Mitä mielenkiintoisia sarjoja on tekeillä/suunnitteilla?
Foorumin päävalikkoon › Töllötin... [TV] › Mitä mielenkiintoisia sarjoja on tekeillä/suunnitteilla?
Edellinen sivu | 1 | Seuraava sivu
kerpeleKäyttäjä |
12.08.09 klo 16:22 - linkitä tähän kommenttiin: # Topicin nimi kertonee kaiken, eli keskustelua tulevista tv-sarjoista. Robert Kirkmanin kirjoittamasta ja Tony Mooren (#1-6) ja Charlie Adlardin (#7-) piirtämästä The Walking Dead -zombiesarjakuvasta on suunnitteilla tv-sarja amerikkalaiselle kaapelikanavalle AMC:lle.
Linkki [www.variety.com] Odotukset ovat maltillisen kovat, koska jos Darabont pysyttelee suht uskollisena lähdemateriaalille ja rooleihin saadaan edes kohtalaiset näyttelijät, voi luvassa olla jotain todella erinomaista. AMC on, kuten esim. HBO, vapaa USA:n tiukasta tv-sensuurista ja tuskinpa äärimmäisen väkivaltaista, raakaa ja synkkää TWD:tä voitaisikaan menestyksekkäästi kääntää millekään NBC:n tai CBS:n tapaiselle peruskanavalle. Juonikuvaus wikipediasta: The Walking Dead is centered around Rick, a small-town police officer from Cynthiana, Kentucky, his family, and a number of other survivors who have banded together in order to survive after the world is overrun with zombies. As the series progresses, the characters become more developed, and their personalities shift under the stress of a zombie apocalypse. Fighting growing despair — and sometimes each other — the group searches for a secure location which they can finally call home. |
KivilärviKäyttäjä |
12.08.09 klo 19:55 - linkitä tähän kommenttiin: # Olen valtava (lue lihava) Kids In The Hall-fani - välillä tuntuu, että olen Suomen ainoa, niisk - ja viime vuonna ryhmä ilmoitti, että uusi Kids In The Hall-sarja on suunnitteilla. Projekti kulkee nimellä Death Comes To Town ja KITH-jäsen Kevin McDonald on luonnehtinut sarjaa "Juuret-sarjan komediaversioksi"!! Wikipediasta löydätte tarkempaa tietoa Kids In The Hallista ja youtubesta löytyy kymmeniä sketsejä eli ei muuta kuin katsomaan. |
JuggerKäyttäjä |
12.08.09 klo 22:32 - linkitä tähän kommenttiin: # Game of Thrones (HBO) Pistetäänpä tällekin lopulta oma ketju pystyyn nyt, kun tietoja näyttelijävalinnoista on alkanut valumaan. George R. R. Martinin huikea fantasia A Song of Ice and Fire on siis kääntymässä tv-sarjaksi HBO:n toimesta. Luvassa olisi yksi kausi per kirja, jos (kunhan) yhtiö vain vahvistaa sarjan tuotannon. Toistaiseksi täysin varmaa on ainoastaan pilotti, jonka kuvaukset alkavat lokakuussa Pohjois-Irlannissa. Kuvauksia tehdään myös Marokossa. Pilotin ohjaa Tom McCarthy, joka on ohjannut elokuvat The Station Agent ja The Visitor. Sarjan luojina, tuottajina ja käsikirjoittajina toimivat David Benioff ja Dan Weiss. Näyttelijöiden osalta on tehty jo seuraavat valinnat: Sean Bean - Ned Stark Jennifer Ehle - Catelyn Tully Stark (lisätty 4.8.09) Dinklage vahvistettiin jo toukokuussa, mutta muiden kohdalta tuli tietoa vasta eilen (19.7.09), kun Hollywood Reporter julkaisi jutun Sean Beanin valinnasta ja sen jälkeen Martinkin vahvisti heidät omassa blogissaan (ks. alla). Tarinasta ei tietenkään kannata paljoa puhua tässä vaiheessa, koska kirjasarjaa lukeneet tietävät kyllä mistä mestariteoksesta on kyse, ja sitä lukemattomille asian pystyy korjaamaan helposti kirjaston/kirjakaupan kautta. Sanotaan kuitenkin, että kyseessä on realistista, historiallisella otteella kerrottua keskiaikaishenkistä fantasiaa, jossa magian osuus on hieman tolkienmaisesti aluksi vähäinen. Realistisuus ilmenee ennen kaikkea päähenkilöiden kuolemilla, joten kannattaa varautua siihen, että päähenkilöt eivät välttämättä selviä tiukoista paikoista. Luvassa on myös seksiä ja väkivaltaa, luonnollisesti. Martin on mukana tuotannossa vastaavana tuottajana ja tulee käsikirjoittamaan yhden osan per kausi, ja hänen mukaansa sarjasta tulee uskollinen kirjasarjan tarinalle. Olen lukenut pilotin käsikirjoituksen (sen version mikä on netistä saatavilla, ei siis välttämättä lopullinen kuvausversio) ja se ainakin on erittäin lupaava. Ainoa varsinainen uhka sarjan toteutumiselle on mielestäni tuotannon hinta, mutta 12 osaa per kausi ei pitäisi olla mahdotonta HBO:lle, varsinkin kun BBC on joidenkin lähteiden mukaan mukana tuotannossa taloudellisesti. Omalla kohdallani odotukset sarjan suhteen ovat olleet jo pitkään taivaissa, ja uskon vankasti luvassa olevan yhden merkittävimmän ja mielenkiintoisimman tv-sarjan ikinä. Asiaan vaikuttaa luonnollisesti suhtautumiseni kirjasarjaan, joka on mielestäni paras (fantasia)tarina koskaan. Toivon mukaan Martin ei tee Jordaneja ja saa tarinan loppuun. Laitetaan loppuun vielä muutama linkki, mistä voi seurata sarjan kehittymistä ennen kuin se lopulta päätyy amerikan serkulle ja sitä kautta murojenkin katsottavaksi (olettaen, että suurimmalla osalla ei ole mahdollisuutta tilata HBO:ta tai BBC:tä): Winter Is Coming - News and rumors about HBO's Game of Thrones Lainasin kyseisen viestin muropaketista. Alkp viesti: http://murobbs.plaza.fi/t...221-game-thrones-hbo.html |
JuggerKäyttäjä |
12.08.09 klo 22:41 - linkitä tähän kommenttiin: # Spartacus Blood and Sand (2010) Elikkäs jonkilainen gladiaattoreista kertova sarjakin on alkamassa. Muuta en tiedäkkään kyseisestä sarjasta mutta traileri oli näyttävän näköinen ja toi mieleen 300 leffan. |
barrosKäyttäjä |
26.08.09 klo 03:03 - linkitä tähän kommenttiin: # Human Target Ensi vuoden tammikuussa v. 2010 alkava mielenkiintoinen uutuussarja FOX:ilta, jossa näyttelevät mm. Watcmenistä tutut Jackie Earle Haley, Danny Glover elokuvista Lethal Weapon ja Saw sekä Tricia Helfer - Battlestar Galactican hottis Number Six. Simon Westin ohjaama Draama/Rikos/Seikkailu sarjassa päähenkilöt Chance ja pariensa Winstonin ja Guerreron (Haley) ilmeisesti suojelevat asiakkaitaan, jotka ovat hengenvaarassa kuolla. Myös Chancen menneisyys on mysteeri, josta kukaan ei ole tietoinen varmasti ja joka pala palalta ratkeaa juonen edetessä jokaisen tavan jakson verran peruskaavalla. Eli siinä suojeltu asiakas palkkaa ilmeisesti Chancen tiimin henkivartijakseen erilaisissa olosuhteissa tietenkin toisiinsa verrattuina. Tähän kytkeytyvät pankkiin liittyvät ja eri yritysten johtohahmoihin liittyvät kavaluudet siis oletuksena. DC Comics on ennen sarjaa vääntänyt tämän lisäksi novellina ja sarjakuvana. |
T-800Käyttäjä |
26.08.09 klo 18:01 - linkitä tähän kommenttiin: # Game of Thronesest kyllä rupean katsomaan. Kuulosti todella hyvältä. Muutenkin HBO:n sarjat ovat olleet loistavia. Oz, Sopranos, Rooma, Entourage, Deadwood... Toivottavasti tämä saa puhtaat peperit. LOST sarjan viimeinen kausi alkaa ensi vuoden alussa. Ja ne kaikki, jotka viidenne kauden ovat nähneet tietävät, että mikään ei ole enää varmaa. Itse odotan tätä helkkaristi. Dexterin uusi neljäs kausi alkaa syyskuulla. Kantsii ruveta katsomaan. Tai ainakin USA:ssa alkaa. Itse en Suomen telkkarin hidasta esittämistä katso. |
T-800Käyttäjä |
08.09.09 klo 15:32 - linkitä tähän kommenttiin: # http://www.filmifin.com/F...en.php?site=filmi&id=3901 Kyllä kiinnostaa ja kun tekijät ovat tuota luokkaa taitaa tulla yksi helkkarin kova sarja tulossa. 11 jaksoa on aika vähän, mutta enpä enempää hakuaisikkaan. Yleensäkkiin HBO:n sarjoissa jaksoja on siihen 10 molemmin puolin saatu, mutta laadukasta kamaa on aina ollutkin. OZ ja Sopranos, joka jatkuu tällä viikolla YLE 2 kanavalla perjantaina. |
X-tyyppiModeraattori 1105 viestiä |
02.10.09 klo 18:08 - linkitä tähän kommenttiin: # Loppuvuodesta ilmestyvä Guy Ritchie-panostus Sherlock Holmes-tarinoihin lienee lähempänä musiikkivideota kuin vakavaa, hahmon fyysisesti muutenkin kuin nyrkkitappelussa ottavaa uudelleentulkintaa (jota siis tuli odotettua), mutta se ei tarkoittaisi etteikö uusia Sherlock-kandidaatteja hypääisi esiin. Ytimmekkäästi nimellä Sherlock [en.wikipedia.org] kulkeva projekti on kuvaus ... noh, tuskinpa tähän huomauttetavaa, ja siksi kiintoisuudet löytyvät cast 'n crew'sta. Nimihenkilöä esittää täysi tuntemattomuus Benedict Cumberbatch, mutta Watsonia esittää jo Konttorista tuttu Martin Freeman. Ikävä kyllä en saa sovitettua Freemania rooliin, koska hänen nimensä mainitseminen saa ajattelemaan Freemanin ilmettä Linnunradan kannessa.
Ja sitten innostaja: sarjan luojina Steven Moffat ja Mark Gatiss. Ensin mainittu on siirtänyt tohtori Jekyllin nykypäivään, ja ottaa viidennelle kaudelle briteissä ensi vuonna etenevän Doctor Whon vastuualueekseen. Moffatin käsialaa ovat myös Suomessa nähdyn ykköskauden paras jakso, Empty Child. Netistä kakkoskautta yhden, Moffatin kirjoittaman jakson (Girl in a Fireplace) katsoneena ja Jekyllistäkin tykänneenä voin sanoa että kaverilla riittää talenttia. Markl Gatiss sen sijaan on vastuussa mm. kunnon suosioon nousseen brittihupailun League of Gentlemen kirjoittamisesta, ja on ehtinyt myös kameran edessä pyörimään. Yhdessä herrat siis pistävät puhtia Sherlock Holmesin tutkimuksiin. 60-minuuttisen pilotin nähtyä BBC tilasi kolme puolitoistatuntista lisäjaksoa. Toivottavasti Yle on jälleen valppaana, kuten yleensä BBC-tuotannon suhteen. Sitten hiukan JJ Abramsia, joka palaa vakoilun pariin [www.tv.com], siis jo tuotannossa olevan MI nelosen lisäksi. Alias -hitin jälkeen lähdetään kai Mr & Mrs Smith -suuntaan. Sarja keskittyy vakoilupariskunnan elämään. Kuinka kauan Abrams pystyy jatkamaan hittikulkuaan? Ainakin tuotantoyhtiöt olivat vielä nimeämättömästä sarjasta kiinnostuneita kunnon tarjouskilpaa myöten. |
T-800Käyttäjä |
09.11.09 klo 17:21 - linkitä tähän kommenttiin: # Band of Brothers eli Taistelutoverit saavat seuraajansa. The Pacific: http://www.imdb.com/title/tt0374463/ ja traileri: http://www.youtube.com/watch?v=e99B80crU3E Siis tässä on kyllä paras sarja ensi vuodeksi. Tyylin tulee olemaan sama kuin Band of Brothers sarjassa, eli rajua sotaa, sekä tunteisiin vetoavaa draamaa. |
T-800Käyttäjä |
19.11.09 klo 16:08 - linkitä tähän kommenttiin: # http://www.filmifin.com/F...hp?site=filmi&id=4082 Uusi traileri The Pacific sarjasta. Meininki näyttäisi olevan juuri sitä mitä pitääkin sota kohtauksissa. Tosin onko se nyt edes ihme? Saving Private Ryan ja Band Of Brothers ovat sota kuvastoltaan kiitettävän aitoa, joten miksei tämäkin. Ensi vuoden kovin minisarja. EDIT: Parempi laatuinen traileri: http://www.youtube.com/watch?v=noUJHcdX6KU |
ElotikkaKäyttäjä |
20.11.09 klo 23:37 - linkitä tähän kommenttiin: # Langalla-sarjan luoja ja käsikirjoittaja David Simon on ottanut jälleen kynänsä kauniiseen käteen tehdäkseen tv-sarjan muusikoista, jotka elävät hurrikaani Katrinan jälkeisessä New Orleansissa. HBO:n "Treme" alkaa Yhdysvalloissa ensi vuoden huhtikuussa. Näyttelykaartiin kuuluu muun muassa Langalla-sarjasta tutut Wendell Pierce ja Clarke Peters. Projektilta voi odottaa suuria.
Maria C Montoya - July 10, 2008 |
![]() hell billKäyttäjä |
08.12.09 klo 05:19 - linkitä tähän kommenttiin: # Twin Peaksia pitäisi huhujen mukaan olla kohta tulossa uudestaan. Tosin Lynch ei ole kuvioissa mukana. |
HarrKäyttäjä |
08.12.09 klo 08:14 - linkitä tähän kommenttiin: #
Lähdettä kehiin! Itse en jaksa uskoa tähän uutiseen ja olisi ehkä sarjalle parasta jos unohdettaisiin nämä uudelleenlämmittelyt, vaikka Twin Peaks onkin lähellä sydäntäni. Etenkin jos Lynch uupuu niin skippaan tämän lähes varmasti, jos tätä nyt edes tulee. |
Edellinen sivu | 1 | Seuraava sivu