoi tarpeeksi porukkaa? |
KustaaYlläpitäjä |
19.01.06 klo 12:32 - linkitä tähän kommenttiin: #
EI |
JarkkoKKäyttäjä |
23.01.06 klo 02:31 - linkitä tähän kommenttiin: #
NosokiTähtääjä |
05.02.06 klo 18:08 - linkitä tähän kommenttiin: # Ehkä joku jossain muualla jo sanonut/huomannut tämän, mutta ajattelin ilmoittaa noista viimepäivinä liittyneistä "spämmiboteista". Ainakin muilla foorumeilla tuollaiset tarkottavat käyttäjien mailiosotteita skannaavia mainostajia, joista ei sitten ole loppujen lopuksi kuin haittaa. |
SpaceCadet1Käyttäjä |
07.02.06 klo 12:55 - linkitä tähän kommenttiin: #
VilleTähtääjä |
07.02.06 klo 20:54 - linkitä tähän kommenttiin: #
Ainakin tuo Eurobil-hemmo poistetiin melko pikaisesti. Ei tainnut mennä montaa tuntia. |
Jope PitkävihaKäyttäjä ![]() |
24.05.06 klo 19:55 - linkitä tähän kommenttiin: #
En nyt ole varma onko kyseessä "spämmibotteja", mutta foorumiin on rekisteröitynyt parin viikon aikana aika monta nollapostaajaa, joilla jokaisella on amerikkalainen kauppakotisivu, ja yhdellä, tällä uusimmalla on kotisivunaan pornosaitti. |
VilleTähtääjä |
24.05.06 klo 20:03 - linkitä tähän kommenttiin: # Varmaan on aika paljon reksiteröityneitä, joilla on linkki johonkin mainossivulle. Tuo pornosivun tarjoaja ainakin voitaisiin poistaa. Ei oikein sovi näille sivuille. Ties vaikka olisi joku suorannainen häirikkö. |
arskaYlläpitäjä |
19.07.06 klo 21:17 - linkitä tähän kommenttiin: # Nelisilmän ja Larryn tunnarit on hyllytetty ja IP-osoitteet bannattu. Vihaan ja väkivaltaan yllyttävät viestit eivät kuulu tänne leffafoorumille. Kyseisten nimimerkkien käytöksestä on tullut pidemmän aikaa valituksia useammalta foorumilaiselta, siksi päädyimme tähän ratkaisuun. |
arskaYlläpitäjä |
05.08.06 klo 13:05 - linkitä tähän kommenttiin: # Porttikielto nimimerkille: Mother Nature's Whore Kyseisen nimimerkin käytöksestä on tullut valituksia useammalta foorumilaiselta, siksi päädyimme tähän ratkaisuun. Kyseessä on 99% todennäköisyydellä sama henkilö joka bannattiin tuossa aiemmin. Lue ylempi viesti. Toivomme että kirjoittaja löytää jonkun toisen foorumin, jossa voi jakaa ajatuksiaan samahenkisen ajatusmaailman omaavien ihmisten kanssa. Täältä niitä ei taida löytyä. |
arskaYlläpitäjä |
25.05.08 klo 12:30 - linkitä tähän kommenttiin: # Useammalta käyttäjältä on tullut valitusta "Leffamaster" nimisestä käyttäjästä ja olemme seuranneet itsekkin tilannetta. Koitimme kontaktoida Leffamasterin profiilin sähköpostiin ja koska se ei ollut oikea osoite niin ajatusten vaihto ei ollut mahdollista että olisiko asialle ollut tehtävissä jotain. Tunnus on jäädytetty. Katsotaan joskus myöhemmin uusiksi. IP-osoite on ylläpidon tiedossa ja kone/käyttäjän oikeat tiedot ei ole hankalaa selvittää. Toivottavasti ei tarvitse mennä tämän pidemmälle ja asia jää tähän. Järki käteen viestittelyssä, ei kai realimaailmankaan kavereille ja vastaantulijoille olla soittamassa poskea koko ajan ja laukomassa päättömyyksiä joista ei saa mitään irti. Muistutukseksi. Foorumin netiketti löytyy täältä: Sivuston sääntöjä ja muita kysymyksiä on kerätty tähän: |
DocKäyttäjä |
25.05.08 klo 12:58 - linkitä tähän kommenttiin: # Tuo Netiketti olisi ehkä hyvä saada ihan pysyväksi linkiksi tuohon samaan palkkiin missä on "Uudet viestit", "Kategoriat" ja "Haku" etc. |
Edellinen sivu | 1 2 3 4 | Seuraava sivu