Töllötin... [TV]
Foorumin päävalikkoon › Töllötin... [TV] › Yle Teeman elokuvat
Yle Teeman elokuvat
Low RiderKäyttäjä ![]() |
10.06.05 klo 18:36 - linkitä tähän kommenttiin: # Ne joilla digiboksi löytyy, voisivat aina tänne topicciin käydä laittamassa muistutusta jostain katsomisen arvoisesta elokuvasta, ettei satu ikäviä unohtamisia. Juhlat oli tarkoitus katsoa, mutta kun Teeman elokuvia ei juurikaan mainosteta missään lehdissä, niin ne jää monesti katsomatta. Täällä siis linkki Yle Teeman elokuvasivulle, josta näkee ajankohtaisen elokuvaohjelmiston: Tuon sivun oikealta palstalta "Tiesitkö että..." -otsikon alaisuudesta löytyy kesän elokuvaohjelmisto kokonaisuudessaan. KINO INTO [www.yle.fi] KINO KAUKO [www.yle.fi] KINO KLASSIKKO [www.yle.fi] KINO KYÖPELI [www.yle.fi] -------------------------------------------------------------------- Must-see settiä siis luvassa. Kino Innon elokuvat tulee varmasti katsastettua kaikki, sen verran kovaa tavaraa on luvassa. Ja tässa vaiheessa jo muistutus: Elokuussa Kino Kyöpeli esittää loistavan trillerimysteerin Les Diaboliques, joka kaikkien tulisi ehdottomasti katsastaa! |
Hush-hushKäyttäjä |
10.06.05 klo 19:20 - linkitä tähän kommenttiin: # Joo kyllä tuo kesäohjelmistolistaus piti tutkia läpi heti kun sen Teeman sivuilla huomasin, ja ihan hyvältä tuo taas näyttää. Useimmat kiintoisimmista rainoista näyttäisi tosiaan taas olevan Kino Into -paikalla, mutta varmasti tulee katsottua paljon muitakin. Harold Lloydkin on sentään ihan hupaisa verrattuna Chapliniin ja Buster Keatoniin... Sittenhän sieltä tulee myös "Dennis Potterin laatusarjoja" [www.yle.fi], joista ajattelin yrittää muistaa katsoa Cold Lazaruksen |
DELETED![]() |
16.06.05 klo 15:33 - linkitä tähän kommenttiin: # DELETED |
mokomaKäyttäjä |
16.06.05 klo 22:09 - linkitä tähän kommenttiin: # Kyllä yle teema kanavalta tulee mielenkiintoisiakin lehvoja. |
ArviomiesKäyttäjä |
18.06.05 klo 16:11 - linkitä tähän kommenttiin: # Itellä ei teemakanavat näy, mutta Hesarista tulee seurattua mitä leffoja tulee missattua. |
IdigN1Tähtääjä |
18.06.05 klo 17:07 - linkitä tähän kommenttiin: # Selittäkää tyhmälle mikä on YLE teema? Siis ei ole yle 1 tai yle 2? Vaan mikä ja näkyy missä?Kaapelissa? |
NebbKäyttäjä |
18.06.05 klo 18:05 - linkitä tähän kommenttiin: # ^YLEn digikanavahan se on kaikelle kulttuurisälälle eli boxin hankkimalla näkyy. |
Hush-hushKäyttäjä |
27.07.05 klo 15:31 - linkitä tähän kommenttiin: # Olisikohan tarpeellista perustaa syysleffoille uusi ketju, vai kannattaisikohan tätä vain käyttää jatkossakin Teeman leffoille? Meinaan, ÄÄRIMMÄISEN KOVAA kamaa tulossa, luulisi vähintäänkin jokaisen japanilaisklassikoista kiinnostuneen jo miettimään uudelleen onko se mikä sata euroa nyt onkaan niin kovin paha hinta semmosesta hömpötyksestä kuin digiboxi. Kurosawan leffoista neljä viimeisenä esitettävää olen jo nähnyt, mutta muuten Klassikolta tulee ainakin mulle täysin näkemätöntä materiaalia. |
ThokeTykittäjä |
27.07.05 klo 15:51 - linkitä tähän kommenttiin: #
MigeloKäyttäjä |
27.07.05 klo 15:54 - linkitä tähän kommenttiin: #
Kyllä. Ja sunnuntai-ilta on ihan hyvä ajankohta katsoa loistoleffoja. |
TulikettuKäyttäjä |
27.07.05 klo 16:15 - linkitä tähän kommenttiin: # Jes, Kurosawaa tulee oikein kunnolla! Myöskin osa noista Kino Kaukon elokuvista vaikuttaa oikein hyvältä. |
Low RiderKäyttäjä ![]() |
27.07.05 klo 17:18 - linkitä tähän kommenttiin: # Hitto minkälaista settiä! Ainakin nämä tulee varmasti katsottua/nauhoitettua (lihavoidut löytyvät myös 1001 Movies -listalta): 30.7. Red Psalm + erinäisiä goottikauhuja, seksploitaatioita, Ozun ja Kurosawan teoksia ja kulttielokuvia. Les Diaboliquesin, Seitsemän samuraita ja Night of the Living Deadin olen noista jo nähnyt, mutta kaikki ovat sen verran tasokkaita elokuvia, että uusintakatselu ei ole laisinkaan pahitteeksi. Toivottavasti nyt vaan esittäisivät tuosta Elävien kuolleiden yöstä sen alkuperäisen version. |
CuomiTähtääjä |
27.07.05 klo 19:58 - linkitä tähän kommenttiin: # Aika kovaa settiä kyllä. Ikirun voisi ainakin kattoa. Niin ja miksei toki muitakin.... |
Hush-hushKäyttäjä |
27.07.05 klo 20:17 - linkitä tähän kommenttiin: # Täytyy vielä erikseen mainita, että Ikirun esitysajankohta ei varmaan paljon elokuvalle sopivampi voisi olla, toimii varmasti joululeffana. Elävien kuolleiden yö näyttäis olevan juuri niitä uusintoja eli alkuperäinen. [www.yle.fi] |
NebbKäyttäjä |
14.12.05 klo 10:57 - linkitä tähän kommenttiin: # Yle Teema Kino Into Kevät 2006 12.1. Krokotiili (Ag-o/Crocodile, Etelä-Korea 1996) Jälleen Teema osoittaa olevansa paras ja mielenkiintoisin kanava. Suurinosa tulee varmastikin nauhoitettua ja katsottua. Varsinkin nuo tsekkiläiset sci-fit kiinnostavat, unohtamattakaan Kim Ki-dukin leffoja. Perinteiset jenkkikauhuilut menevät tietysti aina. Hyvä Teema! |
TolppanenKäyttäjä |
14.12.05 klo 14:25 - linkitä tähän kommenttiin: #
Joo, hyviä elokuvia sieltä tulee, monia sellaisiakin klassikoita, joita ei välttämättä tule tavallisilta kanavilta. Ainoa miinus, ettei niissä leffoissa ole suomitekstejä. |
14.12.05 klo 15:30 - linkitä tähän kommenttiin: #
Noi Kino Into -leffat on taas semmoisia että eiköhän suunnilleen kaikki tule katsottua. Kummallista miten vähän huomiota noi ja muutkin Teeman leffat saavat, vaikka anti-Hollywood-suuntaus on suosiossa täälläkin. Muutenkin on tosi hyvä että esitetään elokuvia, joita ei löydy vuokrattavaksi litroittain lähimmästä Makuunista ja myytäväksi Anttilasta. Toivottavasti ovat muillekin ohjelmapaikoille saaneet hyvää tavaraa! |
TolppanenKäyttäjä |
14.12.05 klo 15:49 - linkitä tähän kommenttiin: # ^No ei ainakaan siinä viime viikolla tulleessa Night Of The Living Deadissa ollut minkäänlaisia subeja. En sitten tiedä miksi. Kyllä minusta pitäisi tekstit laittaa, kun elokuvan nimikin oli suomennettu ohjelmalistaan. |
14.12.05 klo 16:19 - linkitä tähän kommenttiin: #
14.12.05 klo 16:58 - linkitä tähän kommenttiin: #