Pelittääkö?

arska

Ylläpitäjä
2746 viestiä

01.08.04 klo 23:03 - linkitä tähän kommenttiin: #

Nyt on aika listata 5 parasta tietokonepeliä, jota olet pelannut. Pelit voi olla myös konsolipelejä, formaatilla ei ole niin väliä kunhan kyseessä "ruudulta pelattava" peli. Hiukan perustelujakin mukaan niin hyvä tulee. Jos et pelaa kuin taskubiljardia älä vaivaudu kommentoimaan.

Tässä tulee oma PC-pelilista.

1. Mafia
Hyvä 20-luvun tunnelma musiikkeineen. Kaupunki on aivan uskomattoman hieno ja juoni loistava.
2. Max Payne
Suomalaisten taidonnäyte. loistava grafiikka ja mukava juoni.
3. Need for Speed Underground
Kunnon tuningmeininkiä, paljon pelattavaa ja ajettavaa.
4. Midnight Club 2
Mukavaa kaahailumeininkiä.
5. Max Payne 2
Jatko-osa loistopeliin. Hyvä peli, mutta jäi vähän lyhyeksi.

GTA Vice City jäi viisikon ulkopuolelle, koska en jaksanut pelata sitä loppuun. Se oli mulle ehkä liiankin "monipuolinen". Kyllä sen kanssa tuli vietettyä aikaa, mutta mielenkiinto vain pääsi herpaantumaan.

Screwball

2932 viestiä

01.08.04 klo 23:30 - linkitä tähän kommenttiin: #

Jaahas:

1. Tetris
Kaikkien pelien kuningas! Määrittää sanan "bussiviihdyke"
2. Final Fantasy VII (PSX)
Tuskin tarvitsee selitystä? tähän peliin on uhrattu lähes 500 tuntia. Uskokaa pois. Hintalaatusuhde paikallaan, makso 17€
3. Halo
Konsolien paras ammuskelupeli. Loistava nettipeli
4. GTA: Vice city (XBox)
Jaksaa viihdyttää nyt ja huomenna
5. Counter-Strike (XBox)
Hyvä moninpeli

Rakr

785 viestiä

01.08.04 klo 23:34 - linkitä tähän kommenttiin: #

Tätäkin tarvitaan. En ole muuten ennen pelejä pahemmin listannutkaan. Itselläni on sitten siis aikakauteen mukautettu lista, sillä monien loistokkuus on hiipunut ajan kuluessa ainakin näyttävyyden osalta.

1. Final Fantasy VII - Paras tarina ja hahmot. En hirveästi osaa hehkuttaa koska tämä pitää itse kokea. (PSone)
2. Metal Gear Solid - Ensimmäisiä lajissaan eli kolmiulotteisena hiivintäpelinä. Pelialan paras käsikirjoitus. (PSone)
3. Grim Fadango - Paras seikkailupeli mitä olen pelannut. (PC)
4. Grandia - Loistava RPG. (PSone)
5. Secret of Monkey Island 2: LeChuck's Revenge - Kyllä se on vaan niin laatu, vitseille naruaa oikeasti ja jopa vuosien jälkeenkin. (PC)

Peli jatko-osat onnistuvat usein paremmin kuin elokuva vastaavat.

terwapiru

859 viestiä

02.08.04 klo 00:26 - linkitä tähän kommenttiin: #

1. Metal Gear Solid (PSX)
- monipuolinen peli, jossa maisemat vaihtuvat ja juonenkäänteet seuraavat toisiaan. Radiokeskustelut ovat nerokkaita, eikä kyllästymään pääse oikein missään vaiheessa. Grafiikatkin hivelivät aikoinaan silmää ja ovat vieläkin ihan mukiinmeneviä. Jokainen osa-alue toimii, siispä parhaan pelin titteli on oikeutettu.

2. Super Mario Bros (NES)
- tässä on lähestulkoon pelien kuningas, joka jaksaa viihdyttää vielä vuosienkin jälkeen. Addiktoiva, joskin nykymittareilla arvioituna helppo peli, mikä ei tosin ainakaan itseäni pätkääkään haittaa. Onneksi omistan vielä Nintendon, sillä kokeilin peliä kerran emulaattorilla, eikä tuntuma ei ollut läheskään sama kuin rakkaalla nipallani. Täytyypä tässä yhteydessä vielä kehaista vanhojen ohjainten kestävyyttä, sillä vaikka ohjaimet ovat jo yli kymmenen vuotta vanhoja ja käyttö on ollut todella kovaa, niin siitä huolimatta kertaakaan ei ole tarvinnut ryhtyä korjauspuuhiin toisin kuin nykyisten Sonyn kertakäyttöjoistikkien kanssa.

3. Grand Theft Auto (PSX/PC)
- peliväkivallan uranuurtaja, jota tuli aikoinaan veivattua todella paljon ja monissa eri formaateissa. Jatko-osat (=Vice City) eivät ole iskeneet läheskään yhtä lujaa kuin tämä aito ja alkuperäinen 2D-cruisailu.

4. Gran Turismo (PSX)
- uranuurtaja tämäkin, sillä auton tuunaus ja uramoodi saivat tämän myötä aivan uuden merkityksen pelimaailmassa.

5. Silent Hill 3 (PS2)
- ainoa listan "uutuuksista". Vaikka peli onkin nyt ollut pari viikkoa hyllyllä keskeneräisenä, niin uskallan silti nostaa sen listalle. Tämän pelin pelaaminen keskellä yötä on maailman kamalinta hommaa, mutta silti se on vaan ihan pirun kiehtovaa hommaa. Kai se on jotain itsensä ylittämistä ja omien pelkojen voittamista :lol:

Listan ulkopuolelle jäi monia hienoja pelejä, joista voisi nostaa esille vaikkapa Resident Evil kakkosen. Huomioitavaa muuten on, että jokainen listani peleistä on yhä voimissaan ja jatko-osia on tulossa vielä ties kuinka paljon.

Pingutyyppi

992 viestiä

02.08.04 klo 01:27 - linkitä tähän kommenttiin: #

Pelimieltymykset on aina leffojenkin tapaan hetkestä kiinni... mutta:

1. Beatmania: European edit (PSX)
Japanissa hyvinkin tunnettu eräänlainen musatetris, jossa painellaan nappeja biisien tahdissa ja saadaan samplet kuuluviin. Äärimmäisen addiktoiva, moninpelinä kurkoimmillaan oleva peli, joita olisi saanut rantautua tänne enemmänkin.

2. Colin McRae Rally 4 (PS2)
Colinit kuuluu jouluna tahkottaviin peleihin. Tässä(kin) osassa loistava ajotuntuma ja hyvä vaurionmallinnussydeemi. Ykkösosa oli se legendaarinen ensikosketus rallipeleihin, ja toistaiseksi vain kolmonen on pettänyt :)

3. Silent Hill (PSX)
Aloitusosan juoni on loistava. Aikoinaan tämän läpipeluu oli Hohtoakin pelottavampi elämys. Alati painostava tunnelma, joka hakkaa Residenttien kaltaiset säikyttelyt kympillä. Yritän pitää filmatisoinnin odotukset nollilla, mutta ne ovat vain nousseet entisestään kun kuulin että leffa pohjautuu juuri tähän osaan.

4. Final Fantasy X (PS2)
Ensimmäinen läpipelaamani FF, joka kolahti nätin toteutuksen ja tarinan osalta totaalisesti. Suteki Da Ne on hyvä biisi, sanoi muut mitä sanoi :) Jatkikseen en ole tutustunut, mutta voisin sen kaiketi tehdä.

5. Shadow of memories (PS2)
Nukkemaiset hahmot, lineaarinen juonenkulku - silti pidän tästä suunnattomasti. Pelin ideasta riittäisi kirjaksi asti ja uudelleenpeluuarvoa löytyy. Viettelee utuisella tunnelmallaan.

( tämä on pleikkari, minun konsolini - minulla ei ole muita konsoleita )

Kaiser

1443 viestiä

02.08.04 klo 01:42 - linkitä tähän kommenttiin: #

1. Final Fantasy VII (PSX)
Best. Game. Ever. ;)

2. Metal Gear Solid (PSX)
Tämä on täydellinen. Loistava juoni, persoonalliset hahmot, upea tunnelma. Mitä tästä nyt voi enää sanoa? Kuuluu jokaisen peleistä vähänkään kiinnostuneen yleissivistykseen!

3. Super Mario Bros. 3 (NES/SNES)
Kaikkien aikojen paras tasoloikka, kirkkaasti!

4. Silent Hill 2 (PS2)
Minun suosikkini Silent Hill-sarjasta. Upean aavemainen tunnelma, hieno soundtrack, nerokas juoni. Psykologista kauhua parhaimmillaan ("Hiljaisuus on pelottavaa").

5. Chrono Trigger (SNES)
Final Fantasy VII:n ohella paras konsoliroolipeli. Lähes virheetön, erittäin addiktiivinen RPG.

Screwball

2932 viestiä

02.08.04 klo 10:14 - linkitä tähän kommenttiin: #

Pingutyyppi kirjoitti:

4. Final Fantasy X (PS2)

WHOAAAa, toi FFX on vielä paskempi kuin FFVII, mikä kuitenkin oli vielä kohtalainen.. Tuo X tuottaa vieläkin väreitä. Noooooooh, mielipiteensä kullakin :wink:
(Ja se biisi on muuten aika hyvä!)

Siperia Jones

649 viestiä

02.08.04 klo 12:01 - linkitä tähän kommenttiin: #

Nykyään tulee uusia pelejä pelattua todella vähän, johtuen ettei koneeni ei tykkää pyörittää enää uusimpia grafiikka hirmuja, mutta tehdäämpä jonkin sortin top 5 lista ja mukana on aimo annos nostalgiaa:

Super Mario Bros Eihän tätä enää samalla innolla jaksa tahkota, kuin ennen mutta kyseessä on sitli tasohyppelyiden kiistaton kuningas ja peli jota ilman moni tasohyppely olisi varmasti jäänyt tekemättä.

Max Payne Ei pelinä nyt ihan täydellinen, mutta silti upean tyylikäs ja viihdyttävä peli, jonka olen tahkonnut läpi niin tuhannen tuhatta kertaa, että hyvä jos itse edes muistan.

Max Payne 2 Loppujenlopuksi edeltäjäänsä parempi peli, mutta en ole jaksanut pelata läpi kuin 2 kertaa. Hidastuksetkin olivat jo tiedossa, eikä peli vaan iskenyt ihan yhtä lujaa kuin ykkönen. Mainio peli silti.

Quake III Muutaman lisäjipon hankittua Quake III on äärimmäisen hauskaa nettimättöä, jota jaksaa tahkota kauan. Voittaa CS:n 10-0 ja pieksääpä melkein toisen moninpeli kunkun Q2:n.

Civilization III Ainoa Civilzationi mitä olen tosissani jaksanut vääntää ja täytyy sanoa että kyseessä on todella addiktiivinen peli, jota ei millään tahtoisi lopettaa kesken.

Siinä nyt tuli nopeasti vääsätty Top 5 listani, josta jäi paitsi monta hittipeliä.

Tangy Zizzle

132 viestiä

02.08.04 klo 12:53 - linkitä tähän kommenttiin: #

1. Fallout 2: Kyllä! Mahtava (joskin hieman buginen) RPG-elämys, jossa pelaaja voi oikeasti muokata hahmosta tasan sellaisen kuin itse haluaa... Eikä miljööltäkään voisi enempää pyytää. Lähes täydellinen vapauden tunne suurella pelialueella vaeltaessa tuo pelille vielä vain lisää plussaa.

2. Half-Life: Legenda jo ilmestyessään. Nyt jo vanha peli, mutta kakkososa on nostanut odotukset korkealle...

3. Commandos 2: Yksinkertaisesti suurenmoinen peli. Ja musiikitkin ovat luultavasti parhaat mitä olen peleissä ikinä kuullut.

4. Areena 4: :D pikkupelien kruunaamaton kuningas!!! Yksinkertaisen ohjelman parissa vierähtää helposti parikin tuntia kerrallaan. Ja aina vain paranee; peli on Freewarea :)

5. Counter-Strike (PC): Simppelin idean vielä simppelimpi toteutus toimii mahtavasti... Jos sille päälle sattuu. Enää en tätä hakkaa, mutta vielä pari vuotta takaperin olin koukussa :roll:

Migelo

2561 viestiä

02.08.04 klo 13:26 - linkitä tähän kommenttiin: #

1. Minebombers (PC)
Nostalgiaa! Peli, joka saisi kyllä tehdä comebackinsa ja pian. Vanhalla 486:lla tätä tahkottiin kaverin kanssa yötä päivää ja ne oli aivan hulvattomia aikoja! Aah, those were the days...

2. Colin McRae Rally(PC/PSX)
Vieläkin paras rallipeli mitä on koskaan tehty. Tätä tuli pelattua sillon joskus melkein yhtä paljon ku Minebombersia.

3. Pro Evolution Soccer 3 (PS2)
Tälläiseen jalkapallo realismiin ei mikään muu pelisarja pysty koskaan. Myöskin tätä pelisarjaa on tahkottu viime vuosina lähes yhtä paljon kuin edellisiä ja aina vaan paranee. Varsinkin kaveriporukalla täydellinen. tätä pelataan PES4:seen asti...

4. GTA: Vice City(PS2/PC)
Niitä harvoja konsoliammuskeluja, joista olen pitäny. Tekemisen vapaus ja mielenkiintoiset tehtävät parasta antia.

5. Mafia (PC)
Tunnelmaltaan täydellinen mafia-rymistely. Pieniä puutteita ja bugeja tästäkin löytyy (kuten kaikista muistakin peleistä), mutta kaikin puolin hieno peli.

Ville

Tähtääjä
3457 viestiä

02.08.04 klo 15:07 - linkitä tähän kommenttiin: #

Worms World Party (PC)
Neljäs osa legendaariselle matosodalle. Hienot grafiikkat ja äänet sekä hienot aseet, joilla voi lahdata vihollisia toinen toistaan rankemmilla tavoilla.

Super Mario Bros. 3 (NES)
Tämä peli ei varmaan paljon esittelyjä kaipaa.

Turtles 2 (NES)
Hienoa arcade-toimintaa.

Side Pocket (NES)
Paras biljardipeli

Day of the Tentacle (PC)
Todella hauska Maniac Mansionin jatko-osa.

Kebottaja

1355 viestiä

02.08.04 klo 15:27 - linkitä tähän kommenttiin: #

1. Metal Gear Solid (PSX) Lue mitä muut on kirjottaneet.

2. Time Splitters 2 (PS2) Konsoliräiskintöjen ehtaa kärkeä.

3. Tom Clancy's Splinter Cell (PS2) Hiippailu pelien kärkeä MGS:n jälkeen

4. GTA: Vice City (PS2) HOho! Ihan mahtava peli.

5. Counter Strike (PC) Mahtava räiskintä peli. Nimenomaan versiot 1.5 ja 1.6.

whait

579 viestiä

02.08.04 klo 19:06 - linkitä tähän kommenttiin: #

1. Fallout 2 (PC)
Siis tää peli on niin hyvä ettei mitään rajaa. Valinnan vapaus, asiat voi hoitaa oman moraalin mukaan, ja maineesi on tekojesi mukainen. Enkeli tai itse maanpäällisen Saatana? Your call. Itse tipun aina välimaastoon, ennen New Renoa olen poikkeuksetta laupias samarialainen, mutta ko. kaupinki tärvelee mielen... aina päädyn pornotähdeksi ja työskentelen jokaisen mafiaperheen kanssa. Niin, hyvä peli.

2. Max Payne (PC)
Remedy ei odotuttanut turhaan, Max Payne on loistava peli. Graafisesti toki komea aikoinaan, mutta BulletTime on Maxin nerokkuus. Olisi silti ollut kovin tyhjä tekele ilman käsikirjoitustaan. Sarjakuvin kerrottu juoni oli loistava idea, ja dialogi oli jotain todellista herkkua. Simmoisia korulauseita sinne työnnettiin että epäilempä pursuaako kakkos-osa niitä niin tiheään. Tosiaan kakkosta en ole kokeillut, hinku olisi muttei koneen tehot anna myöten.

3. FF VII (PSX)
Sarjan paras systeemi ( materiat ym. ) ja paras juoni. Sephiroth pyyhkii pöytää naisen näköisillä Kujilla ynnä muilla vastaavilla pahiksilla. Tosiaan tähän on uponnut järjettömästi aikaa, itselläni on vain 250hrs lasissa, propsit Screwballille.

4. Metal Gear Solid (PSX)
Sen lisäksi että itse pelaamisessa kaikki asiat ovat kunnossa, mutta jälleen kerran juoni nostaa tämän pelin top-vitoseeni. Henkilöhahmot jyrää ja dialogi rokkaa. Super plussat Vulcan Ravenistä.

5. GTA : Vice City (PC)
Interaktiivinen Arpinaama. Pirusti tekemistä, kovat musat ja Ray Liotta. Loistavaa.

Acedia

1188 viestiä

02.08.04 klo 19:26 - linkitä tähän kommenttiin: #

1. Shenmue 1 (Dreamcast) Kaikkien aikojen realistisin peli joka suhteessa mitattuna. Ryu Hazuki näkee isänsä kuolevan julmien gagngstereiden käsissä ja lähtee hakemaan kostoa. Mielenkiintoinen juoni ja monipuolinen maailma, jossa voit pysähtyä pelailemaan vanhoja kunnon 80-luvun arcade pelejä tyyliin OutRun ja Hang On sekä ostella keräilyleluja automaateista, juttustella vastaantulijoiden kanssa ym. Grafiikka huippua ääniä myöten. Täydellistä.

2. Shenmue 2 (Dreamcast) Jatkuu ensimmäisen pelin lopusta ja paikkana on pienen japanilaisen kylän sijasta suuren suuri Hong Kong ja juoni senkun tiivistyy ja muuttuu mielenkiintoisemmaksi uusien hahmojen tulessa kuviin mukaan. Mystinen, laaja ja mukaansatempaava! Samaa tasoa kuin ensimmäinen osa.

3. Legend Of Zelda: Ocarina Of Time (N64) Fantasiapelien aatelia. Pyyhkii final fantasyt sun muut lattialla miten tahtoo. Kenties maailman laajin peli, jos haluat löytää kaikki salaisuudet. Useita kymmeniä tuntia pelattavaa ja tekemistä aivonystyröille. Fantastista!

4. Legend Of Zelda: Majora's Mask (N64) Jälleen kerran hieno peli, tosin nyt hieman pienemmässä koossa, mutta tekemistä riittää enemmän kuin kukaan rohkenisi vaatia. Kokemuksesta voin sanoa, että 6h tämän pelin ääressä on pirun lyhyt aika.

5. Goldeneye (N64) Maailman paras elokuva-aiheinen peli! Juoni mukailee hyvin leffaa ja tarjolla on erilaisia vaikeusasteita, piilotettuja tasoja, läjäkaupalla aseita ja todella addiktoiva moninpeli. Half Life on kevyttä tavaraa tämän rinnalla. Ja saattaapa mukana vilahtaa myös Jaws ja se hassu tyyppi, joka heittelee sitä sirkkelihattuaan...

Spoon

03.08.04 klo 02:15 - linkitä tähän kommenttiin: #

1. Wolfenstein 3D (PC) Kaikki tietää, KAIKEN 3D-räiskinän isä. Taisi olla jossain maassa Aatukin mukana...

2. Call Of Duty (PC) Onhan se moninpeli hubaa, ihan peliriippuvainen oon tähän. Jopa yksinpelistä on tehty miellyttävä, ja moninpelissä mahdollisuudet teamworkkiin!

3. IL Sturmovik: Forgotten battles (PC) Mitkä maisemat! Mahtavaa pommittaa omaa Päkaupunkia, lentää mökille ja tiputtaa samalla pari Mersua...

4. Indiana Jones: Fate Of Atlantis (PC) Lucas Arts:in legendaarinen puzzle-peli, nostan hattua sille kuka on mennyt pelin läpi ilman ohjeita.

5. Battlefield 1942 (PC) Kenties nykyhetken suosituin peli: Vaikka ikää alkaa jo olla on peli SUPERsuosittu, modit ovat huippuluokkaa!
Kukaan ei kaipaa Vietnamia...

Cuomi

Tähtääjä
2566 viestiä

03.08.04 klo 14:05 - linkitä tähän kommenttiin: #

1. Half Life Uskomattoman tiivistunnelmainen peli. Tämän ääressähän paskoo housuihinsa :D Loistopeli kyseessä.

2. Fallout 2 Todella laaja peli. Ja hahmonkehitys varmaankin yksi parhaista. Hieman buginen kylläkin joskus.

3. Half Life Opposing Force Lisälevyhän tämä. Ja upea sellainen.
Ei tarvitse sanoa muuta.

..Pistän loput kaksi myöhemmin..

Low Rider

3321 viestiä

03.08.04 klo 17:09 - linkitä tähän kommenttiin: #

1. Monkey Island (PC)
- Kaikkien aikojen paras peli. Nostalgiaa pursuava mestariteos! Kakkonen on samaa luokkaa.

2. Day of the Tentacle (PC)
- Omaperäinen ja hauska idea. Kaikkien aikojen hauskin seikkalupeli, jaksaa viehättää edelleen.

3. Indiana Jones and the Fate of Atlantis (PC)
- Nerokas seikkailupeli. Pikkupojasta lähtien omia suosikkeja. Juuri näiden seikkailupelien ansiosta (myös kaksi edellistä) opin jo toisella luokalla suuren määrän tarpeellista englannin sanastoa.

4. Half-Life (PC)
- 3D räiskinnän suunnannäyttäjä. Loistava edelleen, vaikka onkin ulkoisesti vanhentunut.

5. Mafia (PC)
- Ehkä elokuvamaisin koskaan pelaamani peli. Unohtumaton tarina!

SpaceCadet1

3044 viestiä

03.08.04 klo 17:44 - linkitä tähän kommenttiin: #

Fallout 2 - Ainoa peli, jossa voi suorittaa (epä)onnistuneen lakanaseikkailun seurauksesta lesbojen haulikkohäät, ja myöhemmin poistattaa kyseisen vaimosi aivot ja kanneskella sitä mukanasi. Nerokasta.

Half-Life - Tätä loistavasti käsikirjoitettua ja tunnelmaltaan täyttä kymppiä saavuttavaa räiskintäpelikuningasta ei tarvitse tämän pidemmälle perustella.

Planescape Torment - Falloutien ohella se toinen mullistava roolipelikokemus; vahvin valtti on elokuvatasolle yltävä tarina sekä miljoonat (ja mä tarkoitan siis miljoonat) pikku yksityiskohdat pitävät mielekiintoa yllä helvetin pitkäksi ajaksi. Tavaliset haltia/kääpiöhahmot on korvattu tuulesta temmatuilla ulottovuuskummajaisilla, ja päähahmonakin pelaat Kuolematonta, joka saa alkajaisiksi matkakumppaniksi puhuvan pääkallon (paras juttu pelissä!) ja myöhemmässä vaiheessa kuumaverisen skottiaksentilla puhuvan tytön, jolla on.....häntä. Brilliant.

Grim Fandango - Paras seikkailupeli, joka on koskaan luotu. Lucasartsin pojilla on helvetin hienoja toteutusideoita ja mitä tärkeintä: huumoripuolella leikkaa kuin veitsenterä. Film-noir tunnelma on ylittämätön tässä absurdissa Kuolleitten Valtakunnassa, jossa vallitsee mätä korruptio.

Fallout - Ei aivan yllä maineikkaamman ja laajemman jatkoveljensä tasolle, mutta kyseessä on kuitenkin se peli, josta se kaikki alkoi. Welcome to the Post-Nuclear Hell. Kulttihahmoksi nousee läski gangsteri Gizmo: "I spit faster than you shoot" (Onkohan kysessä joku kunnianosoitus jotakin leffa kohtaan?)

Kyseiset peli on kaikki tahkottu PC-muodossa.

Kapa

793 viestiä

04.08.04 klo 00:09 - linkitä tähän kommenttiin: #

1.Mafia (PC)
Ehdottomasti paras,läpi vedetty jotain kolme kertaa jos ei enemmänkin.Mahtava tunnelma ja juoni on parhaimpia mitä olen peleissä nähnyt.Hyvin elokuvamainen.
2.Half-Life (PC)
Legenda ja loistavat modit ovat tuoneet pelille ikää roimasti.
3.Call Of Duty (PC)
Ulivoimaisesti paras WWII peli,yksikään MoH ei pääse lähellekkään CoD:in pelattavuutta ja tunnelmaa.Entistäkin paremman tästä pelistä tekee se että päästään myös velivenäläisten saappaisiin.
4.Max Payne (PC)
Max Payne näytti että suomalaiset osaavat tehdä loistavia pelejä.Ja Bullet Time oli kyllä ensimmäistä kertaa koettuna aivan mahtava kokemus.
5.Alien Incident (PC)
Tätä pelailtiin kavereiden kanssa paaaljon,erittäin hauska ja nostalginen peli.

esimies

1777 viestiä

04.08.04 klo 15:59 - linkitä tähän kommenttiin: #

Pidän itseäni enemmänkin satunnais- kuin aktiivipelaajana, mutta voisinhan tähän listata omat unohtumattomat pelikokemukseni.

1. Thief: The Dark Project (PC)
- Uskomattoman vangitseva ja rakkaudella tehty FPS-hiiviskely. Täydellinen "siellä olon" tuntu. Sitä paitsi virtuaalivarastelu on äärimmäisen hauskaa. Yksinkertaisesti paras pelaamani peli koskaan.

2. Heroes Of Might And Magic III (PC)
- Anna mä pelaan vielä yhden vuoron! Jumalainen fantasiamaailmaan sijoittuva kevytstrategia, jonka koukuttava vaikutus on suorastaan pelottava. Mieletöntä herkkua sekä yksin että porukassa. Hauskat lisäosat tuovat hommaan uutta puhtia.

3. Pro Evolution 2 (PS2)
- Kaikkien aikojen paras urheilupeli ja kaikkien aikojen paras kaksinpeli samassa paketissa. Äärimmilleen hiottu pelattavuus paiskaa kättä uskomattoman monipuolisuuden kanssa. Lopputulos on penkkiurheilijan taivas.

4. Tekken 3 (PS)
- Toinen huikea kaksinpeli, jonka parissa vierähtää helposti useampikin tunti, kunhan kerää pari kaveria mukaan mättäjäisiin. Ja koska uhkapeli on poikaa, niin Tekken-matseissa isot vedonlyönnit kuuluvat aina oleellisena osana asiaan. Ei ole mitään hienompaa, kuin lypsää kaverilta muutama euro ylivoimaisen taisteluesityksen jälkeen.

5. Thief II: The Metal Age (PC)
- Lähes samaa tasoa ensimmäisen osan kanssa, joillain osa-alueilla jopa parempi. Kerrassaan loistava peli, jonka parissa on tullut vietettyä useampiakin unettomia öitä.

Edellinen sivu | 1 2 3 4 5 6 | Seuraava sivu